TomTom udostępniał policji prędkość swoich użytkowników
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Limonek
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
TomTom udostępniał policji prędkość swoich użytkowników
To już prawdziwy skandal to co tu piszą! TomTom udostępniał policji prędkość swoich użytkowników. Już chyba Tom Toma nie kupię!
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: TomTom udostępniał policji prędkość swoich użytkowników
Jeśli mam być szczery to wątpię w coś takiego, ale nawet gdyby to zapamiętaj że to nie tyczy polskiej policji oni by nie wiedzieli, że się tak da. Pozdro 

- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: TomTom udostępniał policji prędkość swoich użytkowników
No to doczekałeś sie kolego Bana. Idź reklamuj sklep gdzie indziej ...Limonek pisze:To już prawdziwy skandal to co tu piszą!
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert