ZAPRASZAMY !!!

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
DuroneK
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

ZAPRASZAMY !!!

Post autor: DuroneK »

Zapraszam wszystkich klubowiczów " CORSA TUNING MASTER CLUB " na zlot MTK który odbędzie się dnia 6 lipca o godzinie 15:00 w Krakowie na starym lotnisku w czyżynach !!!

Zapraszam i zachęcam do przybycia !!!
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Kuszaca propozycja.......co reszta na to ? Ja zrobie wszystko, zeby tam byc z wami, a jak KATK - tez bedzie ?? :)23
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

6 lipca ide na wesele wiec z góry mówie ze mnie nie bedzie niestety ale nie moge a szkoda bo napewno bedzie fajnie
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
DuroneK
Świeżak
Kontakt:

nie KATKu nie bedzie :) A grupa z małopolski z CTMu powina się zjawić !! I zobaczyć co m.in. wasz klubowy kolega zorganizuje :) Może się Fifo wypowiesz na ten temat ?? I zaprosisz kolegów ???
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Fifo macza w tym palce i siedzi cicho!!! Oj nieladnie! :bardzozly:
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

jak sie uda to sie urwe z wesela i przyjade mam juz pewien plan haha
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Basista - licze na Ciebie - ja mam dzien wczesniej do nocy prace, ale robie wszystko, zeby byc ! Ty tez musisz byc.

Oczywiscie nie pisze tutaj o kolegach z okolic kraka.......beda nominacje jak was nie bedzie !!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
DuroneK
Świeżak
Kontakt:

Musicie chłopaki przyjechać :) Liczymy na was !!! :)
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Jedno pytanko techniczne - po ktorej stronie lotniska jest spocik ? Tam gdzie kiedys KATK mial czy z przeciwnej strony ?
Obrazek
DuroneK
Świeżak
Kontakt:

A po której stronce miał spocik KATK ?? W każdym razie na tej częsci lotniska które jest dalej od drogi !!! Czyli wjazd pomiędzy działkami :-D
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Tak tak zapraszam :) NIe po tej co KATK. Po drugiej, tam za akademikami :)
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
DuroneK
Świeżak
Kontakt:

No wreszcie sie pan Fifo odezwał !!
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

No prosze Fifo zyje :grin: :grin: :grin:

No to spox tylko o ktorej ktos moze mnie tam doprowadzic ? Dojade na ltonisko na czyzynach, ale jak KATK zaczal robic spociki po drugiej stronie to ja juz musialem (wtedy jeszcze "nasze :) ) spociki sobie odpuscic wiec nie wiem jak dojechac na tamta czesc... :(
Obrazek
DuroneK
Świeżak
Kontakt:

Jeśli KATK robił spociki zaraz przy drodze i blokach to ta druga część lotniska jest po drugiej stronie !! Wjazd na przeciw tego starego pasa po drugiej stronie ulicy między działkami !! i jedziesz do końca " zankomitej drogi " az dojedziesz do pasa !! A potem do samego końca pasa !!! I tam powinieneś nas znaleźć !! Zrozumiałeś coś ??? bo ja nie :-D

Fifo wytłumacz to wyraźniej !! To wkoncu twoje rejony :-D
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Flipper to zrobimy tak. Dojedziesz na tą strone pasa co miał KATK zloty i dasz mi sygnał na komóre, albo zadzwonisz, albo coś. Poczekasz 2 min. i ja się zjawie po Ciebie. A swiją droga to wjazd jest banalny. Jak staniesz na pasie i spojrzysz na drugą stronę ulicy (tej dwupasmówki) to zobaczysz taką droge z płyt która wchodzi miedzy działki. To własnie tam trzeba wjechac a później tą droga do końca, na końcu w prawo po takiej drodze szutrowej, bardzo dziurawej i juz jestes na pasie :) pósniej tylko przejazd triumfalny przez cały pas aż do końca i zobaczysz reszte ludu :) jak nie trafisz to dzwoń.

Poza tym jak ktoś będzie miał ochote przyjechac to dojazd od strony katowić jest taki. Wjeżdżacie do karka tak jak z autostrady i przez wszystkie ronda, skrzyzowania jedziecie prosto, jakies 10km przez Krak, aż po lewej stronie zobaczycie supermarket Geant. jak będziecie na wysokosci Geanta to prosze zwrócić wzrok na prawo. Zobaczycie takie efektowne ogrodzenia za którym znajduje się pas, miejsce zlotu. Jednakże nie da się tedy wjechać więc...jedziecie prosto, mijacie światła, i na nastepnych (a bedzie to takie duże skrzyzowanie) skrecacie w prawo. Jedzecie z górki i na dole sa swiatła. mijacie je prosto i jedziecie już bardzo powoli żeby nie przegapic wjazdu. Bo jakies 150metrów za tymi swiatłami jest skręt w prawo na ową płytową drogę, a dalej to tak jak w przypadku Flippera :) Mój numer 501286860.

Ciesze się że wpadniecie panowie, a oby w jak największej liczbie :)

Zrobimy sobie próbe sportową, póxniej pościgamy się na równoległych, co prawda tylko na jakies 250 metrów ale i tak jest frajda i emocje. Kto bedzie chciał może sobie spalić gumy :-P . Grill też jest wskazany. Bo jak zostaniecie dłużej to tzreba cos jesc :) No i pifko, dla nieprowadzących :D
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
DuroneK
Świeżak
Kontakt:

No Fifo teraz to już chyba każdy trafi !!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”