Euro i flagi na autach

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ

Czy na czas trwania Euro uzbroisz auto w flagę?

Czas głosowania minął 12 cze 2012, o 16:49

Tak
2
10%
Nie
18
90%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Euro i flagi na autach

Post autor: -=m&m=- »

Nie wiem jak w innych miastach ale Wrocław ogarnął szał na narodowe flagi i ich wszelkiego rodzaju odmiany. Zjawisko to nie dotyczy tylko Polaków bo dziś widziałem już Rosjan i Czechów :D W związku z powyższym na facebooku CorsaSport.pl stworzona została ankieta dotycząca tego zjawiska i Waszego ewentualnego udziału w nim.
Osoby nie posiadające konta na fejsie mogą oddać swój głos tutaj jak również podyskutować :oko:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
truckerek
Nowy
Imię: Sergiusz
Podziękował;: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Euro i flagi na autach

Post autor: truckerek »

Jak widze te flagi, to mnie krew zalewa... Uwieszaja te flagi jakby mieli jakies siano dostac. I do tego jeszcze te smieszne prezerwatywy na lusterkach:/ . U nas w Opalenicy, jak zjawilia sie dryzuna portugalii w hotelu, to jeszcze wiecej tego wszystkiego wisi:/

________
Brak polskich znakow- pisane na telefonie.
Obrazek
Posty bez polskich znaków pisane za pośrednictwem telefonu :)
Awatar użytkownika
Diabel199432
Świeżak
Imię: Przemo
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: Diabel199432 »

U mnie od uja aut z Polską flagą, ale ja jakbym miał z takową jeździć to by mnie krew zalała, patrząc jak nasze patałachy grają
Spalanie Corsy:
Obrazek
Awatar użytkownika
mariusz2247
Nowy
Imię: Mariusz
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: mariusz2247 »

nie mam nic do tego... niektórzy lubią, niech mają :D .
ale jak widzę kilka aut pod rząd z flagami na lusterkach to mnie coś bierze :twisted: . najgorsze jest to, że większość ludzi nie interesuje się piłką nożną, tylko ulegają "trendom" :grin:
bo życie jest po to, by spełniać swoje marzenia
Awatar użytkownika
truckerek
Nowy
Imię: Sergiusz
Podziękował;: 2 razy

Post autor: truckerek »

mariusz2247 pisze:najgorsze jest to, że większość ludzi nie interesuje się piłką nożną, tylko ulegają "trendom" :grin:
Też się z tym zgodzę. Daleko nie muszę szukać, paru kumpli nienawidzi piłki, a poobwieszani jak choinki w szaliki, prezerwatywy, flagi i do tego jeszcze te żałosne kołpaki z piłkami :zakrecony: Euro jeszcze nie wystartowało, a już mi się nim wymiotować chce ;/
Obrazek
Posty bez polskich znaków pisane za pośrednictwem telefonu :)
Awatar użytkownika
pedro86
Świeżak
Imię: Piotr

Post autor: pedro86 »

Euro jeszcze nie wystartowało a nasza kadra właściwie może nie brać udziału, bo nie potrafi grać. Po co mamy się męczyć przed TV jak kaleczą. Obejrzę jeden mecz i stwierdzę czy jest sens oglądać jak nasi będą grać. To co na ulicach z flagami się dzieje to też porażka. Najgorsze jest to, że nasze piłkarzyny biorą ogromne pieniądze i nie potrafią grać. O CO KAMAN? My ciułamy ledwo koniec z końcem, brak pracy, pracodawcy zwalniają z błahych powodów a piłkarzyna kopie NIEUDACZNIE piłkę za ogromne pieniądze i nie trafia bramek i nikt go nie zwalnia z roboty! Dalej dostaje pieniądze! Czy to nie tragiczne? Lubię sport, świetna rozrywka, ale moim zdaniem sportowiec to nie zawód niezbędny do "przetrwania gatunku ludzkiego" jak kopalnie, fabryki itp. Dlaczego więc takie płace mają nasze patałachy?

Oflagowani się jarają a za chwilę i tak będą śpiewać NIC SIĘ NIE STAŁO zamiast JAZDA DO POWAŻNEJ ROBOTY LENIE ŚMIERDZĄCE! :grin:
BREWKOM, LEXUS LOOK`OM, KARYKATURALNYM DOKŁADKOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE. Toleruję tylko oryginalne zamienniki zderzaków (lub do złudzenia przypominające oryginalne)... z małymi wyjątkami odnośnie Corsy B.
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

No niechby były te flagi, ale one wisiały już na autach na dwa tygodnie przed euro. Ludzie mają po pierdylion tych flag: na lusterkach, na zderzakach, do anten poprzyklejane, a wczoraj to nawet widziałam jak koleś zasłonił sobie dużą flagą szybę od strony pasażera z przodu (po kiego grzyba? to nie wiem)
Trochę ludzie za bardzo przesadzają.
BTW lubię sobie obejrzeć wieczorem wiadomości, albo fakty albo co tam akurat trafię. Od tygodnia nie ma właściwie żadnych wiadomości tylko relacje ze stadionów, miast w których rozgrywane będą mecze, z autostrad.
Jak dla mnie to za dużo tego i na czas euro z chęcią bym się wyłączyła.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
Wydra9
Użytkownik Premium
Imię: Rafał
Model auta: Corsa B
Silnik: C20NE
Podziękował;: 10 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: Wydra9 »

Nie mam nic do pilki noznej nasza reprezntacja wspieramy naszyci i tak dalej. Ale co do tego ze sport powinien byc traktowany jako rozrywka po godzinach pracy to sie w pelni zgadzam,bo nie wiem co to wnosi do zycia ze im tyle sie placi za to ze 90min pobiega a np gornik strazak policjant czy lekarz zapitala caly dzien i boryka sie z brakiem pieniedzy, to jest chore a oni za nic roztrwaniaja pieniadze na prawo czy lewo
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

Diabel199432 pisze: nasze patałachy
pedro86 pisze:nasze patałachy LENIE ŚMIERDZĄCE!
jak slysze takie teksty oraz typu "polska jest bee, polska to syf" itd., to radze wam poprosic o azyl w etiopii, somalii, korei polnocnej. tam nie bedziecie nazekac :pig:

co do flag to sie nie ma czym martwic, po trzech (ja licze na wiecej) meczach beda sciagac :lol:
Obrazek
Tomek87
Świeżak
Imię: Tomek
Podziękował;: 1 raz

Post autor: Tomek87 »

Troche przesadzaja z tymi flagami,no ale niektorych ponosza emocje wiec mozna to zrozumiec;p ja osobiscie nie jestem za tymi flagami bo to troche taka lipa.Ale najsmieszniejsze sa flagi na lusterkach hehehe:D
Awatar użytkownika
pedro86
Świeżak

Hola Hola. To, że narzekam nie znaczy, że wszystko mi się nie podoba. Ja bardzo doceniam to, że urodziłem się w Polsce a nie np w Korei Pln, gdzie jeszcze nie dawno karana była samotna jazda na rowerze, bo mogło się wtedy źle myśleć o rządzie (!!!). Pod wieloma względami uważam, że nasz kraj to RAJ w porównaniu do innych. Co nie znaczy jednak, że nasz kraj jest pozbawiony absurdów i niesprawiedliwości.

Uważam po prostu, że niesłusznie robi się z naszych pilkarzy gwiazdorów, bo nic nie osiągneli póki co. Jak dojdą do finału to wtedy niech gadają o ich prywatnym życiu, do jakich szkół chodzili itp. Życzę im aby wreszcie wygrywali jak nasi siatkarze. Bardzo bym się cieszył. Jednak ich wynagrodzenia są niewspółmierne do wyników. Póki nie będą grać na dobrym poziomie, to mamy prawo narzekać. Pożyjemy zobaczymy. Może po pierwszych meczach bedę mógl powiedzieć coś milszego o naszej reprezentacji. Siatkarze nasi są milion razy lepsi od naszych piłkarzy i dużo mniej się o nich mówi - paranoja.

"Kondonki" na lusterka są mniej widoczne i dają mniejsze zużycie paliwa niż trzepoczące flagi, wyglądające jak husaria ;).
BREWKOM, LEXUS LOOK`OM, KARYKATURALNYM DOKŁADKOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE. Toleruję tylko oryginalne zamienniki zderzaków (lub do złudzenia przypominające oryginalne)... z małymi wyjątkami odnośnie Corsy B.
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

pedro86 pisze:bo nic nie osiągneli póki co
no u nas moze nie, ale wszystko przed nimi...
pedro86 pisze:Jednak ich wynagrodzenia są niewspółmierne do wyników.;).
a co cie to obchodzi. oni sie o to nie prosza. jak im daja to biora. ty bys nie wziol? trenuj pile to tez tyle dostanisz :lol: . do kogo ty masz pretensje :0 :lol:

pedro86 pisze:Siatkarze nasi są milion razy lepsi od naszych piłkarzy i dużo mniej się o nich mówi - paranoja.
zasatnow sie dlaczego?

piszesz bzdety, dlatego zastanow sie drugi raz jak bedziesz chcial cos tak glupiego napisac.
Obrazek
Awatar użytkownika
pedro86
Świeżak

Oj wyluzuj. Społeczenśtwo mnie obchodzi i to, że inni ludzie biedę klepią mimo, że wykonują bardziej potrzebny społeczeństwu zawód niż piłkarze. Piłkarze nie ratują życia, zdrowia, nie produkują produktów bez których nie przetrwamy. Pretensje mam do tego kto "wymyślał" wypłaty dla piłkarzy. Moim zdaniem nie są racjonalne i tyle. Masz inne zdanie to spoko. Ja mam takie. Koniec kwestii.

Przerwa. 1:0 dla nas w kilkunastej minucie. O dziwo nawet jestem pozytywnie zaskoczony naszą grą. Widać że walczą. Dawniej jak wygrywaliśmy to już stateczna gra, gra na czas. Teraz widzę poprawę. Potem też fajne elementy nawet. Podań niedokładnych też trochę wiadomo. Za dużo krótkich podań zamiast rozciągnąć grę. DZIWNE ZACHOWANIE SĘDZIEGO Z HISZPANII - czerwona kartka za to, że Grek trochę się oparł na plecach Polaka a druga syt. powinien być karny dla Greków ręka Polaka w polu karnym choć no nie do końca było to klarownie widać. Na powtórkach się przyanalizuje.

No ale i tak zobaczymy ile wytrzymają.

UUU no i już 1:1. Już Polacy gubią piłki, słabną w oczach, niedokładne podania, Grecy stoją w miejscu, Polacy mają piłkę ale podają sobie z dołu do góry, z góry do dołu boiska - przecież to strata czasu - tak sięgra jak się wygrywa 3:0. Oj za bardzo się podjarałem hehe. Zobaczymy.

2 połowa - nędza. Słabiutko. Pykanina bezsensowna a podczas niej w polu karnym Grecji nasi napastnicy stoją w miejscu i czekają zamiast cały czas się ruszać aby stworzyć okazje do podania. Natomiast gdy już jakiś Polak zrobił "contrę" to był na polu karnym Grecji SAM i nie miał komu podać bo reszta Polaków daleko w tyle. FUJ....

Powinno być 1:2 dla Grecji po karnym. Polski bramkarz obronił karnego. Wstyd za tego, kto z Grecji strzelał karnego i nie trafił. Na powtórce dobrze było widać, że polski bramkarz rzucił się na piłkę gdy ta już była uderzona i ją wybił- wniosek? SŁABIUTKI STRZAŁ GREKA. Jak widać nie tylko Polacy kaszanią. I znów się dziwię, że tacy całe życie grają w piłkę i karnego porządnie nie potrafią wykonać. Polacy mieli ogromnego fuksa, że zremisowali.
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Porszak »

Jeśli te wszystkie flagi i kondomy pomogą nam wyjść zasłużenie z grupy, to niech nawet sobie skarpetki na opony zakładają.
Ja piłki też nie oglądam, jest okazja to sie trochę bardziej kolorowo zrobiło i korki w drodze do roboty zniknęły bo na euro drogi pootwierali hehehe
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
makram
Świeżak

Post autor: makram »

Ja kupiłem na EURO dla mojej panienki takie cudo jak widac na tym ogloszeniu :-D , piłki noznej nie lubię i chorągiewek z Tajwanu tez. :x
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

pokazała ten bajer na trybunach? :-P

Pozostaje:
Chłopcy dziękujemy!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
prymasso
Użytkownik Premium
Imię: Adrian

Post autor: prymasso »

Porszak pisze:pokazała ten bajer na trybunach? :-P

Pozostaje:
Chłopcy dziękujemy!!!

Za co? Że nie wyszli z grupy na turnieju rozgrywanym we własnym kraju, gdzie nie raz sędziowie ratowali i dupy, gdzie mieli najłatwiejszą z możliwych grup, gdzie nawet Czesi przed ostatnim meczem za faworytów wskazywali nas? Nie wiem skąd ten entuzjazm. Tytoń nie broni karnego i trzeci mecz byłby tylko o paczkę Chipsów Lay's i puszkę Pepsi.
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej ;)
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

a uważasz, że nie zrobili wszystkiego co mogli, że im sie nie chciało? chcieli i reprezentowali kraj, z ktorym czasem nie mają wiele wspólnego, ale nie sądzę, że nie dali z siebie 100%. poprostu nie byli/są tak dobrzy jak niektórzy uważaja/chieliby żeby byli.

wcześniej grali towarzyskie mecze o nic, tutaj zaczęli grac na poważnie i to były tylko 3 mecze. są braki, ktore wskaże nawet mało kumaty obserwator i nad nimi trzeba pracowac, a nie np zmieniac trenera co 2-3 lata.

nie zauważyłem, żeby sędziowie jakoś specjalnie drukowali dla nas. widziałem za to, ze przeoczyli rożne sytuacje na korzyść obu grających stron w rożnych meczach.

tak myslę, ale ja jestem kibicem "niedzielnym" jak "niedzielny" kierowca
Obrazek
Awatar użytkownika
prymasso
Użytkownik Premium

Ja sam o sobie powiedziałbym, że nie jestem kibicem czy tez "kibicem niedzielnym" tylko oglądaczem. Zauważ, że cała taktyka Smudy opierała się na jeżdżeniu na dupach, pressingu, a raczej pseudopressingu, który miał na celu zmuszenie rywala do błędu i wyprowadzenia kontry. Tak się nie da przez 90 minut grać stąd kadra grała zrywami na ile starczało im sił. Przez cały ten czas w meczach towarzyskich nie wypracował z nimi żadnego stylu, stałe fragmenty gry trenowali dopiero przed samym turniej. Zgodzę się z Tobą, że najłatwiej jest zmienić trenera, ale akurat w tym przypadku jest to najlepsza możliwa decyzja. Jego sytuacja ma się ni jak do tej w której był Jerzy Engel bo on w przeciwieństwie do Smudy już na turnieju wiedział gdzie popełnił błąd i wyciągnął wnioski. Pamiętasz mecz z amerykanami? Przy śpiewaniu hymnu nasi spece od piłki kopanej w oczach mieli taka furię jakby mieli zaraz tych amerykanów podusić wyszli jak po swoje tak jak w ówczesnych eliminacjach. I co się dzieje ? Przemówił Ś.P. Górski w temacie kogo on by widział za Engela rzucił mimochodem, że w sumie to by się Boniek nadawał i mieliśmy co mieliśmy potwarz od Łotwy etc. Wtedy popełniono błąd teraz błędem będzie pozostawienie Smudy na stanowisku. Smuda uparcie ciągnął za uszy do kadry ludzi których tam nie powinno być. Nie miał bym do niego pretensji jeżeli nawet ta Adamiakową w tej kadrze przetestował, ale faktem jest, że wielu piłkarzy po prostu olał mimo, że mogliby przynajmniej stanowić alternatywę w szerokiej kadrze. I te jego mądrości życiowe:"Ja nie jestem miękkim ch**em robiony" itd. A teraz o sędziach w ostatnim meczu Dudka pracował chwilami nawet na czerwoną kartkę, Grekom nie uznali gola ze rzekomego spalonego, druga żółta kartka dla Greka to też nieporozumienie, Murawski -poprawcie jeśli się mylę co do nazwiska- pośliznął się i na murawie już prawie leżał zanim grek go dotknął - rzekł bym nawet, że chciał załapać żeby się nie wypier** ;) Sędziowie nie wypaczyli żadnego wyniku, ale kilka razy pomagali. Mówisz dali z siebie 100% ;) to nie są rozgrywki przedszkolaków żeby za chęci i zaangażowanie nagradzać co najwyżej mogę się powstrzymać od zwyzywania ich, bo w zasadzie grali bez trenera, ale na boga dziękować im? Mam pochwalać minimalizm? Wstałem dzisiaj do roboty kto mi podziękuje, pogratuluje, że mi się chciało? Wracając jeszcze do "braku trenera" jak jest dobry zespół to potrafi się zorganizować nawet bez niego, polecam autobiografię Andrzeja Iwana lub Wojtka Kowalczyka. Jak już chcesz koniecznie komuś podziękować to podziękuj kibicom bo Ci nam siary nie narobili.
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej ;)
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

o ja piedykam, zaciol ci sie enter? :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
prymasso
Użytkownik Premium

Było by więcej, ale kawy jeszcze nie piłem i trochę zaspany jestem ;)
Awatar użytkownika
Bear_
Weteran
Imię: Arek
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Kontakt:

Post autor: Bear_ »

Pierdu pierdu... pizdu, gwizdu i nie zmienia to faktu, że po Euro...

Temat zaczął się o flagach na aucie a skończył na debacie co kto myśli o naszych... Ogółem konia to dupcy ale moim skromnym zdaniem jako laika, ktory na piłkę w ogóle nie patrzy to uważam, że ilu kibiców, kiboli i entuzjastów pilki tyle tematów na temat naszej drużyny i ogólnie piłki...

Także dyskusja zaczęta bez potrzeby... Bo skończyć się może tylko w jeden sposób... ŹLE ;)

AVE !!

P.S. Nic się nie stało... Ojojoj nic się nie stało ! :-?
Obrazek
- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm

PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
Awatar użytkownika
prymasso
Użytkownik Premium

Jeżeli ktoś sobie robił złudne nadzieje to teraz na pewno jest rozczarowany. A co do flag i tych pokrowców to jak to stwierdziłem w rozmowie z kumplem patriotyzm się teraz w promocji sprzedaje do piwa sprzedaje.
Awatar użytkownika
pedro86
Świeżak

Zgadzam się prymasso. A tak wogóle to nie ma co się rozpisywać. Po 1 połowie wierzyłem, że wygrają. W końcu tyle akcji mieli i jaka walka, więc prędzej czy później gol padnie - myślałem. A 2 połowa - :bardzozly: . Co mnie dziwi, bo we wcześniejszych meczach potrafili właśnie pod koniec meczu przycisnąć. Wniosek jest jeden - nadal jesteśmy słabi. Ale spokojnie... w 3566 roku znowu Polska będzie organizatorem i wtedy może przejdziemy do ćwierćfinału :pig: .

I uważam, że śpiewanie NIC SIĘ NIE STAŁO jest nie na miejscu. Chyba, że komuś wystarcza to, że widział polaków w TV :pig: . To nie jest aluzja do Ciebie Bear ;)
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

a ja w dalszym ciagu mysle ze piszesz bzdury :lol:
pedro86 pisze:Po co mamy się męczyć przed TV jak kaleczą. Obejrzę jeden mecz i stwierdzę czy jest sens oglądać jak nasi będą grać.
probujesz zaistniec :zakrecony:,to wystap w telewizji, bo na tym twoje wypociny powinny sie skonczyc :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
pedro86
Świeżak

czester 1 pisze:a ja w dalszym ciagu mysle ze piszesz bzdury :lol:
pedro86 pisze:Po co mamy się męczyć przed TV jak kaleczą. Obejrzę jeden mecz i stwierdzę czy jest sens oglądać jak nasi będą grać.
probujesz zaistniec :zakrecony:,to wystap w telewizji, bo na tym twoje wypociny powinny sie skonczyc :lol:
Ale jesteś czepliwy Czester :pig: . Nie mam zamiaru kłócić się o piłkę nożną. Nie próbuje zaistnieć a w TV już występowałem. Po prostu miałem takie zapatrywanie przed pierwszymi meczami. Aczkolwiek obejrzałem w sumie wszystkie mecze polaków, ponieważ ich gra budziła jednak nadzieje. Muszę przyznać, że spodziewałem się gorszej gry przed Euro - POCHWAŁA. Jesteś Czester chyba zatwardziałym zwolennikiem reprezentacji, że nawet lekkie utyskiwania na reprezentacje Cię tak poruszają a ciepłych słów nie zauważasz. A co najgorsze nie próbujesz uzasadnić swojego poglądu, tylko docinasz/krytykujesz.

Euro dla nas skończone. Mimo to flagi nadal trzepoczą na autach heh ;). To dowód, że te flagi to tylko pic na wode/moda/papugowanie innych. Ci kierowcy chyba myślą, że jeszcze Polska gra, albo mają jeszcze nadzieje, że przejdzie, albo wogóle mieli gdzieś Euro i tylko tak sobie powiesili - któraś z tych wersji. Albo wierzą jeszcze w cud tak jak Szaranowicz w ostatnich 3 minutach meczu: "ale jeszcze nie traćmy nadzieji, jeszcze jest nadzieja" a nasi ledwo co biegają. Że co?

Koniec Euro = koniec Europostów z mojej strony. Papa
makram
Świeżak

A u Smudy bez zmian, jeżeli spojrzy się na powołanych piłkarzy na eliminacje przez nowego trenera kadry. :-D ci sami bohaterowie naszych biało-czerwonych gwiazd.
Awatar użytkownika
Bear_
Weteran
Imię: Arek
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Kontakt:

Post autor: Bear_ »

makram pisze:A u Smudy bez zmian, jeżeli spojrzy się na powołanych piłkarzy na eliminacje przez nowego trenera kadry. :-D ci sami bohaterowie naszych biało-czerwonych gwiazd.
Aś przydupil jak dzik w sosne z tym kotletem :-?
Obrazek
- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm

PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
makram
Świeżak

Dzik czy kotlet, bez różnicy, :)11 tylko po to zmienia się trenera, żeby szukał zawodników i innej gry niż dotychczas, a tu bez zmian ;-)
makram
Świeżak

Bo mieli się z czego cieszyć, a hasło " bez zmian" nadal obowiązuje :D a nasze flagi do wykorzystania na 11 listopada
[youtube][/youtube]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”