Protest - zobaczmy czy cos da...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Protest - zobaczmy czy cos da...
Zobaczcie pod adres: http://winietki.triger.com.pl/
Zrobicie jak uwazacie. Czy to cos da ? Pewnie jak wszystkie inne protesty niewiele, ale przynajmniej niech wiedza jaki mamy stosunek do takich pomyslow.
Zrobicie jak uwazacie. Czy to cos da ? Pewnie jak wszystkie inne protesty niewiele, ale przynajmniej niech wiedza jaki mamy stosunek do takich pomyslow.
Ostatnio zmieniony 3 lis 2002, o 23:40 przez Flipper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
TE WINIETKI TO CHORY POMYSL TAK JAK WSZYSTKIE NASZYCH KOLEJNYCH RZADOW WIEC MAMY NASZ PATRIOTYCZNY OBOWIAZEK PROTESTOWAC PRZECIWKO TAKIM IDIOTYZMOM. JA MUSZE DWA RAZY W ROKU WYMIENIAC ZAWIESZEIE PRZEZ JAZDE PO POLSKICH DROGACH (ROBIE OK 60 TYS ROCZNIE) A ONI NAM JAKIES WINIETKI WYMYSLAJA DLA MNIE TE 180 ZETOW TO SPORO KASKI WIEC PRZYLACZAM SIE DO PROTESTU I ZACHCAM WSZYSTKICH

Migdal #025
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
szlag mnie trafia jak slysze ze chca ciagnac kolejna kase na drogi a mnie juz k...a kregoslup nap...a od tej jazdy po naszych drogach na lekko utwardzonej zawieszce... dlatego i ja sie wpisuje... a wpisze jeszcze cala rodzinke
choc jak sadze tak tylko dla zasady bo te &($^#@ i tak k...a zrobia co chca... przynajmniej mi troche zlosc minie
Pozdro
Beny
PS. Sorki za niecenzuralne slownictwo (choc ocenzurowane
)
Pozdro
Beny
PS. Sorki za niecenzuralne slownictwo (choc ocenzurowane