mysle, ze na szarosci i z czarna lampa bedzie rownie dobrze!
nowy nabytek :D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A moim zdaniem wcale to zle nie wyglada. Dlaczego mowicie ze lipa ... dlatego ze tak sie zwyklo robic ze biale kierunki sie wszedzie laduje ??
ja bym tylko wywalil te maluchy z blotnika ...
ja bym tylko wywalil te maluchy z blotnika ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tzn co ci sie nie podoba? civic, czy swiatelko na civicu?gejzer6 pisze:straszna chu#### wogóle mnie się to podoba
seryjne sa biale.. i maja taki paskudny pomaranczowy odblysnik w srodku..kamiloooo pisze:strasznie seryjnie te kierunki....
maluchy ma seryjnie edm i jdm, jedyny, ktorych ich nie ma to usdm, a nie robie go po amerykansku, tylko po japonsku, wiec kierunek zostaniesierak pisze:ja bym tylko wywalil te maluchy z blotnika ...
to co zawsze chcialem kupic do corsy, czyli team dynamics prorace1 flat blackkozzi pisze:Markos co to za felunek na tym Civie??

-
Fagot
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jeeszcze sie nie wypowiadałem w tym temacie wiec ...Zarabisty projekt poprostu wypas.Miałem kiedys stycznosc "ciffem" był to 1.5 125 km naprawde bardzo fajne autko, ale nie powiem zeby te co teraz mam gorzej skrecało, a kilka gorskich szlaków juz zaliczyłem
Kazdy drobiazg wybierany z gustem.Jak bym sie w takie cos bawił robiłbym podobnie Światełka ocenie jak juz "ciffff" bedzie gotowy ale ten fele na tej białej hondzie zarabiste :0 Musze sobie takie do mojej sprawic
Wielkie gratulacje za pomysł wytrwałosc a efekt ocenie na koncu 
1.9tdi jezdzi
c20xe jeszcze nie
318is może niedługo wystartuje
c20xe jeszcze nie
318is może niedługo wystartuje
- !markos
- M A S T E R
nie, znaczki odpuscilem, beda zwykle srebrne, za duzo by bylo tej gadzeterii
a reczniki byly troche jdm - bardzo praktyczne, a do tego prawie nic nie wazyly
czyste function over fashion 
ps.
poczekaj az zmienie pasy
planuje maly upgrade z 4pkt sparco na cos zdecydowanie bardziej jdm i do tego extreme lans
m&m, morda w kubel! 
a reczniki byly troche jdm - bardzo praktyczne, a do tego prawie nic nie wazyly
ps.
poczekaj az zmienie pasy

- !markos
- M A S T E R
kiedys trzeba sie przylansowac
oto efekt 4 miesiecy "prac" blacharsko lakierniczych:

nie za duzo co?
do srody w przyszlym tygodniu ma wrocic do ssg. teraz przynajmniej wiem, ze to pierwszy realny termin, o ktorym slyszalem... o ile oczywiscie cos im nie wypadnie
nie musze chyba mowic jak bardzo wku*wiony jestem? 
oto efekt 4 miesiecy "prac" blacharsko lakierniczych:

nie za duzo co?

- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
jest to najdłuższe malowanie o jakim słyszałem :0 ja tez miałem problemy z odebraneim auta w terminie ale nie takie!markos pisze: nie musze chyba mowic jak bardzo wku*wiony jestem?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert