mial ktos moze do czynienia z tym motorem??
jakies problemy, czeste wady...??
silnik 1.5 td isuzu corsa b
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: silnik 1.5 td isuzu corsa b
ja mam doczynienia z 1.7td isuzu w astrze F, jedyna wada to że alternator szybko pada
- sfoboda
- Świeżak
- Imię: Marcin
Miałem 1.5td niecałe 5 lat i silnik chodził jak zegarek, zero jakichkolwiek problemów z silnikiem tylko lać i jeździć. Osobiście nie miałem żadnej awarii, a zrobiłem nią 50tys po czym ją sprzedałem (zamiana na 1,4po czym wpakowałem c20xe) i następny właściciel zrobił 25tys, był do zadowolony do czasu aż ktoś mu nie wjechał w tyłek. Silnik ustawiłbym w jednym rzędzie z 1.9tdi VW pod względem bezawaryjności tylko był troszkę ospały do czasu podkręcenia . Polecam ten silnik bo jest poprostu pancerny i bezawaryjny.
c20xe... c20xeT mmm....
- bez pozdrowień
- Nowy
miałem 2 Corsy z Isuzu, ale golasy bez T. W jednym problem z alternatorem, w drugim z rozrusznikiem a tak poza tym to złego słowa powiedzieć nie mogę, bo chulały aż miło. Szybko jeździć się tym nie dało, to też oszczędne było w cholere 
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
a czemu tu taka niska cenaa?
doszly mnie sluchy ze duzy bol maja te silniki jak sje je przegrzejee

- sfoboda
- Świeżak
- Imię: Marcin
No niestety to prawda że się mocno grzeją ale to tylko przy butowaniu więc nie ma problemu z tym przy normalnej jeździekamiloooo pisze:a czemu tu taka niska cenaa?![]()
c20xe... c20xeT mmm....