Lampy Morette z soczewką 400zł ( wkład BMW e34) szkła wymieniałem 3 lata temu na nowe ( w lampie głównej), czarne środki, ułamane mocowanie , do malowania i ogarnięcia, 2x kierunki

Lampy tył Fifft 150zł delikatny pajączek na jednej w miejscu styku z klapą, są do wymycia w środku, wsady z żarówkami są

Halogeny GSI 150 zł komplet stan bdb minimalnie wypiaskowane szkła wszystkie mocowania, żarówki odbłyśniki nie wypalone jak ktoś bardzo potrzebuje mam też ori włącznik

Rozpórka górna OMP 90zł x14xe/x16xe (śruba rzymska nie ruszana od 7 lat )

Dokładka GSI 120zł + 4ry ori blachy mocujące, stan dobry ( delikatnie wyciągnięta w jednym miejscu ( dodam foto jak zrobie)
Mam też lusterka Z3 80zł manualne z adapterami kolor czarny nie malowane stan bdb

Posiadam też Kilmatyzacje ( skraplacz, osuszacz, sprężarke, przewody, łape pod to wszystko ) która nigdy nie działała w mojej corsie i nigdy jej nie próbowałem naprawić
Wszystko na aucie wyglądało mniej więcej tak

Zalega mi również gwint na przód FK ( uszkodzone nakrętki ) stan jest mi nieznany - dostałem, nigdy nie zakładałem, mam też silnik tylniej wycieraczki z ramieniem oddam po kosztach
Do cen trzeba doliczyć koszty wysyłki, lub odbiór Łódź- Aleksandrów Łódzki
Postaram się zrobić lepsze fotki bo mój telefon już niedomaga