zloty 60... na gdanskiej obwodnicy...

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
muchas
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

zloty 60... na gdanskiej obwodnicy...

Post autor: muchas »

a ja musze sie pochwalic! Popedzilem corse 1.2 (bez zadnych tuningowych gadzetow... narazie....) do 160km/h w/g wskazan licznika...
Bylem w ciezkim szoku... i Pan z Audi 80 chyba tez :-D btw pozdrowienia dla tego Pana...

Powiedzcie mi czy jest sie czym chwalic? dla inf corsa B '93 1.2 na pokladzie ja i moja kobitka no i oczywiscie wakacyjne bagaze... :lol:
.::muchas::.
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ja bym sie na Twoim miejscu cieszyl ze sie nie zabiles przy okazji, siebie i swojej dziewczyny!
c20mboT
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

he he he dobre REN
ja grzałem corsą 1.0 w 3 osoby + bagaże 140 (z górki :D )
- beny -
Nowy
Kontakt:

Post autor: - beny - »

hm... a ja kulalem 167 swoja bejbe 1.2i i sie kurna nie chwale :-D :-D :-D
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

To ja Wam powiem tak: ja swoim Kadeciakiem, który ma notabene (a raczej miał bo juz go nie mam) 18 lat (tylko silnik nowszy ale niewiele) jechałem 165km/h z 4 osobami na pokładzie. I też się ciesze, że sie nie zabiłem hehe :-D :-D . Ale nie ma to jak chwila emocji przy 165km/h w rozklekotanym samochodzie, gdzie nie wiadomo w którym momencie i które koło odpadnie.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
regus1
Świeżak
Kontakt:

Post autor: regus1 »

mozecie mi wierzyc lub nie ale ja na trasie przed wawą pociagnalem swoja corsinke do 190km/h a jechalem z bratem i jego kobieta
tak mi wskazywalo na liczniku a nic z nim nie bgrzebalem wiec chyba tyle faktycznie leciala corsa C z tego roku
regus CTM#089
corsa C 1.2
regus1
Świeżak
Kontakt:

Post autor: regus1 »

mozecie mi wierzyc lub nie ale ja na trasie przed wawą pociagnalem swoja corsinke do 190km/h a jechalem z bratem i jego kobieta
tak mi wskazywalo na liczniku a nic z nim nie bgrzebalem wiec chyba tyle faktycznie leciala corsa C z tego roku :grin: :grin: :grin: :grin:
regus CTM#089
corsa C 1.2
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

chyba z gorki z wiaduktu ?! :grin:
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Powiedzcie jeszcze dokladnie gdie i kiedy........albo lepiej napiszcie od razu o mandacik do miskow......
Panowie.....bedzie czestochowa i wyscig na 400m ...... zapraszam tam .... to idealne miejsce na pokazanie jak szbko potraficie sie rozpedzac.....w miare bezpieczne miejsce.....ulice zostawcie na lajtowe przejazdy :oko:
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

Flipper pisze:Powiedzcie jeszcze dokladnie gdie i kiedy........albo lepiej napiszcie od razu o mandacik do miskow......
wyluzuj fliperku :-D poki nie maja cie na radarze nic nie zrobia :-P
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Cyberpooh.....a wiesz co to jest chora ambicja ??? Nic ci nie zrobia tylko nastepnym razem postawia na drodze gdzie trzeba kolegow i bedzie po sprawie.
Przynajmniej nie piszcie gdzie to sie dzialo.....

Swoja droga nie uwazam, zeby mozna bylo znalezc na naszych drogach chociaz 1 (jedna!!!) osobe, ktora na odcinku 100km potrafi jechac wg przepisow.......tak tak.........w wiekszosci miejsc albo przepisy (znaki drogowe, pasy na drodze itp) sa po protu postawione BEZ WYOBRAZNI, albo mamy slalom pomiedzy dziurami, ktory uniemozliwia jazde swoim pasem......jaka konkluzja.....bedziemy miec kolejny podatek drogowy......kolejny z ktorego nic nie bedzie.......ale za to idziemy do ojropy !
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
witboj
Świeżak
Kontakt:

predkość maks.

Post autor: witboj »

Witam,
Z powodu małego ruchu na moim podstawowym forum (VECTRA UNLIMITED) postanowiłem sprawdzic, co się dzieje na innych. Jestem w ciężkim szoku. Moja Vectra 1,6 8V dopiero po tuningu jeździ 185 km/h, wcześniej 175 km/h, a tu 190 w Corsie? Tylko pogratulować. Natomiast co do rozwijania takich prędkosci to faktycznie Gierkówka się do tego kompletnie nie nadaje. Do maksa najlepiej sprawdzać się na płatnej autostradzie Kraków - Katowice.
Opel Vectra B 2,5 V6 i Vectra B 1,6
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

moja Gsi jedzie 190 i nic wiecej no chyba ze z górki to moze ale na prostej 190 i nic wiecej ale za to do tych 190 to wciska w fotel nie cza czekac az tak długo
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
muchas
Świeżak
Kontakt:

Post autor: muchas »

Szkoda ze mam tylko 1,2 bo pewnie w zyciu nigdy na tacho nie zobacze wiecej jak złoty 60... sa oczywiscie i dobre strony tej pojemnosci... 410 km w 4 godzinki przesmigane miedzy 3 a 7 (w nocy) i tu mila niespodzianka... lyknela na tym odcinku tylko 6 literkow/100km... ale swoja droga tylko pozazdroscic 1,6 Gsi... btw. nie ma to jak Corsa w czerwieni... juz niedlugo bedzie pare fotek mojej gabloty...
.::muchas::.
Speeddemon
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Speeddemon »

P.e.P.e. pytal o 1.2 12V. Nie ma czegos takiego. Jest 1.2 16V i ja mam cus takiego.Pomiedzy 1.2 8V a moja jest taka przepasc jak miedzy moja a Gsi.Z 1.0 12V jest juz lepiej ale z moja tez nie ma szans.Ja natomiast jestem w stanie konkurowac z 1.4 16V i Gsi tylko na kretych drogach. Aha jeszcze 1.4 8V.Ta objezdzam.Nie chce zapeszac ale musze swoja doprowadzic do stanu z Warszawskiego Tuningowiska na 27.07 i wtedy, w Rudnikach chetnie sie poganiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”