Do sprzedania komplet kół (opony + felgi - 4szt + 4szt) w rozmiarze 13 cali pasujących do opla, daewoo i tam gdzie otwór centrujacy wynosi 56,5 - 56,6 mm. Osobiście używałem tych kół w OPLU CORSIE B
Opony: Uniroyal RainExpert 165/70 R13 79T ponad 6 do 7mm bieżnika Data produkcji 21/2014 czyli 4 tydzień maja 2014 (zakupione przeze mnie we wrześniu 2014 a użytkowane od sezonu 2015)
Na oponach przejechane około 8500km.
Do opon dołączam fakturę jaką otrzymałem przy zakupie
Gwarancja producenta (grupa Continental) - 60 miesięcy od daty produkcji
Żadna opona nigdy nie była przebita, naprawiana itd. koła zostały wyważone przy zakładaniu opon (rok 2015)
Koła / opony w momencie gdy nie były użytkowane przechowywane w pokrowcach w wentylowanym zaciemnionym pomieszczeniu
Bardzo pochlebne opinie można znaleźć o tych oponach w internecie. Osobiście nigdy nie jeździłem na oponach które lepiej sprawdzałyby się w trudnych warunkach pogodowych. Są niemal "przylepione" do asfaltu, żadnego "buksowania" podczas ruszania na mokrej czy suchej nawierzchni, ABS aktywował się sporadycznie
Felgi: 13 cali oryginały GM odsadzenie ET49 szerokość felgi 5Jx13 H2 rozstaw śrub 4x100 otwór centrujący 56,6mm
Felgi proste, nieskorodowane
Sprzedaje tylko cały komplet opony + felgi
CENA ZA KOMPLET 399ZŁ
Możliwy darmowy dowóz opon na miejsce w Krakowie / Wieliczce po wcześniejszym uzgodnieniu
Możliwość wysyłki kurierem wg cennika
w razie pytań proszę o mail behru1@gmail.com lub tel 510-565-085
NIŻSZA CENA Komplet kół, opon Uniroyal RainExpert 165/70 R13
-
behru
- Świeżak
- Imię: Kacper
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: NIŻSZA CENA Komplet kół, opon Uniroyal RainExpert 165/70
Pdbijam bo sezon letni się zbliża - NOWA CENA 350zł ! 
Behru