DANGER: Spoty w 100licy
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
błąd!!!!!!!!qomo pisze:od marynarskiej - od neste(albo przynajmniej przedluzenie)UcHO pisze:Mam pytanie, na pewno bo nie chce jechac na darmo zasuwac całego miasta... i jak tam sie wjezdza na parking?? zaraz mape wyciagam
od Marynarskiej nie ma skrętu na GM, bo jest podwójna ciągła! Wjazd jest owszem, ale będzie ciężko. można zawrócić na światłach. Lub też z marynarskiej skręcić w lewo w Wołowską i na Iszych światłach w prawo i znowu w prawo.
Osobiście polecam drogę, jadąć od Trasy Toruńskiej do Żwirki i Wigury, w prawo, następnie w lewo w Racławicką (3cie światła, charakterystyczne miejsce, bo są 2 pasy do skrętu w lewo), następnie do wołoskiej (na 2 światłach w prawo), z wołowskiej w lewo w Woronicza, pierwsza w prawo w Samochodową (przed TVP) do końca, w prawo w Domaniewską i od razu na światłach w lewo przy Zepterze (budynek w kształcie czajnika) i ta droga doprowadzi na tył GM. Moim zdaniem mniejsze korki.
pozdro
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
:0 i'm deeply impressed, mowie zupelnie powaznie moze powinienies zostac piloem wyscigowym lub cos... co studiujesz?pirat pisze: od Marynarskiej nie ma skrętu na GM, bo jest podwójna ciągła! Wjazd jest owszem, ale będzie ciężko. można zawrócić na światłach. Lub też z marynarskiej skręcić w lewo w Wołowską i na Iszych światłach w prawo i znowu w prawo.
Osobiście polecam drogę, jadąć od Trasy Toruńskiej do Żwirki i Wigury, w prawo, następnie w lewo w Racławicką (3cie światła, charakterystyczne miejsce, bo są 2 pasy do skrętu w lewo), następnie do wołoskiej (na 2 światłach w prawo), z wołowskiej w lewo w Woronicza, pierwsza w prawo w Samochodową (przed TVP) do końca, w prawo w Domaniewską i od razu na światłach w lewo przy Zepterze (budynek w kształcie czajnika) i ta droga doprowadzi na tył GM. Moim zdaniem mniejsze korki.
pozdro
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
hehe - zarządzaniePorszak pisze::0 i'm deeply impressed, mowie zupelnie powaznie moze powinienies zostac piloem wyscigowym lub cos... co studiujesz?pirat pisze: od Marynarskiej nie ma skrętu na GM, bo jest podwójna ciągła! Wjazd jest owszem, ale będzie ciężko. można zawrócić na światłach. Lub też z marynarskiej skręcić w lewo w Wołowską i na Iszych światłach w prawo i znowu w prawo.
pozdro
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Wszystko fajnie tylko te je....ne paly zawsze sie musza znalezc tam gdzie nie trzeba...
Ale jaja byly niezle
Ale jaja byly niezle
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
w piatek to moze i ja sie zjawiedMk pisze:Mi się podobało, więc w piątek może też się pojawiesatan pisze: Może Coś w piątek zrobimy bo będe TSką
P.S Dzięki za miło spedzony czas
@satan: do Ciebie prozba...moze moglbys umiescic fotki na forum co? w moim topicu....tzn w tym o przekladcce...bo ja w tygodniu nie mam wogole czasu a w wekend chyba wyjade sluzbowo
wiec jakbys mogl to bede bardzo wdzieczny
pozdr!!
corsa A & Audi S3

-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
jak sie zalogujesz musisz spawdzic złote felgi - to sa tematy z nowymi postamikrisso pisze:nic nie kapuje,przeciez jestem zalogowany a wyraznie widnieje napis "nie masz nowych wiadomości"-to gdzie mam sprawdzac ze do mnie ktos pisal?? :0 Ja w piatek pracuje w galerii mokotow do 22.30 i gdzie s tak kolo 23 jestem na ostatnim pietrze parkingu wiec jak cos to nie ma bata-bede