KRYSTEX pisze:Tak się składa, że wiem jaki towar sprzedaję. Gdyby nie był to irmscher to bym nie pisał, że tak jest.
Spokojnie, przecież nikt tu nie mówi że nie wiesz co masz- kolega na pewno był ciekawy, bo nigdy wcześniej takiej lotki nie spotkał. Przyznam się szczerze, że ja też jej nie widziałem, a trochę części Irmschera przeglądam.
Z tego co się zdążyłem zorientować pod numerem 1201401 (tutaj też taki przykład:
http://accessoire-auto-piece-auto.vivas ... f/47187429 ) znajduje się dokładnie taka sama lotka jak "ta z GSi" z tym, że Irmi wyposażał ją w światło stopu... ale no szczegół, może ja się mylę, a w katalogu nie ma opisanych wszystkich części (a i tak się zdarzało, dobrym tego przykładem jest drewniana kierownica, którą Irmscher też wypuściłem na rynek a w żadnym katalogu nie ma o niej żadnej notki (poza małym zdjęciem w katalogu Astry))
Ogólnie tych długich lotek Irmschera ze stopem jest na allegro sporo, ostatnio nawet za 100zł widziałem z całą klapą, także jakby ktoś jeszcze szukał to warto tam zerknąć
Pozdrawiam serdecznie!