Witam!
Mam możliwość zakupienia Corsy B 5-drzwiowej po okazyjnej cenie, ale chciałbym się dowiedzieć czy jest ona tak samo łatwo modowalna co Corsa B 3-drzwiowa w zakresie wyglądu. Jak sądzicie? Może lepiej rozglądać się za jakąś zdrową 3-drzwiówką?
Zakup Corsy B 5D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
corBsport
- Świeżak
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Zakup Corsy B 5D
Hmm według mnie Corsa 5D oczywiscie jest ładna i wiadomo ze jak to nazwałeś "modowalna " jest , bez problemu wstawisz progi ,zderzaki ,lampy ,daszek,przyciemnienie szyb, środek ,zmiana silnika na coś mocniejszego
jak kto woli ja np Wole 3D , i jeśli masz okazje kupić w okazyjnej zadbaną to warto

jak kto woli ja np Wole 3D , i jeśli masz okazje kupić w okazyjnej zadbaną to warto
-
pawel171
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Początkowo troszkę się zmartwiłem, bo jedyne lampy jakie znalazłem do 5D na tył to lexusy, ale może źle szukam
A zadbana jest bo właściciela znam dosyć długo już i o samochód dba bardzo
A zadbana jest bo właściciela znam dosyć długo już i o samochód dba bardzo
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
każdy samochód można modzić
Do CB 5d zakładasz zderzak z gsi,ładne lampy, felunek ,zawiecha itd.
Do CB 5d zakładasz zderzak z gsi,ładne lampy, felunek ,zawiecha itd.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Tu masz foty CB 5d z wysp http://www.corsasport.co.uk/board/garag ... 1&page=all zobacz sobie jakie mody przeprowadził właściciel.