Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
hehe jestem pierwszy :
ten post jest nie potrzebny
sluchaj po 1 to zapoznaj sie z regulaminem
po 2 http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=40516 tu jest wyczerpujaco omowione co moze byc przyczyna
po3 na poczatku powinienes sie przywitac
@markos moze byc , wiesz dopiero sie ucze
Jeżeli uważasz,że to zanieczyszczony wtrysk,to są specjalne środki dodanane do paliwa-czy one coś dają-ja niestosowałem-ale qumpel twierdzi,że u niego pomogło.Chociaż jeśli to zaczeło dławić z dnia na dzień a nie tak stopniowo,to stawiałbym na zatkane przewody paliwowe lub filtr.
Staneq pisze:sprobuj natankować v-power ponoć ma ona dodatki czyszczące..
ten post był reklamowany przez firme SHELL Polska [/b]
kyniek pisze:
Staneq pisze:sprobuj natankować v-power ponoć ma ona dodatki czyszczące..
ten post był reklamowany przez firme SHELL Polska [/b]
podobno prawda, sprubuj wyjezdzic benzyne ktora masz i wlac racinga i troche dynamiczniej pojezdzic
ale teraz to serio piszecie, czy to tylko ściema bo tez tak kiedyś słyszałem ale jakoś wierzyć mi sie niechce
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
zaszkodzi czy nie zaszkodzi tego nie wiem, leje na tej stacji paliwko i narazie nie narzekam no może oprócz ceny
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Filmar pisze:Przepraszam oczywiscie za moja niesubordynacje wobec innych uzytkownikow forum. Chodzi konkretnie o nieprzedstawienie sie na poczatku. Odrazu wiec naprawiam swoj blad:
Na imie mam Marcin alias Filmar. Jezdze OPLEM. Mam niebieskie oczy i chomika. Wabi sie Criters WITAM i jeszcze raz przepraszam.
Lepiej prznies sie z tym do odpowiedniego dzialu bo jest wiele osob ktorych pasja jest cytowanie regulaminu, korzystanie z archiwum i google
przeczytalem sobie oba tematy. tzn. ten jak i ten http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=40516 i mam niezla polewke(brzuch mnie juz boli) od 10min. jak mysle jakie chlopaki dostali rzeczowe odpowiedzi. szczegolnie Filmar kiedy zostal odeslany do podobnego topic'u . mysle tez ze nasze forum jest przodujace jesli chodzi o atmosfere tutaj. moze jakies klubowe, sygnowane logiem CTM, zolte papiery sobie zalatwimy
Porszak pisze:przeczytalem sobie oba tematy. tzn. ten jak i ten http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=40516 i mam niezla polewke(brzuch mnie juz boli) od 10min. jak mysle jakie chlopaki dostali rzeczowe odpowiedzi. szczegolnie Filmar kiedy zostal odeslany do podobnego topic'u . mysle tez ze nasze forum jest przodujace jesli chodzi o atmosfere tutaj. moze jakies klubowe, sygnowane logiem CTM, zolte papiery sobie zalatwimy
imho to lepiej że panuje tu taka atmosfera jak za oknem pogoda taka ze sie tylko powiesić...
... ja zapisalem sie do CTM jakis m-c temu a juz mam 89 postów sie chyba uzalezniłem no i na plus to, to że jeszcze bez zjeby od markosa
pewnie ze lepiej. ciekawy jestem co sobie mysli koles ktory zaczyna kozystac z forum(ktory jeszcze pewnie nie poznal dobrze regulaminu), zadaje pytanie i nawet nie dostaje zjeby ajk to bywa gdzie indziej tylko odzywa sie pare osob i jest totalna zlewa. ja sie na prawde usmialem konkretnie z tego co tu na wypisywali. a jak przeczytalem ze Filmar ma chomika Critersa to juz wogole
Kurbat pisze:
Filmar pisze: Mam (...) chomika. Wabi sie Criters
każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma,
a ja w domu mam chomika ...