kompletny silnik x30xe, kolektory wydechowe, hamulce 284mm

Chcesz coś sprzedać?
ODPOWIEDZ
sledz
Bez listowiec ;-)
Imię: Bartek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

kompletny silnik x30xe, kolektory wydechowe, hamulce 284mm

Post autor: sledz »

A więc zaczynam rozsprzedawać nexie na części. Na początek CAŁY silnik z osprzętem. Jeździł dzielnie w mojej nexii, od ponad roku samochod stoii w garażu a sytuacja finansowa zmusiła mnie żeby go rozebrać i zacząć rozsprzedawać.

x30xe, na osprzęcie c25xe. Przebieg silnika okolo 115tys km. Generalnie oddam komplet. Silnik z wiązką, komputerem (PN), czujnikami, osprzętem, kolektorem ssącym, łapami, poduszkami, kołem zamachowym, kompletnym sprzęgłem.

Silnik ma nową pompę wody, rozrząd, pasek wieloklinowy (przelatane na tych gratach 15tys.) + kompletne sprzęgło z takim samym przebiegiem. Z mankamentów: szklanki słychać na zimnym silniku, po rozgrzaniu milczą. Może by pomogła zmiana oleju na inny, ponieważ ja jeździłem na pełnym syntetyku. A, i brak pompy wspomagania - do dostania na allegro max do 100zł.

Acha! Dorzucam kość na wymianę do komputera silnika która przenosi odcinkę w górę.

Cena za wszystko to 2500zł, + koszt wysyłki kurierem na palecie, który powinien się zamknąć w okolicach 100zł. Oczywiście zachęcam również do odbioru osobistego :piwo:
cena za goły silnik - 1600zł
cena za kompletny silnik z kolektorami - 3000zł

Dla zdecydowanych mogę wystawić aukcje na allegro.

Obrazek

Zregenerowane zaciski ate z vectry v6 z klockami ate i tarczami mikoda 284 4x100 z przodu wraz z pierścieniami centrującymi pod tarcze, i całe piasty z tarczobębnami na tył. wszystko zregenerowane, po piaskowaniu i malowaniu. Hamulce mają jakieś 15km przebiegu, były w sumie tylko sprawdzane czy wszystko jest ok.
Cena - 600zł komplet

Obrazek
Obrazek

Kolektory z kwasowki, po planowaniu. w komplecie wlasciwie nowa plecionka i lamba. Kolektory pospawane w taki sposob ze nie dosc ze daja sensowny przyrost, to jeszcze o nic nie hacza. Cena - 700zl.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ceny do lekkiej negocjacji dla zainteresowanych.
kontakt przez forum, bądź maila: lobesepo@1gb.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam”