W imieniu swoim (bo reszta pewnie sie sama dolaczy
Chcialem zakapowac ....
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Chcialem zakapowac ....
....co niniejszym czynie: PABLO MA DZISIAJ URODZINY .... na na na na !!
) pragne zlozyc ci najserdeczniejsze zyczenia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy (na zabke oczywiscie
)!!!
-
PABLO
- Swój
- Kontakt:
Dzięki Flip.
Jak już zyczenia na 25te. urodziny to wolał bym może paniene bo z tą ostatnią się rozstałem bo ..........
kazała wybierać albo ona albo corsa NO I WIADOMO CO WYBRAŁEM
checheche cięzko teraz troche chechecheche Ale mam pieniędzy więcej, więcej zdrowia, więcej czasu dla zabki a nie mam panienki
Ale DZIĘKI FLIP dla następnej panienki będzie potrzebne i moje zdrowie i moja kaska. Bo corsy jej nie dam.
Jak już zyczenia na 25te. urodziny to wolał bym może paniene bo z tą ostatnią się rozstałem bo ..........
kazała wybierać albo ona albo corsa NO I WIADOMO CO WYBRAŁEM
checheche cięzko teraz troche chechecheche Ale mam pieniędzy więcej, więcej zdrowia, więcej czasu dla zabki a nie mam panienki
Ale DZIĘKI FLIP dla następnej panienki będzie potrzebne i moje zdrowie i moja kaska. Bo corsy jej nie dam.

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja też wszystkego naj... i nie łam się panienką, tego "kwiecia" jest bardzoooo duża na świecie a może teraz trafisz na taką , która będzie umiałą zrozumieć Twoją wielką miłość do Żabki

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją