Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam posiadam na sprzedanie sprężyny obniżające przednie i tylne sprzedaję tylko komplet .
Cena 120zł z przesyłką.
Przednie springi były w kolorze niebieskim zaś tylne w czerwonym , jednak poprzedni właściciel pomalował wszystkie nie dokładnie na czerwono.
gg 882803
Ostatnio zmieniony 26 sie 2011, o 11:34 przez earthquake, łącznie zmieniany 2 razy.
Odświeżam
Firma - podałbym gdyby nie warstwa farby nałożona przez po przedniego właściciela
Ile obniżają trudno mi powiedzieć bo nie dostałem takiej informacji jak dokonywałem zakupu:)
Tak więc nie będę ściemniał i na oko pisał parametrów
Ostatnio zmieniony 30 mar 2011, o 17:57 przez earthquake, łącznie zmieniany 1 raz.
earthquake zmierz wysokość sprężyn,będzie jakieś porównanie
[album]3178[/album] Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
A przod pewnie ze -40 albo -50?
Pomożcie panowie, bo jestem nimi zainteresowany. Te sprezyny byly na tej corsie. To sa felgi 15 cali na jakims niskim profilu. Jakie to moze byc obnizenie????
Do sprężyn krótszych niż standard zakłada się amortyzatory o skróconym skoku