Nasze hobby...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- pedro86
- Świeżak
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Nasze hobby...
Dziękuję. Tekstury BMW "ognia" robiłem w Corelu w sumie 30 godzin. Co kilka "kresek" trzeba było odpalić grę, wczytać, wyjechać w trasę i zobaczyć czy dany element na karoserii jest tam gdzie powinien. Duuużo dłubaniny. Z rozstawem kół, wysokością zawiasu - tutaj po rozpakowaniu gry odpowiednimi narzędziami wystarczyło w pliku tekstowym kilka linijek zmienić aby np w Audi była pomarańczowa skóra. Nudziło mi się, miałem czas to dłubałem hehe. A najgorsze było chyba to, że więcej było dłubania niż się potem grało 
BREWKOM, LEXUS LOOK`OM, KARYKATURALNYM DOKŁADKOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE. Toleruję tylko oryginalne zamienniki zderzaków (lub do złudzenia przypominające oryginalne)... z małymi wyjątkami odnośnie Corsy B.
- pedro86
- Świeżak
- Imię: Piotr
Nowe modyfikacje Meridy.
BREWKOM, LEXUS LOOK`OM, KARYKATURALNYM DOKŁADKOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE. Toleruję tylko oryginalne zamienniki zderzaków (lub do złudzenia przypominające oryginalne)... z małymi wyjątkami odnośnie Corsy B.
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
te 62,8 km/h to cos slabo jak na taki rower. kiedys na zwyklym goralu (tyle ze rama duza bo 23,5'') mialem pod 70 km/h z dosc duzej i dlugiej gorki, ale to byl max, a w galotach nasrane 
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
hahahahahaha.... padłem !!czester 1 pisze:te 62,8 km/h to cos slabo jak na taki rower. kiedys na zwyklym goralu (tyle ze rama duza bo 23,5'') mialem pod 70 km/h z dosc duzej i dlugiej gorki, ale to byl max, a w galotach nasrane![]()