Witam, potrzebuję wiązki do C20XE Motronic 2.5, kompletną, nieciętą (jedyne miejsce cięcia może być tam, gdzie łączy się z wiązką kabinową, bo i tak będzie wkładana do Corsy), niesztukowaną, niezgniłą, ze wszystkimi kostkami, w bdb stanie. Potrzebna na wczoraj, bo ukończony projekt stoi uziemiony przez brak wskazań temperatury (zgniła wiązka). Propozycje (mile widziane zdjęcia) tu, na PW, 663-631-203, email: robertz1993@interia.pl. Sprawa SUPERPILNA!
Pozdrawiam, Robert
Wiązka C20XE Motronic 2.5
-
walus
- Nowy
- Imię: waldek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Wiązka C20XE Motronic 2.5
pierniczysz głupoty wiązkę z calibry ze szczepiłem z z wiązka budy tigry i nie miałem żadnego problemu
-
walus
- Nowy
wiązkę silnika miałem z calibry a połączyłem to z wiązka tigry a co tu jest skomplikowane?Bo nie rozumiem nie da się tylko masła uwędzić
- !rafi
- Nowy
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
walus pisze:mam taką z tigry....
To zdecyduj się z czego ta wiązkawalus pisze:wiązkę silnika miałem z calibry ....
-
walus
- Nowy
tak z tigry ,bo miałem 2.0xe ,nie trudno się domyśleć ze 2.0xe nie było w tigrze a był swap z calibry jak wyżej napisałem!rafi pisze:walus pisze:mam taką z tigry....To zdecyduj się z czego ta wiązkawalus pisze:wiązkę silnika miałem z calibry ....