Dziwne sny... :)

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cougar
Nowy
Imię: Krzychu
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Dziwne sny... :)

Post autor: Cougar »

Dziś miałem baaardzo dziwny sen :-D Jako że wczoraj byłem wstawiony i do tego dobrze pojadlem przed snem plus poczytalem troche jeszcze forum zanim zasnąłem...dzis rano obudziłem sie zlany zimnym potem.
Sen autentyk ( nie wiem czy tylko mnie śnią sie takie pierdoły :lol: )
Sen zaczyna sie na zlocie (nie wiem gdzie dokladnie) jade sobie gdzieś po jakims rondzie i nagle zaczynam upalać w kółko. W pewnej chwili cos zaczyna się mielic w silniku wiec podjezdzam na jakieś podworko ze stodołą i wyjmuje silnik (rękomą). Zdejmuje pokrywe silnika (blok silnika w moim snie składał sie z 2 czesci, tak jakby przeciac go w pol i trzymac w rece polowki cylindrów). Po sciągnieciu tej polowki cos sie z silnika wysypało, okazalo się że panewki na 3 tłoku sa w proszku, po wyjeciu 3 tłoka wraz z korbowodem ( nie wiem gdzie ten silnik miał wał bo tłoki wisiały luzno ) , chciałem zobaczyc co za dziwną maź mam na cylindrach i ....zarysowałem paznokciem jego gładź, chciałem to zetrzeć ale wytarlem dziure na pol centymetra. W tym momencie ni z gruchy ni z pietruchy pojawili się Panowie klari i nolack i powiedzieli że z mojego dłubania to nie będzie nic i że zabierają auto do siebie wzieli poskladali silnik z połówek na chypcika tak że tylko ledwo co sie trzymał na srubkach a obok auta juz pojawiła się laweta kazali mi też podać olej z silnika który był zlany do kartonowego pudła bo przeciez szkoda kupować nowy. W pewnym momencie jak szedłem po olej silnik auta odpalil i zaczął wkrecac sie na wysokie obroty, podbieglem do samochodu a w srodku siedział mehes i zdalnie z tylnej kanapy grzebiac przy pompie paliwa dodawal gazu ale nie slyszal jak do niego krzycze bo taki byl halas. Wiedząc że silnik jest bez oleju wziąłem metalowy wojskowy kubek nabralem oleju z kartonu i chlusnalem na tłoki, w tym momecie kupa dymu i silnik sie zatarl. Mehes wysiadal z samochodu a ja zacząłem mu wyzywać że jak mi nie odda 2 tysiecy to go podam do sądu i wogole a on tylko powiedział że nie wiedział że nie ma oleju i że miałem wystawić kartke na samochodzie żeby go nie odpalać no i sobie poszedł....tu się obudziłem :lol:

Sen 100% autentyk nie wiem czy to już ten moment żeby udać sie do psychiatry czy jeszcze moge trochę poczekać.

Jak też przyśniło śie wam coś dziwnego napiszcie będzie mi lepiej :lol:

PS nie chciało mi się uzywać synonimów słowa silnik dlatego tekst bardziej po polskiemu niż po Polsku ale mam nadzieje że jakos przebrniecie
c16xe was BIG BUMed...
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Re: Dziwne sny... :)

Post autor: -=m&m=- »

lol Cougar :grin: może chłopaki Ci coś podrzucili jeszcze wczoraj :-P
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

Cougar pisze:...nie wiedział że nie ma oleju i że miałem wystawić kartke na samochodzie żeby go nie odpalać ...
swoja droga to jest chyba jedyny pewny sposob, zeby ogarnac w jakims wiekszym warsztacie temat silnika, ktory nie powinien byc odpalany, a wisi na miejscu w samochodzie :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
nolack
Nowy
Imię: Krzysiek
Kontakt:

Post autor: nolack »

Qwa Cugar ty juz nie bierz wiecej wspomagaczy :) albo zmień dostawce
www.corsaclub.pl/sklep NOWE I UŻYWANE CZĘŚCI DO OPLA
Awatar użytkownika
Gesio_CB
Nowy
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gesio_CB »

Ahh, te Dopalacze...
Obrazek
Awatar użytkownika
gtszudi
Nowy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: gtszudi »

hehe ja za to mam prorocze sny.

ostatnio okolo tygodnia temu snilo mi sie 150 zl mandatu.

no i dzis dostalem list od strazy miejskiej i zdjecie. :)
Mechanika Elektryka Kosmetyka Samochodowa Opel Renault SWAPy
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

Krzysiu nie przejmuj sie :grin: ja takie sny miewam bardzo czesto. Przede wszystkim mam sny bardzo realistyczne, pamiętam bardzo dużo szczegółów. Przeważnie miewam sny sensacyjne w których ratuje świat z opresji :grin: (rozbrajam bomby, uczestnieczę w pościgach, walczę wszelkimi mozliwymi stylami) i kurcze mówią ze ogladam za dużo filmów :-? ale czasmi nie włącze telewizora nawet przez 2 dni i co najwyzej posłucham jakiegoś serialu (poslucham bo ogladac nie moge bo haftuje :grin: ). Chyba najbardziej zakręcony sen jaki miałam to taki w którym po wielu perypetiach na końcu do mnie strzelono. Obudziłam sie mega zmeczona i płakałam :grin:
Takie sny jednak nie nawiędzają mnie od kiedy pracuje na 2 i pół etatu. Teraz po prostu zasypiam i budząc sie juz nie pamiętam co mi się śniło. Także plus dodatni tego jest taki ze widac skoro miałes taki sen to jestes wypoczety :-P Jak przyśni mi sie coś ciekawego to napewno napiszę.
A tymczasem kolorowych snów zycze :D
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
Cougar
Nowy

Eee no to git :) ja ogladam bardzo duzo filmow i moze to tez przez to...a co do wypoczecia to moze cos w tym jest bo ogolnie staram sie byc wyluzowany i w pracy i w zyciu :lol:
c16xe was BIG BUMed...
Awatar użytkownika
bix
Nowy
Imię: Bartek
Model auta: Grande Punto
Silnik: 1.2

Post autor: bix »

A uciekałeś kiedyś samochodem przez bibliotekę pomiędzy regałami?
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Awatar użytkownika
Cougar
Nowy

Nie...ale dzisia ganialem po czarnobylu za murzynami żeby im łomot spuscic bo mnie chcieli przejechac swoimi corvetami, poza tym plynalem łodka w fosie i lecialem trzymajac sie trojkata z materiału, a te murzyny z czarnobylu to były wczesniej jakimis duchami ktore porwały mi kolegów i rodziców a w miedzyczasie do akcji wpadla sexi blondynka która miala przy sobie tyle giwer zeby zawalczyc z tymi duchami a jak przyszlo co do czego okazalo sie że to są pistolety na wode i w koncu ten murzyn okazal sie zjawą ktory zamienil w 3 moich kolegów i jak ich walilem po glowach to on powiedzial mi ze bije sam siebie...i sie obudzilem :lol:

wczoraj byla ta sama mieszanka co przedwczoraj tj kolacja o 21 (2 kawałki pizzy i 2 butelki piwa okocim porter) pogaduszki przy stole z rodzina, pozniej poszukiwacze duchow na axnie, tvn turbo i kima.

Prywatnie do murzynów nic nie mam :lol:
c16xe was BIG BUMed...
Awatar użytkownika
STELMI
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Piotr
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Kontakt:

Post autor: STELMI »

Cougar - zmień dilera :lol:
Awatar użytkownika
Konik
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Konik »

... albo bierz połowe :D
Obrazek
"Nigdy nie lekceważ corsy" ;D
c16xe --> ... ;)

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
gtszudi
Nowy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: gtszudi »

palisz ziolo czy here ? :)

a jak masz dobry towar daj mi PW to wezme troche od Ciebie :)
Mechanika Elektryka Kosmetyka Samochodowa Opel Renault SWAPy
Awatar użytkownika
Tom
Nowy

Post autor: Tom »

Dziwny sen to ja miałem w zeszłym tygodniu bo te Cougara to bardziej fantastyczne są.

No więc wieczorem oglądałem po raz któryś tam "U Pana Boga w Ogródku", podczas tego seansu jakoś śmiałem się z tych zakonnic co pedałowały tandemem po nalewkę. Film się skończył, poszedłem spac.

Śniło mi się tak:

Jadę autem gdzieś tam w podlaskim, jadę sam i nagle rzuca mi się w oczy tablica Królowy Most :-D widzę zakręt lekko z górki no to hamulec do podłogi (szybko skojarzyłem że tam na dole pewnie Ci polonezem stoją i suszą) i tak też było suszyli ale zaspali i jechałem 50km/h. Jadę dalej. Jadę a tu nagle patrzę jedzie zakonnica na tandemie, co najlepsze jedzie sama i to w dodatku kieruje z drugiego miejsca gdzie w tandemie jest sztywna kierownica :zakrecony: :zakrecony: . Zatrzymuję się i pytam ją jak to jest możliwe że ona siedzi z tyłu na tym tandemie i kieruje jak ta kierownica jest sztywna?? a ona mi na to: Po nalewkę zawsze prowadzi Pan Bóg :-D :-D :-D

Rano się obudziłem to się sam do siebie śmiałem i kombinowałem jak to było możliwe że ona tym tandemem skręcała :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

Mnie w związku z tym, że znalazłem ogłoszenie http://www.corsaclub.pl/forum/topics52/19160.htm śniło się, że byliśmy na jakimś spocie i wszyscy z ocfc mieli na sobie koszulki corsasport.pl :lol:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
Cougar
Nowy

4 dzien bez piwa i jedzenia na kolacje plus robota po 12 h i nic mi się nie śni :(

Ciekaw jestem czy to przez brak piwa czy przez zmeczenie..
Jak ktoś ma cheć polecam wypic zime okocim porter na noc ( bardzo dobre piwo swoja droga ktore odkrylem miesiac temu i juz jest moim ulubionym) i zdać relacje na drugi dzien czy nie snily mu sie jakies pierdoły dziwne :lol:
c16xe was BIG BUMed...
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

Cougar pisze:4 dzien bez piwa i jedzenia na kolacje plus robota po 12 h i nic mi się nie śni :(
Mówię Ci ze to nie od piwa tylko z przepracowania. Ja pijam rózne piwa przed snem :grin: : ciemne, pasteryzowane, miodowe, pszeniczne i nic. Żeby sniły się kosmiczne sny trzeba byc wyluzwanym, wypoczętym :-P

Pamiętaj, wymień świece.
nowy
Bez listowiec ;-)

Post autor: nowy »

Moja mama mi ostatnio opowiadala, ze snilo jej sie, ze mi i mojemu partnerowi urodzilo sie dziecko, ale niezywe i potem jakby trup dziecka ja straszyl w nocy... masakra
Awatar użytkownika
Bear_
Weteran
Imię: Arek
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Kontakt:

Post autor: Bear_ »

5 post na forum i kurwa taki trup odkopany... :-?
Obrazek
- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm

PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
Awatar użytkownika
!rafi
Nowy
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: !rafi »

haha tu następny trup ożył: post1029615.html#p1029615 :-D
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

nowy pisze:, ze mi i mojemu partnerowi urodzilo sie dziecko,
Nie róbcie tu ze mnie pederasty :-P

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

hahahah co sen :D heh
ps: Możesz spać spokojnie - wujek dobrze Ci poskładał silnik :D hahahah
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”