Chopaki doradzcie mi co mam robic :( ????

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
ThomasTsT
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Chopaki doradzcie mi co mam robic :( ????

Post autor: ThomasTsT »

Dzis do warsztatu mojego ojca przyjechała nawet całkiem całkiem fajna laska.... naprawiałem jej TICO...(badziew jak holera)... powiedziała ze najchetniej pozbyła by sie tej konserwy i sprawiła by se pozadne auto... to jak tak w zartach walnołem jej ze mam super auto i ze by jej pasowało... zaprowadziłem ja do garazu... pokazałem corse.... laska sie zarabiscie napaliła... jak wsiadła to niechciała wyjsc.... powiedziała ze biaze ja za kazda cene.... myslałem ze se zartuje... po południu przyszła po odbior swojego TICO... razem z ojcem.... i znowu to samo... ojcu tez sie bardzo spodobał opelek... i tez zie napalił... ja zeby ich ostudzic walnołem cene 8tys..zł....a koles nato ze bieze odreki... chciał mi wypłacac kase... ja takie oczy :0 .... narazie powiedziałem muz e sie zastanowie... on powiedział ze na 10000% chce to auto i ze juz niczego innego nie bedzie szukał... i ze jak sie zastanowie zebym mu dał odpowiedz... i qrde niewiem co robic:(... wraz z ojcem zastanawiamy sie czy by go nie sprzedac a w zamian za niego pojechac do niemiec i sciagnac Corse Gsi ,KAdeta Gsi albo Calibre...
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

sprzedaj i odluz kase na corse GSi....

...tylko jest jedno ale...samochody na zachodzie(uzywane) podrozaly o 400%!!!!! pozatym wszystko jest wykupione i ciezko cos znalezc(info z pewnego zrodla dzis rozmaiwialem na te ntemat ze znajomym ktory mieszka w niemczech i zajmuje sie sprowadzaniem aut)

zaczynaja juz sciagac auta z angli....masakra...wiec tu tez masz dylemat..
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

za taką kwote kupisz napewno lepszą i z lepszym silnikem. teraz łaytwiej kupić coś w polsce niedługo rynek się przesyci i ceny pójdą w dół. Pare domów niżej gościu zastawił cały teren w okół domu i stale widać nowe autka. kto miał kupić kupi .. a sprzedających jest już chyba więcej niż chętnych albo niedługo tak będzie!
Obrazek.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
kubelt
Swój
Kontakt:

Post autor: kubelt »

Wez pod uwage, ze potencjalny nabywca moze sie zaczac rozeznawac na rynku i dojsc do wniosku, ze ta suma jest jednak za wysoka, czas moze dzialac na twoja niekorzysc. Nie orientuje sie zbytnio jak corsy teraz stoja na rynku ale jesli ta cena cie zadowala i masz mozliwosc kupna lepszego samochodu to ja bym sprzedawal.
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Z tym ze ja to auto mam od miesiaca i jutro jade ja dopiero zarejestrowac na mnie... wiec nawet sie nia nie nacieszyłem... eh przespie sie z tym dzis... i zobaczymy...
gregorix
Nowy
Kontakt:

Post autor: gregorix »

qomo pisze:sprzedaj i odluz kase na corse GSi....

...tylko jest jedno ale...samochody na zachodzie(uzywane) podrozaly o 400%!!!!! pozatym wszystko jest wykupione i ciezko cos znalezc(info z pewnego zrodla dzis rozmaiwialem na te ntemat ze znajomym ktory mieszka w niemczech i zajmuje sie sprowadzaniem aut)

zaczynaja juz sciagac auta z angli....masakra...wiec tu tez masz dylemat..
W belgii jeszcze nie jest tak żle ale za to daleko( tam gdzie jeżdże 1300km w jedną stronę)
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

Moja rada również sprzedać i kupić za tą cenę coś atrakcyjniejszego.

A że się nie nacieszyłeś to młody jeszcze jesteś, nie jeden powod będziesz mieć w życiu do radości a sentymenty na starośc odłóż - taka mała filozoficzna dygresja.

U nas - Śląsk sporo samochodów z Niederlandów sie pojawiło, więc chyba faktycznie tam teraz wszyscy udeżaja po auta.
Poza tym słyszałem, że Ministerstwo Ifrastruktury wprowadzić ma przepisy z lista usterek, modyfikacji cz jakoś tak, z którymi auto nie będzie miało możliwości rejestracji 0 nawet po ich usunięciu.
Chyba po prostu go nie wpuszczą do kraju. Dokladnie nie wiem. Chodzi o skrzywienie ramy, zalanie wodą - auta po powodzi - pożar auta itp.
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

szkoda auto sprzedawac ale
jak masz kupic to kup sobie DRUGO CORSI TYM RAZME MOZE B

WIDZIALEM ZE ZA 1500-1800 EURO NA MOBILE JUZ MOZNA DOSTAC b GSI

I NIE CZEKAJ DLUGO CZAS TO PIENIADZ :oko:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Mi wystarczyła by Corsa A byle GSI... a moze wiecie cos o jakies corsie GSi w polsce ??
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

Masz 8k??? To może moją chcesz kupić??? :oko:

A jak nie to luknij tu. Cena kosmiczna ale autko fajne :oko:
http://gratka.wp.pl/moto/tresc.phtml?id ... rt=2&nr=37
Może znów corsa...
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

Hiv pisze: Cena kosmiczna ale autko fajne :oko:
http://gratka.wp.pl/moto/tresc.phtml?id ... rt=2&nr=37
Tarcze hamulcowe przez "ch"... :zakrecony: to muszą chodzić jak żyleta.
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

HIV a ile za nia chcesz?? szkoda ze to ten starszy model :( no i czerwona :(.. no ale GSi :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”