Zrobili mi foto

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Retox
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Zrobili mi foto

Post autor: Retox »

Wczoraj byłem za wezwaniem na komendzie, w sumie nie wiedziałem po co, ale jak pan aspirant pokazał mi zdjęcie mojego diabła w akcji, ze mną za kierownicą, to już się dowiedziałem po co :-D . Przekroczenie niewielkie bo o 32km [60/92], ale wniosek do sądu grodzkiego już poszedł.
Pan policjant zapytał mnie jaką chcę grzywnę - powiedziałem, że 50 zeta :-D . Pojęczał, że nie za bardzo i że to nawet głupio będzie wyglądać, ale w końcu wpisał. Musiałem jeszcze podać dlaczego przekroczyłem prędkość :-D . Powiedziałem, że zaspałem i spieszyłem się do szkoły.
Teraz pozostaje mi czekać, aż sąd grodzki przychyli się do owego wniosku.
Tylko kurczę nie dostałem zdjęcia (zaraz by poszło na forum :-D ) , bo powiedział, że to dowód w sprawie. Trudno się mówi.

A namierzyli mnie na modlińskiej - między selgrosem, a fabryką mebli.
Także ku przestrodze - tam jeździmy wolno :-D .
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

Retox mowisz o krakowie ?
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
PABLO
Swój
Kontakt:

Post autor: PABLO »

A wiedziałeś że ci zrobiło fotke ??
Bo w olsztynie stoją te słupy i nigdy nie widac zeby coś tam błyskało.
moze tam nic nie ma chmmm
:0 :-?
Obrazek
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

n w Krakowie jest np kilkanascie slupow i o wiele mniej kamer i maja przenosic te kamery z jednego na drugi
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

marog: Retox mieszka w Legionowie więc mówi o Warszawie :)
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

Ja tez czekam na wezwanie:)Pstrykneli mnie na Pulawskiej.A to zdjecie to jest wyrazne?Mozna rozpoznac kto prowadzil auto?Bo ja chce podstawic kogos innego.Too much points :-D
Retox
Nowy

Post autor: Retox »

PABLO pisze:A wiedziałeś że ci zrobiło fotke ??
Bo w olsztynie stoją te słupy i nigdy nie widac zeby coś tam błyskało.
moze tam nic nie ma chmmm
:0 :-?
No coś Ty, jakbym wiedział, że zrobiło- to wróciłbym się i dokonał destrukcji tego urządzenia :-D . Poza tym to był fotoradar przenośny. Radar ustawiają w miejscu, gdzie można się go najmniej spodziewać, a sami radiowozem ustawiają się np. 100 metrów dalej- także trudno to przewidzieć :-? .
Ten fotoradar robi zdjęcia w dzień i nic nie błyska :D , bo on robi foty z dużym zoomem, także jak mocna musiałaby być lampa, żeby dało to dobry efekt.

A co do jakości zdjęcia to mimo, że jest ono czarno- białe to jest bardzo dobrej jakości. Dodatkowo jest jeszcze w okienku zbliżenie kierowcy, także trudno się wykręcić i np. mnie było widać "jak na dłoni".
Chociaż jest szansa- w pokoiku aspiranta wisiały też inne foty, to np. kolesia w nowej beemce 5 w ogóle nie było widać - tylko cień. Myślę, że mógł mieć ciemne szyby. Jak do tego dojdzie jeszcze pochmurny dzień to można naprawdę kogoś innego "podstawić".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”