Poniżej kilka zdjęć z tego wydarzenia.

A co? jakis zamach planujesz?mr_luke pisze:ale ja to bym sobie popatrzył na samą konstrukcję. Bo porty lotnicze są jednymi z ciekawszych pod względem konstrukcyjnym konstrukcjami stalowymi kratowo-ramowymi

Jeśli jesteś zainteresowany samą budową to znalazłem wywiad z kierownikiem projektu budowy nowego terminalu wrocławskiego lotniska, który uchyla rąbka tajemnicymr_luke pisze:Całkiem sponio ale ja to bym sobie popatrzył na samą konstrukcję. Bo porty lotnicze są jednymi z ciekawszych pod względem konstrukcyjnym konstrukcjami stalowymi kratowo-ramowymi

nie załapało się na sesjeBear_ pisze:A gdzie Audi ?![]()
![]()
![]()
nie wiem czy takie własneBear_ pisze:o i drzewa własne, prywatne mają![]()
Nie nie, ja poprostu zamierzam potem się tym zajmować i jako skrzywienie zawodowe mam tendencje do oglądania wszystkich miejsc, w których się znajduje, pod kątem konstrukcji, wykożystanych profili, przekrojów itpMarcin '2F' pisze:A co? jakis zamach planujesz?mr_luke pisze:ale ja to bym sobie popatrzył na samą konstrukcję. Bo porty lotnicze są jednymi z ciekawszych pod względem konstrukcyjnym konstrukcjami stalowymi kratowo-ramowymi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danke-=m&m=- pisze:Jeśli jesteś zainteresowany samą budową to znalazłem wywiad z kierownikiem projektu budowy nowego terminalu wrocławskiego lotniska, który uchyla rąbka tajemnicy