Czy korale są prawdziwe? Pewnie trudno utrzymać takie akwarium.
Tak z ciekawości, jakie wymiary ma zbiornik twojego znajomego

Pomysł bardzo fajny ale żeby coś wyhaftowac musze miec wzór na podstawie którego wybiera się kolory i kształt obrazu. Jedyny jaki znalazłam z corsą wzór to taki:http://coricamo.com/?p=pokaz_produkt&nr=91744&grupa=104
O jaaaaaaaaa zajefajneS_Y_N_E_K pisze:Poza moją Tigrą moim hobby jest akwarystyka morska, niestety w związku z rozpoczęciem studiów musiałem zlikwidować poprzednie akwa, ale już w Warszawie uruchamiam nowe:)

Właśnie o to w tym wszytkim chodzi żebyśmy się lepiej poznali i nie byli dla siebie anonimowiFifo pisze:Fajny temat, można się czegoś nowego o ludziach dowiedzieć![]()
No proszę jaki jestes wszechstronnyFifo pisze: wypad w Alpy freeride poza stokami, narciarstwo ekstremalne pomiędzy skałkami itp.
W lecie śmigam na rowerze,
Ostatnio ucze się nurkować, świetna sprawa
do tej pory myślałam że wędkarstwo jest nudne ale moze przez to piwo zmienie zdanieczester 1 pisze:a jak wszyscy tak pisza...
najlepzy relax przy piwie, takie tam z ostatnich wypadow
![]()
Oj a tego nie pochwalam jestem totalnym przeciwnikiem. Wiem wiem wszystko jest dla ludzi ale do tego się chyba nigdy nie przekonam. Każdy odpowiada za siebie i za swoje zdrowie.gtszudi pisze:a ja lubie montowac <ganja> w wolnych chwilach
Widze ze nie jestem samgtszudi pisze:a ja lubie montowac <ganja> w wolnych chwilach i po osiagnieciu wyzyn oddaje sie muzyce ktora powala na kolana detalicznoscia.
ogolnie to Audiofil ze mnie , i <ganja> pomaga mi sie w tym zrelaksowac i poczuc muze.
No proszeczester 1 pisze:
!markos pisze:skoro o rowerach mowa...
mialem sprzedac, ale nie wytrzymalem, zlozylem i chyba go sobie zostawie

Krzysiu to odbicie lustrzaneCougar pisze: w tle widac kawalek innego koła

jak zwykle Stelmi mega dbałość o szczegółySTELMI pisze:po sprzedaży corsy moje hobby przeniosło się na Quada, a że dalej robię na CNC, to i grawerki doszły![]()

Hmm, tytuł obrazu to Całun turyński czyli wg teorii odbicie na płótnie ciała Pana Jezusa po śmierci. Raczej musi być smutny.-=m&m=- pisze: ps. czemu Jezus jest taki smutny ?