Śnieg pada, śnieg pada czyli ...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Śnieg pada, śnieg pada czyli ...
dziś jest jeden z tych dni, w których żałuję, że nie mam napędu na 4 koła 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Śnieg pada, śnieg pada czyli ...
No z deka jest masakra
. Codzinnie do pracy dojeżdzam krajowa 1
i dziś była zakorkowana bo samochody suneły 40 km/h. Zajefajną sprawą w takich warunkach jest hamowanie silnikiem.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- master1201
- Nowy
- Imię: Maciej
- Podziękował;: 0
A ja o 20 dopiero na zmianę opon jadę . 1 km drogi i będę musiał jechać z 20km/h
Ale ogólnie jest zima jest ok 
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Ems to trzeba zmienić auto
...szukaj teraz subaru impreza kombii
BTW: jak jest zima to musi być zimno
BTW: jak jest zima to musi być zimno
Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, o 19:23 przez Hayabusa, łącznie zmieniany 1 raz.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
ja w tym roku zaskoczyłem zimę i opony zmieniłem chyba z 2 tygodnie temumaster1201 pisze:A ja o 20 dopiero na zmianę opon jadę . 1 km drogi i będę musiał jechać z 20km/h![]()
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- master1201
- Nowy
A w radiu mówili ze zima zaskoczyła drogowców-=m&m=- pisze: ja w tym roku zaskoczyłem zimę i opony zmieniłem chyba z 2 tygodnie temu
-
kruszyn1
- Swój
- Imię: Mateusz
w wawie średnia predkosc wyszla mi 5km/h, powaga... w 5 godzin 25km przejechałem... masakra, dobrze ze firmowym dizlem 
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
- STELMI
- Moderatorzy

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
bo mieszkacie na peryferiach Bydgoszczy to dlatego 
U nas dopiero teraz lekko popadało, a tak to nic, zresztą teraz idzie jeździć bez jakiś ogromnych problemów
U nas dopiero teraz lekko popadało, a tak to nic, zresztą teraz idzie jeździć bez jakiś ogromnych problemów
- master1201
- Nowy
I po zmianie
U mnie nie ma problemów z jazdą. Do szkoły dzisiaj normalnie 20 minut i z powrotem 25 minut w początkach godzin szczytu
A i nie wiedziałem że mam taki mocny silnik XD 10 km/h na 2 biegu a tak mieliło na letnich że czułem sie jakby z 150 koni było XD
U mnie nie ma problemów z jazdą. Do szkoły dzisiaj normalnie 20 minut i z powrotem 25 minut w początkach godzin szczytu
A i nie wiedziałem że mam taki mocny silnik XD 10 km/h na 2 biegu a tak mieliło na letnich że czułem sie jakby z 150 koni było XD
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
we wrocku podobnie. Jedynka, luz, jedynka, luz i tak cały czaskruszyn1 pisze:w 5 godzin 25km przejechałem...
- Maciasty
- Świeżak
A ja tam nie narzekam. Do pracy czas się wydłuzyl z 15 do 30min. He miałem mala przygode sie pochwale
Wstaje 4.30 4.45 zapalam silnik daje luz samochod sie grzeje a szybki odsniezam. zapomnialem ze nie mam recznego a mialem klockiem podstawiony klocek wywaliem a ze samochod stal na wzniesieniu to sruuu. Moja reakcja taka :0 :0 :0 :0 proboje zatrzymac ale adidaski mi tez sie slizgaly i wyjechalem na sam srodek drogi hehe. dobrze ze nic nie jechalo bo bylo by grubo. A po pracy na DUZY parking i trening driftu przednionapedowka... he
Maciasty nie nabija postów, on ma wiele do powiedzenia.
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
w katowicach nie najgorzej....zimowki mam od tygodnia....ale zapomnialem zakupic jakiejs skrobaczki i tak potrzeba stała sie matką wynalazku przedwczoraj drapalem szybe "bokiem" długopisa a dziś na szybko wyciagnalem z biurka...DYSKIETKE !!! (takie cos co sie kiedys wkładało do stacji FDD) i jechalem flopem po szybie
Ahaaa dziś jak jechał za mną pług to już nie miał czego zgarniac bo mi auto padło na cycki po zalozeniu zimowek a jakos nie mialem weny do znalezienia klucza do gwintu 
c16xe was BIG BUMed...
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
jak nie ma czym skrobac to dlonie na szyba jak kiedys w maluchach od wewnatrz sie robilo. przynajmniej szyba sie nie rysuje. ja mam zimowki od prawie miesiaca
. ciagle sypie, miasto puste, ide pojezdzic 
- Fifo
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
A ja nie mam zimówek wcale. W Krk zasypało dzisiaj, a własciwie juz wczoraj, przepotężnie, niemniej jednak Corsa daje rade na torowo-letnich, jedynie ograniczam się z pedałem gazu. Na śniegu trochę kiepsko, ale póki co jeszcze nigdzie nie utknałem 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
to musialo byc ciekawie :0Maciasty pisze:zapomnialem ze nie mam recznego
A po pracy na DUZY parking i trening driftu przednionapedowka...
ja powiem ze nie mam juz gdzie sniegu odgarniac
co do jazdy, to na moich zimowkach jazda po sniegu o niebo lepiej wyglada niz po suchym
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
pare dni temu mowilem:

bo lubie jak jest bialo i lubie jezdzic po bialym. jezdzi sie duzo lepiej niz po tym posolonym rozjezdzonym gownie. o ile oczywiscie paru baranow w mojej uliczce pod blokiem nie wpadnie na pomysl, ze absolutnie najlepszym pomyslem jest jechanie dokladnie po wyjezdzonych koleinach, a nie ubicie sniegu na wiekszej szerokosci, zeby w ogole dalo sie jechac.
po wczorajszym wieczorze w warszawie z taka iloscia kretynow dookola na ulicach stwierdzam:

3 godziny 15 minut zajelo mi pokonanie 13 kilometrow.
jak widze debila, ktory cisnie im wiecej gazu tym lepiej, wiadomo przeciez, ze najefektywniej sie rusza majac gaz w podlodze jak jest tak slisko, wozi go na boki i ewidentnie widac, ze kompletnie nie kuma co robi, to mnie ch*j strzela. pozabieralbym prawo jazdy polowie kretynow, ktorzy nie maja najmniejszego nawet pojecia o jezdzie w takich warunkach, a drugiej polowie upie*dolilbym rece i nogi za to, ze nie wiedza, ze jak nie da sie ze skrzyzowania zjechac, to sie na nie NIE WJEZDZA!
a na zimowkach jezdze od ponad 2 tygodni.

bo lubie jak jest bialo i lubie jezdzic po bialym. jezdzi sie duzo lepiej niz po tym posolonym rozjezdzonym gownie. o ile oczywiscie paru baranow w mojej uliczce pod blokiem nie wpadnie na pomysl, ze absolutnie najlepszym pomyslem jest jechanie dokladnie po wyjezdzonych koleinach, a nie ubicie sniegu na wiekszej szerokosci, zeby w ogole dalo sie jechac.
po wczorajszym wieczorze w warszawie z taka iloscia kretynow dookola na ulicach stwierdzam:

jak widze debila, ktory cisnie im wiecej gazu tym lepiej, wiadomo przeciez, ze najefektywniej sie rusza majac gaz w podlodze jak jest tak slisko, wozi go na boki i ewidentnie widac, ze kompletnie nie kuma co robi, to mnie ch*j strzela. pozabieralbym prawo jazdy polowie kretynow, ktorzy nie maja najmniejszego nawet pojecia o jezdzie w takich warunkach, a drugiej polowie upie*dolilbym rece i nogi za to, ze nie wiedza, ze jak nie da sie ze skrzyzowania zjechac, to sie na nie NIE WJEZDZA!

- Maciasty
- Świeżak
sprzedam śnieg. Ilość: dozwolona odbior osobisty he
Maciasty nie nabija postów, on ma wiele do powiedzenia.
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
Re:
wszystkimi grabiami sie podpisuje pod kazdym zdaniem. ...no moze oprocz zimo wypi....laj!markos pisze:pare dni temu mowilem:
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja jestem na zwolnieniu wiec nie jedzilem ale moj tata pokonał odcinek 2km w czasie 2h 20min:) (musial jechac autem bo mial graty w samochodzie)
Masakra jakas była w poniedziałek::/
Masakra jakas była w poniedziałek::/

-
glista14
- Świeżak
Moja przygoda zaczęła się dwa dni temu. Mój diesel ciężko to ciężko ale odpalił. słaby aku już miałem. Dogrzewanie świec robi swoje... Po podróży autko pod dom i na obiadek. po 3 godzinach ja do autka a tu lipa... Za klamkę, a tu nic, do drugich drzwi i też nic. Zrezygnowany stwierdziłem ze zamarzło. Autko nie było mi potrzebne przez 2 dni, dziś stwierdziłem, odpalę. Włamanie do autka przez bagażnik uczyniłem. Ja do odpalania a rozrusznik nic, wiec znów przez bagażnik po przewody i auto ojca. zapomniałem otworzyć maskę, wiec znów bagażnik... podłączyłem przewody, wdrapałem się do corsy, odpalam, zgasł starego samochodzik, więc znów... w końcu nie wytrzymałem, poszedłem po ojca, wyciągnąłem corsę z zaspy, co zajęło mi z godzinę, stary mnie szarpnął na lince. 5 bieg i odrazu odpaliła
Ale zatrzasnęła mi się klapa. w końcu z tych nerwów jak nie jeb... w drzwi i się otworzyły. Cud normalnie
Teraz wszytko nasmarowane wazeliną, aku naładowany na full chodzę ją przepalać co 5 godzin bo znów tak męczyć się nie będę. Zaraz właśnie idę drifty na osiedlu po odczyniać a po 21 pod biedronkę bo ma duży parking 
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Zima w Łodzi
[youtube]Mkdk3DmVPpE[/youtube]
[youtube]Mkdk3DmVPpE[/youtube]
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
niezle, wbelchatowie tyle lepiej ze sniegu mniej, ale i tak zastanawia mnie jakim cudem tak wyglada krajowka
wracalem z pracy z piotrkowa. gierkowka na moim kawalku przejezdna, trasa na wroclaw do belchatowa tez choc male zapsy na drodze byly
wracalem z pracy z piotrkowa. gierkowka na moim kawalku przejezdna, trasa na wroclaw do belchatowa tez choc male zapsy na drodze byly
- STELMI
- Moderatorzy

- Kontakt:
za bardzo się cieszyłem z braku śniegu w Bydgoszczy
Nie ma miejsca gdzie byłoby mniej jak do kolan, a są miejsca gdzie nawiało po 2m. Tiry stoją, autobusy jakoś jeżdżą, chociaż o 5:50 rano widziałem autobus po czołówce z osobówką
- mojo
- Nowy
- Imię: Artur
Normalka jak coś spie... na Mazowszu to zawsze w Łodzi ehhhh-=m&m=- pisze:Zima w Łodzi
W W-wie oprócz poniedziałku jest ok.
Urzędasy wydały wszystko na nagrody dla siebie to odśnieżania nie będzie i tyle.
Dlaczego każdy debil jedzie lewym pasem 40km/h, nie reaguje na mruganie i nie daje się wyprzedzić a ma wolny 1 lub 2 prawe pasy to nie wiem ale gdyby nie to to było by zupełnie normalnie.
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
spytam wprost: jak masz 2 wolne pasy po srodku i po prawej, to po jaki ch*j pchasz sie jak ci powoli jadacy debile na najbardziej zatloczony i najwolniejszy lewy? w polsce mamy ruch prawostronny. jesli ci - jak ich ladnie okresliles debile - jada po lewej, to czemu nie bedziesz od nich madrzejszy i nie pojedziesz prawa strona? czyzbys byl.. ee.. noo.. znaczy sie chcialem spytac czemu robisz tak samo jak oni? 
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, o 23:52 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Dzisiaj po Łodzi dało się już trochę pojeździć chociaż i tak w centrum płogu-piaskarki nie poszalały i do tego te dwa piękne korki na Politechniki (skręt w lewo na Campus A i B)
Swoją drogą podobno po Łodzi jeździ 80-ileś piaskarek a od poniedziałku widziałem tylko jedną...
Btw... podobno łódzkie mpk ma być darmowe bo pan Prezydent podpisał umowę na odśnieżanie miasta z firmą, która nie posiada uprawnień do odśnieżania miast a jedynie jakieś tam wsie i szosy.
Swoją drogą podobno po Łodzi jeździ 80-ileś piaskarek a od poniedziałku widziałem tylko jedną...
Btw... podobno łódzkie mpk ma być darmowe bo pan Prezydent podpisał umowę na odśnieżanie miasta z firmą, która nie posiada uprawnień do odśnieżania miast a jedynie jakieś tam wsie i szosy.
Corsa - sold
- master1201
- Nowy
W katowicach nadal nie ma tragedii.
@markos
Sądze że mojo nie chcial poprostu lamac przepisow
@markos
Sądze że mojo nie chcial poprostu lamac przepisow
- STELMI
- Moderatorzy

- Kontakt:
zagrywka polityczna przed drugą turą wyborów prezydenckich (no chyba, że się mylę i w 1 turze mieliście zwycięzce). To samo w Bydgoszczy, zrobili komunikację i płatną strefę parkowania za darmo, ale to tylko i wyłącznie zagrywka polityczna naszego super prezydenta, bo mu się grunt pod nogami pali, bo przegrał w 1 turze dość znaczniemr_luke pisze:Btw... podobno łódzkie mpk ma być darmowe bo pan Prezydent podpisał umowę na odśnieżanie miasta z firmą, która nie posiada uprawnień do odśnieżania miast a jedynie jakieś tam wsie i szosy.
- mojo
- Nowy
- Imię: Artur
Re:
hmm.... to w sumie przecież proste bo skoro ruch prawostronny to wyprzedzamy hmmm... po której? podpowiem dla ułatwienia że po lewej!markos pisze:spytam wprost: jak masz 2 wolne pasy po srodku i po prawej, to po jaki ch*j pchasz sie jak ci powoli jadacy debile na najbardziej zatloczony i najwolniejszy lewy? w polsce mamy ruch prawostronny. jesli ci - jak ich ladnie okresliles debile - jada po lewej, to czemu nie bedziesz od nich madrzejszy i nie pojedziesz prawa strona? czyzbys byl.. ee.. noo.. znaczy sie chcialem spytac czemu robisz tak samo jak oni?
i to jest ważne bo jeśli się do tego kierowcy stosują to nikt Cię nie minie nagle z dużo większą od Ciebie prędkością po prawej i nie chodzi mi o kurczowe trzymanie się przepisów ale o zwykły komfort jazdy. Nawet na wielopasmowych autostradach wyprzedza się po lewej
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
raczej lenistwo a nie komfortmojo pisze:nie chodzi mi o kurczowe trzymanie się przepisów ale o zwykły komfort jazdy. Nawet na wielopasmowych autostradach wyprzedza się po lewej
Corsa - sold