lampy tylne CLEAR DARK
Dymione lampy firmy Ka.tuninG coraz rzadziej pojawiające na rynku wtórnym (nowych niestety nigdzie nie można już znaleźć) do wersji 3-drzwiowej.
Stan lamp- według mnie dobry (jest dużo zdjęć także można je sobie dokładnie obejrzeć). Oczywiście posiadają ślady użytkowania, są drobne ryski (nie polerowałem ich), delikatnie zakurzone. Lewa lampa posiada w dolnej części z boku kawałek ukruszonego plastiku (naprawdę nie rzuca się to w oczy po zamontowaniu). Posiadają homologację (E9), więc żadna kontrola drogowa, czy przegląd im nie straszny.
W zestawie żarówki kierunku, cofania, pozycji (LED) i stopu (tylko za te dwie żarówki zapłaciłem 30zł- 18 ledów na górze + 6 ledów po bokach).
Cena: 230zł + przesyłka (15zł wpłata na konto, 25zł za pobraniem).
Zdjęcia (kliknij, aby powiększyć):

------------------------------------------------------------------------------------------------
lampy tylne CLEAR RED DARK
I moja perełka z tej samej firmy co poprzednie - piękne lampy LEDowe z dymionym kierunkiem. Naprawdę bajka, super wygląd. Stan podobny do poprzednich. Homologacja E9, więc przejdą każdy przegląd.
Cena: 250zł + przesyłka (15zł wpłata na konto, 25zł za pobraniem).

------------------------------------------------------------------------------------------------
lampy tylne FIFFT
Tym razem coś podchodzącego pod "serię", a mianowicie lampy FIFFT. Stan widoczny na fotkach. Prawa lampa bez uszkodzeń, lewa posiada w dolnej części pęknięcie. W zestawie wkłady na żarówki (nie sprawdzałem czy są żarówki, zapomniałem).
Cena: 180zł + przesyłka (15zł wpłata na konto, 25zł za pobraniem).

Kontakt: Prywatna Wiadomość lub proszę pisać tutaj w temacie.
Pozdrawiam serdecznie!
PS: Posiadam jeszcze czarne boczki drzwi do wersji 3d. U mnie wskoczyły jakiś czas temu skórzane z wersji VOGUE, a materiałowe czarne zostały. Stan bardzo dobry, na jednym z tylnych minimalna dziurka (nawet nie wiem po czym, na pewno nie po papierosie). Zainteresowanym mogę zrobić zdjęcia.
Póki co takie fotki znalazłem na dysku:

Cena: SPRZEDANE!