Wspomaganie elektryczne Corsa B 97r TANIO!!
- BajBu$
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Wspomaganie elektryczne Corsa B 97r TANIO!!
witam,Sprzedam wspomaganie elektryczne do corsy b. Cała kolumna silniczek, sterownik możliwa sprzedaż pojedynczo, Cena całość 120-, do negocjacji, każdą ofertę rozważę . kontakt gg 11076030 foto dla zainteresowanych 
-
jarcys22
- Nowy
- Imię: Jaroslaw
Re: Wspomaganie elektryczne Corsa B 97r TANIO!!
Witam mam takie pytanie czy bedzie pasowac tez do mojej corsy z 98r??bo chyba tam tez jest wspomaganie elektryczne??a to jaka byla by cena osteczna po negocjacji??
-- 25 lis 2011, o 16:04 --
Witam mam takie pytanie czy bedzie pasowac tez do mojej corsy z 98r??bo chyba tam tez jest wspomaganie elektryczne??a to jaka byla by cena osteczna po negocjacji??
-- 25 lis 2011, o 16:04 --
- BajBu$
- Bez listowiec ;-)
szczerze powiedziawszy nie wiem, kupiłem te wspomaganie jakiś czas temu na allegro za 200zl do mojej corsy ale okazało się że wspomaganie mam dobre tylko jakiś tam czujnik się przemieścił i nie wspomagało,więc nie przekładałem ani kolumny silniczka ,sterownika, z ceny mogę zejść za całość max do 100zł + przesyłka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Bialas
- Bez listowiec ;-)
to jest kompletny zestaw wspomagania? czy musiałbym dokupywać coś jeszcze kolego?
- Alvaro
- Nowy
- Imię: Bartek
mocowanie kolumny też jest w zestawie, rezerwuję jeśli to możliwe, tylko jakieś fotki bym poprosił tego wszystkiego co jest w zestawie na maila: bartosz.blaszczuk@o2.pl