skoro robisz już ewidencje to ja tez pisze sie na przewozke twoja furą, w zamian moge ci pokazac jak jezdzi koni w cB
nowy nabytek :D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
podobno juz w ten piatek 
[EDIT]
znaczy sie w ten piatek ma wrocic
jest jednak pewien problem: chlopaki z ssg nie maja aktualnie miejsca, zeby go wstawic do garazu
najprawdopodobniej dzisiaj wybiore sie do sochaczewa zbadac sprawe i zawiezc lotke, jak wroce to powiem co i jak, jesli nie bede za bardzo wkurwiony
[EDIT]
znaczy sie w ten piatek ma wrocic
najprawdopodobniej dzisiaj wybiore sie do sochaczewa zbadac sprawe i zawiezc lotke, jak wroce to powiem co i jak, jesli nie bede za bardzo wkurwiony

- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Daj znać czy prace blacharsko-lakiernicze są ukończone ?!markos pisze:podobno juz w ten piatek
[EDIT]
znaczy sie w ten piatek ma wrocicjest jednak pewien problem: chlopaki z ssg nie maja aktualnie miejsca, zeby go wstawic do garazu
![]()
STOP Pijanym kierowcom
- !markos
- M A S T E R
niekozzi pisze:Markos Ty te wszystkie graty ciągniesz z Japan??
zegarek hks - japonia
felgi - hong kong
mieszek - usa
kute nakretki - hong kong
przewody goodridge - uk
lotka - krakow
i jeszcze leca do mnie 2 fajne gadzety, jeden z hong kongu, drugi z usa
wolne zarty... lakiernia byla juz zamknieta i ciec mnie tam nie wpuscil. w sobote dodzwonilem sie do czlowieka, ktory nadzoruje prace nad moim samochodem i z rozbrajajaca szczeroscia powiedzial, ze jeszcze nie jest gotowy i ze spedzi u nich "przynajmniej tydzien", czyli jak znam juz ten ich "tydzien" - bedzie to kolejny miesiac, albo dluzej. kurwica juz mnie powoli zaczyna trafiac (na nowo), ale argumenty niezaplacenia umowionej kwoty rosna niesamowicie mocno na ich niekorzysc. na 300% wiem, ze jak go skoncza, to odstawia mi go do garazu (bo to nie z nimi bezposrednio bede sie rozliczal), a jak juz mi go oddadza - to maja bardzo marne szanse na uzyskanie kwoty, na ktora sie umawialismy. raz, ze nie zaplace im tyle, dwa, ze nie zaplace im szybko. takze spowalniajac malowanie tego samochodu - zrobili sobie niechcacy kuku.D12 pisze:Daj znać czy prace blacharsko-lakiernicze są ukończone ?
slowem - civic nie jest pomalowany, nie jest nawet przygotowany do malowania i blizej nie wiadomo kiedy bedzie skonczony.
chyba niepotrzebnie kupilem te zimowki

- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Wahadłowce miały mniej dostawców części.!markos pisze:niekozzi pisze:Markos Ty te wszystkie graty ciągniesz z Japan??
zegarek hks - japonia
felgi - hong kong
mieszek - usa
kute nakretki - hong kong
przewody goodridge - uk
lotka - krakow![]()
i jeszcze leca do mnie 2 fajne gadzety, jeden z hong kongu, drugi z usa![]()
Zmień lakiernika
STOP Pijanym kierowcom
- !markos
- M A S T E R
z tego co udalo mi sie dzisiaj dowiedziec samochod jest prawie skonczony, wiec jest szansa, ze do piatku wroci do streetshadows garage
oraz nowa dostawa:
lampki jdm clear black, producent depo, szklo

ogromnie mi sie podobaja
a i tak COS musialem kupic, bo w moich byly totalnie wypalone odblysniki i jechalo sie jak na pozycyjnych 
oraz nowa dostawa:
lampki jdm clear black, producent depo, szklo

ogromnie mi sie podobaja

- >>TomASH
- Świeżak
- Kontakt:
samochodzik sie szykuje fajny jednak co do koloru felg i wzoru mam
zastrzeżenia (grafitowy lakier + białe fele?)
nie rozumie również decyzji założenia przednich lamp niezintegrowanych
z kierunkami - na rynku do tego modelu Civica jest wiele fajnych ofert
lamp zespolonych które wyglądają oraz świecą o niebo lepiej niz seria.
ale cieszy mnie zaangażowanie własciciela w ten projekt - jest to znak
iż polska scena tuningowa daje rade i goni naszych zachodnich sąsiadów...
zastrzeżenia (grafitowy lakier + białe fele?)
nie rozumie również decyzji założenia przednich lamp niezintegrowanych
z kierunkami - na rynku do tego modelu Civica jest wiele fajnych ofert
lamp zespolonych które wyglądają oraz świecą o niebo lepiej niz seria.
ale cieszy mnie zaangażowanie własciciela w ten projekt - jest to znak
iż polska scena tuningowa daje rade i goni naszych zachodnich sąsiadów...
- !markos
- M A S T E R
w kazdym jajku jest taki mykD12 pisze:Chciałbym się dowiedzieć czy to w twojej hondzie jest ten myk z klapą, że można otworzyć samą szybe a doł się odchyla ?
nie zalamuj mnie>>TomASH pisze:co do koloru felg i wzoru mam zastrzeżenia
rzeczywiscie beznadzieja...>>TomASH pisze:(grafitowy lakier + białe fele?)![]()
http://public.fotki.com/CRX/car_pics_by ... ei184.html
http://public.fotki.com/CRX/car_pics_by ... ei186.html
tu nie ma nic do rozumienia, a ja ciesze sie, ze nie masz takiego civica, bo bardzo skrzywdzilbys go zespolonymi lampami...>>TomASH pisze:nie rozumie również decyzji założenia przednich lamp niezintegrowanych z kierunkami
w tym konretnym wypadku polska scena ma ogromna szanse ich przegonic.....>>TomASH pisze:polska scena tuningowa daje rade i goni naszych zachodnich sąsiadów

- >>TomASH
- Świeżak
- Kontakt:
Heh, chyba zgadzamy się że KAŻDY robi auto pod siebie i wizje
samochodu też są często rozbieżne... dlatego ty wkładasz do twojej
Civici części japońskie - choć często (nie zawsze!) są tej samej jakości
co produkcje innych wschodnich państw
ale doceniam to - ja nie mam civici ale mogę ręczyć że nie skrzywdził
bym jej... no chyba że robił bym ją pod publike!
Hmmm... zaprezentowałeś fajną galerię hond ale patrząc się na te białe
felunki ciągle nie mogę się przyzwyczaić do i ch kształtu... może czas przyniesie
zrozumienie i na twojej bryce będą fajnie leżały...
Mam pytanie: carbonowe dodatki też są w planach ?
EDIT: ooooh.... dla mnie dobry sprzęt - http://public.fotki.com/CRX/car_pics_by ... ns111.html
samochodu też są często rozbieżne... dlatego ty wkładasz do twojej
Civici części japońskie - choć często (nie zawsze!) są tej samej jakości
co produkcje innych wschodnich państw
ale doceniam to - ja nie mam civici ale mogę ręczyć że nie skrzywdził
bym jej... no chyba że robił bym ją pod publike!
Hmmm... zaprezentowałeś fajną galerię hond ale patrząc się na te białe
felunki ciągle nie mogę się przyzwyczaić do i ch kształtu... może czas przyniesie
zrozumienie i na twojej bryce będą fajnie leżały...
Mam pytanie: carbonowe dodatki też są w planach ?
EDIT: ooooh.... dla mnie dobry sprzęt - http://public.fotki.com/CRX/car_pics_by ... ns111.html
- !markos
- M A S T E R
nie bardzo rozumiem>>TomASH pisze:wkładasz do twojej Civici części japońskie - choć często (nie zawsze!) są tej samej jakości co produkcje innych wschodnich państw![]()
zakladajac zespolone gejlooki zrobilbys jej ogromna krzywde.. vide civic, ktorego teraz robia w automaniak max na tvn turbo..>>TomASH pisze:mogę ręczyć że nie skrzywdził bym jej...
weglowa pokrywka swiec juz sie robi, ale chyba na tym poprzestane. co za duzo to niezdrowo.. lotka miala byc weglowa, ale udalo mi sie kupic ta z SiR'a, wiec plan upadl. lusterka tez mialy byc weglowe, ale po obejrzeniu sporej ilosci zdjec uznalem, ze albo bedzie czarny mat, albo w kolor - zdecydowalem, ze pojda w kolor budy.>>TomASH pisze:Mam pytanie: carbonowe dodatki też są w planach ?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2006, o 15:12 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

- !markos
- M A S T E R
udalo mi sie porozmawiac z mniejszym fantasta niz czlowiek, z ktorym rozmawialem wczesniej (ten co od 2 miesiecy mowil, ze samochod bedzie za tydzien) i oto czego sie dowiedzialem:
- do malowania przygotowana jest cala buda (srodek tez)
- nie sa przygotowane drzwi i klapa
jutro po 16 dostane wiazace informacje o terminie odbioru auta...
- do malowania przygotowana jest cala buda (srodek tez)
- nie sa przygotowane drzwi i klapa
jutro po 16 dostane wiazace informacje o terminie odbioru auta...

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
wiadomo, że ile osób tyle zdań i autko robisz pod siebie i tobie ma się podobać 
białe felgi najlepiej wyglądają z lakierami akrylowymi. jak srebrny to felgi srebrne, grafit lub czarne (zawsze można przemalować)
gładkie szkła reflektorów z czarnymi środkami + pomarańczowe tradycyjne migacze ?? jakiś brak konsekwencji. albo jedno albo drugie. (niech sobie będą pomarańczowe ale z gładkimi szkłami
)
oby na autku to wszystko się jakoś zgrało
czekam na rozwój prac 
białe felgi najlepiej wyglądają z lakierami akrylowymi. jak srebrny to felgi srebrne, grafit lub czarne (zawsze można przemalować)
gładkie szkła reflektorów z czarnymi środkami + pomarańczowe tradycyjne migacze ?? jakiś brak konsekwencji. albo jedno albo drugie. (niech sobie będą pomarańczowe ale z gładkimi szkłami
oby na autku to wszystko się jakoś zgrało
- !markos
- M A S T E R
tradycyjne sa w tym samochodzie biale..AdamXXL pisze:pomarańczowe tradycyjne migacze ??
inna sprawa, ze faktycznie obawiam sie polaczenia gladkiej lampy i amber vision, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. jak cos bedzie nie tak, to bede myslal dalej. o ile clear black lampa mi sie podoba, to kierunkowskaz uwazam za najpaskudniejsza mozliwa rzecz, bo taki "do kompletu" ma przezroczysta szybke i pomaranczowa zarowke bez zadnego odblysnika.. jest megaoblesny
poza tym w odleglych planach jest bixenon, a do tego lampa z gladka szyba jest raczej niezbedna