swap x14xe na x25xe i problem z elektryka

Wszystkie informacje o elementach układu elektrycznego Corsy B.
ODPOWIEDZ
grzes7777
Bez listowiec ;-)
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

swap x14xe na x25xe i problem z elektryka

Post autor: grzes7777 »

witam. robie swap silnika i wiazka z vectry x25xe do tigry x14xe i nie wiem co i gdzie podlaczyc zeby odpalic ;/ mam immo i nawet wygrzebalem wiazke ze srodka tzn. skrzynke bezpiecznikow stacyjka itp i jak podlaczam do akumulatora to zapala tylko na okolo 1 sekunde. podlaczylem nawet zegary z vectry i mi pokazuje jakby blad immo. a wydaje sie ze wszystko mam. Szukalem juz troche po necie ale nie moge znalezc jakiegos konkretnego schematu itp. Niebardzo sie na tym znam wiec mam prosbe czy ktos moglby powiediec jak polaczyc wiazke z vectry do tigry??
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Re: swap x14xe na x25xe i problem z elektryka

Post autor: Porszak »

jesli x25xe mialo immo to potrzebujesz kluczyka. czesc kabli idzie kolorami, a czesc trzeba znalesc ze schematow. do przekaznika pompy paliwa tez chyba juz masz kabel zapiety skoro odpala. moze wiecej powiedza Ci uzytkownicy bardziej biegli w temacie. ja odpowiadam tylko na swoim przykladzie
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
grzes7777
Bez listowiec ;-)
Otrzymał podziękowań: 0

Re: swap x14xe na x25xe i problem z elektryka

Post autor: grzes7777 »

kluczyk mam w sumie to wlasnie tylko pompe mam podlaczona do przekaznika reszta sobie lezy i nie wiem jak sie zabrac za to moze ktos ma schematy do vectry x25xe i do tigry x14xe??

-- 28 wrz 2009, o 12:57 --

:) :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ Elektryczny”