Witam szanowne grono użytkowników tego forum:D Do rzeczy. Kupiłem na niemieckim ebay-u dokładki Irmchera do zderzaka do swojej Tigry i niestety koledzy zza zachodniej granicy powiedzieli, że niestety nie wyślą do PL. Stąd też moje pytanie czy jest ktoś z DE na kogo mógłbym zaadresować paczkę, a później ta osoba podesłałaby mi to do PL bądź gdyby jechała do PL to jakoś umówilibyśmy się na odbiór:) Najlepiej gdyby odebrał ktoś osobiście adresik następujący:
Irmscher International GmbH
Günther-Irmscher-Str. 20-22
73630 Remshalden-Grunbach
Jest tu ktoś z Niemiec ?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- max1975
- Nowy
- Imię: Max :)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Jest tu ktoś z Niemiec ?
Mam teścia w Niemczech w Berlinie, jeżeli opłacisz i oni wyślą na jego adres to wtedy on przywiezie to do Polski a ja w Wawie dam ci osobiście. Jak pasuje to daj znać na PW.
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
- S_Y_N_E_K
- Świeżak
Kiedy mnie więcej byłoby to w PL. Taki układ mi najbardziej odpowiada:) Wszystko opłacę tylko paczkę ktoś w DE musi odebrać:)
- max1975
- Nowy
- Imię: Max :)
- Kontakt:
Teść jest średnio co dwa tygodnie w Polsce, więc im szybciej wyślą do niego do Berlina tym szybciej przywiezie.
Zależy jak wcelują z przesyłką, jak jesteś zainteresowany to wysyłam numer na PW, zadzwoń i ustalimy szczegóły.
Zależy jak wcelują z przesyłką, jak jesteś zainteresowany to wysyłam numer na PW, zadzwoń i ustalimy szczegóły.
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!