Witam,
Drodzy forumowicze i pasjonaci corsy, poszukuje 2 fajnych autek na impreze w fabryce opla w Gliwicach, impreza bedzie 2 wrzesnia. Czy ktoś z Was miałby ochotę na pokazanie autek szerszej publice?
Pozdrawiam
Impreza w fabryce opla...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Konik
- Moderatorzy

- Imię: Grzegorz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Impreza w fabryce opla...
tylko o klubowych lepkach nie zapomnijBear_ pisze:Ja mogę podstawić Astrę H Caravan OPC
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Nie mam na Astrze-=m&m=- pisze:tylko o klubowych lepkach nie zapomnijBear_ pisze:Ja mogę podstawić Astrę H Caravan OPC
-
matka
- Bez listowiec ;-)
- Imię: wojtek
- Otrzymał podziękowań: 0
Z dodatkowych i troche organizacyjnych tematow to jak juz wspomnialem data to 02.09.2012 na terenie fabryki opla w Gliwicach. Godziny wstepnie 11-15, ew. do 17. Czego szukam: 2 wyjatkowe corsy i 2 wyjatkowe astry. Na imprezie bedzie mnostwo ciekawych ludzi ze swiata opla wiec mysle ze warto pokazac swoje cuda, no i oczywiscie bedzie mozna pozwiedzac fabryke, zobaczyc bardzo fajny zestaw opli, koncert gwiazdy itp. Wiec jesli jestescie chetni to prosze wpisujcie sie na forum, a najlepiej na prv. jakies fotki itp.
Pozdrawiam
Pozdrawiam