Aparat Cyfrowy do 1000zł
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Aparat Cyfrowy do 1000zł
Siema, może na forum jest jakaś osoba, która chociaż troszkę zna się na aparatach. Poszukuje jakiegoś w miarę dobrego aparatu cyfrowego do 1000zł (nie interesuje mnie lustrzanka- nie stać mnie na dobrą, chociaż jedną już mam
) Jeśli ktoś ma jakiś pomysł bardzo bym prosił o pomoc. Pozdro 

- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Aparat Cyfrowy do 1000zł
canon sx130 albo z drozszych sx20 lub sx30is lub panasonic fz45
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
My z Krzysiem rozglądamy sie właśnie za jakimś ciekawym aparatem. Jeszcze nie zdecydowaliśmy sie czy wziać cyfrówkę czy lustrzankę, ale jesli miałoby byc to pierwsze to mamy faworyta.
Olympusa SP-800 http://www.euro.com.pl/kompakty/olympus ... arny.bhtml
ale to ja wypowiadam sie jako laik. Są osoby na forum które interesuja sie fotografią moze one cos wiecej powiedzą.
Powodzenia
Olympusa SP-800 http://www.euro.com.pl/kompakty/olympus ... arny.bhtml
ale to ja wypowiadam sie jako laik. Są osoby na forum które interesuja sie fotografią moze one cos wiecej powiedzą.
Powodzenia
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
w miare dobry do 1000pln jest kazdy, ktory kosztuje do 1000pln
testow w necie jest pierdylion, skup sie na tym jaka cecha najbardziej cie interesuje i tego szukaj w testach. ogranicz sobie wybor do 2-3 modeli, przejdz sie do duzego sklepu, wez do reki, popstrykaj w guziczki i wybierz ten, ktory najlepiej ci odpowiada. po problemie.

- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
ja kupiłem tego http://www.euro.com.pl/kompakty/fujifil ... 4000.bhtml
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.