Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, tak jak temat sugeruje, interesuje się wymianą lamp z przodu w mojej Corsie. Posiadam wersję z 2001 roku, i jestem ciekaw czy wpasowały by się w niego nowsze modele tak jak na przykład : http://moto.allegro.pl/opel-corsa-02-04 ... 69998.html .
Drugim wątkiem są halogeny, zastanawiam się czy mogę je sam wmontować czy najlepiej by było żeby to zrobił fachowiec ? Zderzak dostosowany pod halogeny ale tych brak zarówno w zderzaku jak i we wnetrzu (tj. brak przycisku)
Autko świeżo co kupione i dopiero je poznaje, także prosił bym o sprecyzowane odpowiedzi.
Co do reflektorow przednich to pasuja zamiennie, czyli do przedlifta mozesz wrzucic poliftowe z gladkim szklem, badz soczewkowe, ktore polecam.
Natomiast halogeny juz nie sa w ten sposob zamienne. Halogeny przedliftowe pasuja tylko do zderzaka starszego typu, roczniki 2000-do wrzesnia 2004. Jesli posiadasz zderzak przedliftowy to musisz szukac przedliftowych halogenow. Do tego jeszcze nowy przelacznik swiatel z wlacznikiem tych halogenow i wiazka kabli z przekaznikiem.
A co do tego, ze masz zderzak z otworami na halogeny, a nie masz nawet przycisku w kabinie to widze tu lekka rzezbe, jakis dzwon, etc. Chyba, ze ktos wymienil sama "siatke" z przedniego zderzaka, a akurat znalazl taka z wersji z halogenami.
Czyli mogę do Corsy 2001 wrzucić np soczewy 2003-2010 i będą pasować tak ? no halogeny juz sprawdzalem, nie są podłączone, ale się tam znajdują, pytanie jak zrobić przycisk w środku ?
Mozesz spokojnie podłączyć soczewki,sa plug&play.A halogeny, zależy jak masz wersje.Niektore byle do halogenow przystosowane dlatego sprawdz czy masz wiazke.Jezeli nie,pozostaje samemu podlaczyc
Czyli jeszcze raz dla pewnosci moge do mojej corsy 2001 podłączyć te soczewy np http://allegro.pl/opel-corsa-c-reflekto ... 56990.html i beda pasowac mimo ze to 2003-2010 tak ? Wole miec pewnosc niz potem zalowac zakupu