zgubek pisze:To wbijaj sie w czerwoniaka i po problemie, dla chcacego nic trudnego a nie biadolisz i biadoliszkyniek pisze:przepraszam , ale ja naserio bym chcial tam podjechac
masz racje przecierz ostatnio wow byl z buta....
To moze od razu pojedziemy na te zakrety na armii krajowej - bedziesz mial sierak przezycia gwarantowane, a ja zobacze na co stac spaxa..sierak pisze:Ja też chyba będę - licze na testową jazdę na maxa markosa bryką ... bo mi obiecał.

I to jest odpowiedzilna postawa BRAWO !!!!!markos pisze:no fuckin' way! za wczesna godzina i za daleko na armii krajowejsierak pisze:Ja też chyba będę - licze na testową jazdę na maxa markosa bryką ... bo mi obiecał.![]()
w godzinkach nocnych jak najbardziej chetnie, ale tak wieczorkiem wole nie.. za duzo samochodow i mozna sobie i komus zrobic kuku..
Poczekamy ...markos pisze:no fuckin' way! za wczesna godzina i za daleko na armii krajowej
w godzinkach nocnych jak najbardziej chetnie, ale tak wieczorkiem wole nie.. za duzo samochodow i mozna sobie i komus zrobic kuku..
!markos pisze:mam i aparat (niestety bez baterii..) i kamere jakby ktos byl bardzo nagrzany..
ale nie mam softu do zrzucania filmow z kamery, moge ew. filmowac cos aparatem, ale to kiszka taka mala wychodzi..
Chyba już po raz 100-tny ... spotkania są co tydzień, w każdą środę i pytania tego typu uważam za zbędne bo powodują tylko chaos. Umówiliśmy się, że co tydzień i tak zostaje. Jak ktoś może to jedzie a jak nie to nie i już ... mi się np. wczoraj nie chciało w deszcz jechać i nie przyjechałem. Ot co ...YAQB pisze:A tak przy okazji - kiedy spodziewane jest nastepne spotkanie?