Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
otóż jak zamontuje w samochodzie i silnik nie pracuje to obraz jest ok. natomiast jak stoje na światłach to obraz mi faluje
Pytanie czy zakłócenia pochodzą np.z alternatora czy kamera jest walnięta.
[album]3178[/album] Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
na 99% faluje od wibracji. po takim shitowym wynalazku chyba nie spodziewales sie cudow?
nawet na jutubie na filmach robionych z reki widac, ze obraz potrafi byc zajebiscie niestabilny, wrecz plywa
!markos pisze:na 99% faluje od wibracji. po takim shitowym wynalazku chyba nie spodziewales sie cudow?
nawet na jutubie na filmach robionych z reki widac, ze obraz potrafi byc zajebiscie niestabilny, wrecz plywa
nie oczekiwałem cudów (za tą kase) chce wziąsć na tor a w wrześniu na spadochron
Fotokaczmarek pisze:CZasami wystarczy że radio gra , telefon wysyła jakieś dane a alternator powoduje dość mocne zakłócenia.
faktycznie radio grało, jutro jeszcze sprawdze
Dzięki za rozwianie moich wątpliwości,tak jak pisałem na tor w Wyrazowie wystarczy trza przecież zmontować jakiś filmik -nieee.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2011, o 11:40 przez mehes, łącznie zmieniany 2 razy.