Virtual Tuning
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Virtual Tuning
Witam umiałby ktoś zrobić VT felg?? Trzeba je pomalować na niebieski, różowy, fioletowy, żółty.
Sorka ze tyle kolorów ale nie jestem zdecydowany
Dzieki z góry

- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: Virtual Tuning
Bardziej z dupy fotki do tego nie miałeś ?
Jak chcesz mieć konkretne VT z odzwierciedleniem tego co chcesz uzyskać to dawaj fotkę albo przód/bok albo tył/bok...
Z tego rzutu co zapodałeś to się VT w paincie robi...
Jak chcesz mieć konkretne VT z odzwierciedleniem tego co chcesz uzyskać to dawaj fotkę albo przód/bok albo tył/bok...
Z tego rzutu co zapodałeś to się VT w paincie robi...
- Marcin '2F'
- Nowy
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 0
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re:
Popieram!markos pisze:VT wyszlo takie jak i sam pomysl. Z dupyWidze, ze "fajna" moda malowania bylejakich felg na dziwne kolory przeszla juz z Hond na inne marki.. Dramat
To przechodzi tylko jak felga jest zajebista. Inaczej niestety tworzy sie dramatyczny obraz bezguscia wlasciciela..
Corsa - sold
Spokojnie panowie.
po to właśnie chciałem zobaczyc jak wyglada na kolorowych felgach, żeby teraz być w 100% pewny o to, żeby nie malować kół.
Nic nie straciłem, a teraz juz wiem
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Ja tam nie wiem... Propozycja i fachowa pomoc Marcina - dla mnie bomba... Zważywszy, że Marcin poświęcił temu VT wiele czasu by wyglądało jak najbardziej naturalnie... 
- gtszudi
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Mechanika Elektryka Kosmetyka Samochodowa Opel Renault SWAPy
Kwestia gustu, ja widziałbym to jednak w zieleni, ale takich kolorów nie wziąłeś pod uwagę. Z twoich propozycji, pomijając już próbne wersje postawiłbym na fiolet.