Witam
Miał ktoś może do czynienia z czymś takim http://allegro.pl/wyciagarka-linowa-1t- ... 28891.html? Potrzebuję opuścić silnik do komory. Mam w suficie zamontowany bloczek ale silnik 1.8T jest tak ciężki, że nawet trzy osoby nie bardzo będą w stanie go podnieść. Zastanawiam się właśnie nad jakąś tanią wciągarką, tylko pytanie zasadnicze - czy da się tym również opuścić silnik w dół powoli?
Wciągarka garażowa do silnika
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Smalcyk
- Moderatorzy

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Wciągarka garażowa do silnika
daje rade coś takiego
było C14SE - 101 KM 120 NM
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
- Marcin99
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jutro sobie sprawię w takim razie i jeden problem z głowy
Mam sponsora nawet na coś mocniejszego ale nie wiem czy w Krakowie kupię (na allegro nie ma).
Mam sponsora nawet na coś mocniejszego ale nie wiem czy w Krakowie kupię (na allegro nie ma).
- Marcin99
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ostatecznie kupiłem taką łańcuchową YATO, udźwig 1T. Silnik już wisi. Teraz mogę bez przeszkód ogołocić go do reszty 
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
lancuchowa wygodniejsza, a jak wielokrążek nie daje rady to trzeba wiecj krążków i wtedy juz wystarczy nawet dziecko