moje 1.8 oglada wiecej 70!markos pisze: po 14 dniach aukcja ma srednio 50 otwarc![]()
c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
brawo brawo brawo!!!!wow pisze:ciesze sie z wynikow, ktore padly na king of europe:
Tomek Nagórski - Mistrz Europy AWD
Arek Oziębło - II Wicemistrz Europy AWD
Marcin Wawrzak - Mistrz Europy FWD
Witek Karałow - I Wicemistrz Europy FWD
widze że mój ziomal pozamiatałwow pisze:
Marcin Wawrzak - Mistrz Europy FWD
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Daawwnooo ,daawnnno temu byla sobie pewna czarna Corsa... 
Co sie dzieje ? Jak projekt ?
Tomek -wiemy ,ze masz malo czasu ale skrobnij cos o projekcie ,czy cos sie ruszylo moze jakies fotki...
Niegdys moj ulubiony temat , teraz taki opuszczony na samym koncu listy

Co sie dzieje ? Jak projekt ?
Tomek -wiemy ,ze masz malo czasu ale skrobnij cos o projekcie ,czy cos sie ruszylo moze jakies fotki...
Niegdys moj ulubiony temat , teraz taki opuszczony na samym koncu listy
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o, prosze.. Klari byl tak mily i odkopal moj trupiasty watek
juz myslalem ze slad po nim zaginie 
milo ze pytasz Klari... fajnie slyszec, ze lubiales tu zagladac... mozna powiedziec, ze c20rsa ustapila miejsca innym fajnym autkom i m.in. Twoje zapowiada sie calkiem fajnie. kazdy ma swoj czas moznaby powiedziec...
a konkretnie to jak powiedzieli markos i gumi: dzialo sie w sumie niewiele jak na taki szmat czasu. silnik top spec gotowy. buda tak jak sobie wymyslilem jest idealna i gotowa. zostalo zlozyc to wszystko w calosc + heble. niby niewiele, ale jeszcze sporo roboty do odwalenia (czytaj: kabongi do wydania). mysle jednak, ze mimo wszystko swoje dobre dni c20rsa ma jeszcze przed soba
milo ze pytasz Klari... fajnie slyszec, ze lubiales tu zagladac... mozna powiedziec, ze c20rsa ustapila miejsca innym fajnym autkom i m.in. Twoje zapowiada sie calkiem fajnie. kazdy ma swoj czas moznaby powiedziec...
a konkretnie to jak powiedzieli markos i gumi: dzialo sie w sumie niewiele jak na taki szmat czasu. silnik top spec gotowy. buda tak jak sobie wymyslilem jest idealna i gotowa. zostalo zlozyc to wszystko w calosc + heble. niby niewiele, ale jeszcze sporo roboty do odwalenia (czytaj: kabongi do wydania). mysle jednak, ze mimo wszystko swoje dobre dni c20rsa ma jeszcze przed soba
c20rsa, czlowieku meeen!
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
ufff juz sie balem ze Wow zapomnial calkowicie o c20rsie, pamietam czasy gdy to byl jedyny watek na temat projektu corsy..zawsze czekalem na update
... mam nadzieje ze autko sie szybko skonczy i przejade sie z toba c20rsa a nie jak w Bydzi Majkowym Frankim
f koncu co by nie mowic to Wow to nasz polski Beard'y
f koncu co by nie mowic to Wow to nasz polski Beard'y
Było c14se
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
jakby to rzekł ex-premier Yes Yes Yeswow pisze:.... silnik top spec gotowy. buda tak jak sobie wymyslilem jest idealna i gotowa. zostalo zlozyc to wszystko w calosc + heble. niby niewiele, ale jeszcze sporo roboty do odwalenia (czytaj: kabongi do wydania). mysle jednak, ze mimo wszystko swoje dobre dni c20rsa ma jeszcze przed soba
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Nadal lubie ,pamietam jak sie slinilem na ten projekt !Nadal jak przegladam fotki to sobie przypominam jak to bylowow pisze:o, prosze.. Klari byl tak mily i odkopal moj trupiasty watekjuz myslalem ze slad po nim zaginie
Pewnie wiekszosc zapalu i zajarania na moja Corse wzielo sie z ogladania wlasnie tego projektu...
Jedyne czego mi brakuje to http://www.c20rsa.com... ;( zagladalem tam co 2gi dzien i napalalem sie na wszystkie graty i gadzety ,ktore kupiles...
Nie wspomne juz o wyjebistych filmikach stworzonych przez Markosa - jak dla mnie guru od filmikow !Tego baaardzo mi brakuje ! Moze macie te filmiki wszystkie ? chetnie zassalbym sobie wszystkie i poogladal.
W to nie watpie !!! Czekam na rozwoj wydarzen ,bo widze ,ze tyle czasu bylo cicho a tutaj sie silnik poskladal ,buda pomalowala itdniby niewiele, ale jeszcze sporo roboty do odwalenia (czytaj: kabongi do wydania). mysle jednak, ze mimo wszystko swoje dobre dni c20rsa ma jeszcze przed soba
Czekam ,czekam ,czekam
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
owszem macie-=kLaRi=- pisze:Moze macie te filmiki wszystkie ? chetnie zassalbym sobie wszystkie i poogladal.
chcesz powiedziec, ze nie masz ich na kompie? to nie dostaniesz - za kare
razem 365 megsow, wersje w wyzszej jakosci niz byly na stronie. moge przekodowac do powiedzmy 1/3-1/4 rozmiaru. jak ktos mnie naumie wystawiac torrenty, to bedziecie sobie mogli to ode mnie zassac, albo dzisiaj wieczorem zaladuje na rapidshare.

- All
- Nowy
- Kontakt:
fakt jest taki że projekt Wow`a to był swego czasu najbardziej zaawansowany i najczęściej oglądany. Ja również często zaglądałem na c20rsa.com ...
a filmiki - rewelacja
a teraz...cisza.
Kibicuję temu projektowi - sądzę, że autor wątku niebawem nas zaskoczy czymś ekstra
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na newsy
a filmiki - rewelacja
Kibicuję temu projektowi - sądzę, że autor wątku niebawem nas zaskoczy czymś ekstra
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na newsy
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp