domena ctm.pl
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Boombel
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No chłopaki to działamy... Razem z moim kumplem który siedzi głęgobo w stronkach i programowaniu podołamy. Ja jako że mam mozliwości postaram się skonstruować jakis serwerek, coby nareszcie smigał poządnie... Oczywiscie nie obiecuję że wsztko wypali, mam taką nadzieję, że jakos pomogę. Pomoc Wasza będzie potrzebna owszem. Na michal@panoramanet.pl mozecie podsyłać pomysły co do style'u stronki, pomysły, linki do płrzykładowych stronek...
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
no jak stara baba!markos pisze:a bedziecie cos pisac na tym "nowym" forum? na moje oko liczba postow maleje z miesiaca na miesiac...
bylo zle, bedzie lepiej... i mysle, ze Kubelt ma racje z tym, ze aktualna strona przyciagnie troche ludzi... Jest cos takiego, ze strona umarla i nie byla aktualizowana dlugo. Nie da sie tego nadrobic na klasniecie i trzeba stopniowo dzialac...
I dajcie na razie na wstrzymanie ze zdjeciami itd. Poki co uwazam, ze Boombel powinien przy pomocy kogos od grafiki stworzyc szkielet, a pozniej bedziemy realizowac kolejny etap z listami i innymi pierdolami...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja widze dookola szereg plusow
z civicklubem wcale sie nie kocham, bo paru burakow pojechalo mi tam od takich owakich i wyrazilo zyczenia napie*dalania mnie i sikania mi do buzi, takze nie - nie kocham sie z nimi
tak marudze tylko, bo tutaj jest na serio padaczka
czesc zmienila fury, inna czesc nie ma czasu na nic poza praca, jeszcze inni poszli na ocfc (ktore od wczoraj tez zdechlo
)
z civicklubem wcale sie nie kocham, bo paru burakow pojechalo mi tam od takich owakich i wyrazilo zyczenia napie*dalania mnie i sikania mi do buzi, takze nie - nie kocham sie z nimi
tak marudze tylko, bo tutaj jest na serio padaczka
czesc zmienila fury, inna czesc nie ma czasu na nic poza praca, jeszcze inni poszli na ocfc (ktore od wczoraj tez zdechlo

- geo022
- Swój
- Kontakt:
a kto podpisał umowe ze wchodząc do klubu nigdy nie zmieni dupowoza?!markos pisze: czesc zmienila fury,
no myśle ze praca czy szkoła jest jednak nieco ważniejsza nic spadająca liczba postów z miesiąca na miesiąc!markos pisze: inna czesc nie ma czasu na nic poza praca,
na ocfc jest dopiero padaczka -tu jakby nie patrzeć moze nie jest nas kosmicznie dużo ale kazdy wie kto kim jest i czego sie mozna po kim spodziewac -mozna powiedzieć ze jesteśmy gronem zamkniętym co ma swoje niewątpliwe plusy!markos pisze: jeszcze inni poszli na ocfc
ocfc było kiedyś faktycznie równorzędnym forum o corsie a teraz weszła tam masa dzieciaków (moze nei tyle wiekowo co myśleniowo - w wieku od 16 nawet do 35 lat -wiem bo i z takimi i z takim gadałem ostatnio ) i tamto forum to padaczka -
wiesz markos -ja osobiście wole czytac mniej ale sensownych postów niż posty o tytułach
1) jaką zupkę chińską lubicie
2) jakiej radiostacji słuchacie
3 4,5 itd ) max podobne to 1 i 2
a jak im pojechałem 3 dni temu ze maja padaczke merytoryczną to powiedzieli masz racje
wiec podsumowując nasze forum to nasze forum-mamy swój charakter i to jest FAJNE .Jest ok a nowa szata graficzna nowy serwer itp napewno je usprawnią
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Ja również i nie tylko my...!markos pisze:ja widze dookola szereg plusow
Czyli forum CTM spokojniejsze, chyba, że chłopaki na forum civica pozazdrościli gadżetów JDM!markos pisze: z civicklubem wcale sie nie kocham, bo paru burakow pojechalo mi tam od takich owakich i wyrazilo zyczenia napie*dalania mnie i sikania mi do buzi, takze nie - nie kocham sie z nimi
Chyba na oczy nie widziałeś ataku padaczki więc.... no comment!markos pisze: tak marudze tylko, bo tutaj jest na serio padaczka
Takie życie przecież. Nikt nie przywiąże się i nie uzależni od przeglądania forum chyba, że ma zaburzenia. Najważniejsze, że niektórzy co zmienili samochody a czasem stan cywilny to i tak bez przyzwyczajenia zaglądają na forum i udzielają sie.!markos pisze: czesc zmienila fury, inna czesc nie ma czasu na nic poza praca, jeszcze inni poszli na ocfc (ktore od wczoraj tez zdechlo)
Nie obiecuje, że jak zmienie fure napewno będę zaglądał ale póki będzie mnie coś łączyło z ludźmi z forum to chętnie zapostuje.
Osoba, która zajmie się stroną www i forum CTMu będzie miała trudne zadanie do stworzenia i uporządkowania materiałów klubowych. Jeżeli będę jakoś mógł pomóc chętnie poświęce chwile wolnego czasu.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
bot12 dlczego wszystkie twoje komentarze brzmia jakby wypowiadal je jakis beznamietny glos z komputera, ktory nie jest w stanie dorzucic w zadnym miejscu jakichkolwiek emocji? ilekroc cie czytam odnosze nieodparte wrazenie, ze sredni programista napisze program do klepania postow identycznych z twoimi..

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
eeee, a nie prosciej zrobic kazdemu podstrone zeby sobie ja sam wypelnil? chyba nie chcesz Kyniek aktualizowac co chwile danych, ze ktos opony zmienil na zimowki czy coskyniek pisze:moze podwiesimy jakis temat w ktorym napiszemy zeby wysylac maila do mnie , z danymi i przykladowymi no max 5 zdjeciami, opisami, wtedy bedziemy wiedzieli kto jest aktualnym czlonkiem, kto sie udziela

- Mazur
- Nowy
- Kontakt:
markos jakiś ty uczuciowy i emocjonalny, klepiesz post za postem i nic konkretnego z tego nie wynika!markos pisze:bot12 dlczego wszystkie twoje komentarze brzmia jakby wypowiadal je jakis beznamietny glos z komputera, ktory nie jest w stanie dorzucic w zadnym miejscu jakichkolwiek emocji? ilekroc cie czytam odnosze nieodparte wrazenie, ze sredni programista napisze program do klepania postow identycznych z twoimi..
- geo022
- Swój
- Kontakt:
POLAĆ MUMazur pisze:
. OCFC to dopiero padaczka. Byłem na kilku spotach, młodzież sama która dostała samochody od rodziców. Nie liczni coś robią i coś wiedzą. Masa ludzi tam która tak naprawdę klepie post za postem o pierdołach. Tu chociaż jest coś konkretnego, moim zdaniem forum i strona CTM nie może zginąć. Ludzie którzy należą do CTM to pasjoniaci tego samochodu a nie kolesie którzy kupili sobie kolejny dupowóz. To tyle z mojej strony
Lepiej być małym ale wiedzącym czego sie chce klubem niż 1000-cem osób bez pomysłu na cokolwiek
- Mazur
- Nowy
- Kontakt:
ENDO w mojej wypowiedzi znajdziesz myśl o różnicy w nazwach więc ja to rozumiem dobrze i się nie czepiam broń boże OCFC które zrzesza zupełnie inną grupę ludzi niż CTM. Są oczywiście wyjątkiendo pisze:
tylko mala dygresja chlopaki:
ocfc = opel corsa fan club
ctm = corsa tuning masters
jak ktos nie dostrzega roznicy w nazwach to nawet nie bede probowal tlumaczyc profili obu klubow..
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
źródło: http://www.sjp.pwn.pl
burdel
1. posp. «dom publiczny»
2. posp. «wielki bałagan lub miejsce, w którym jest wielki bałagan»
którą opcję wybierasz geo?
burdel
1. posp. «dom publiczny»
- geo022
- Swój
- Kontakt:
wybieram zdecydowanie opcje 2Aro83 pisze:źródło: http://www.sjp.pwn.pl
burdel
1. posp. «dom publiczny»
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Jesli chodzi o pomysl na stronke to super ,ze sie tym zajeliscie !!!
Wielkie brawa i szacunek dla WAS!
Jak bedzie potrzeba jakiejs zbiorki na serwer czy cos to dajcie znac !
Tez bylem na spocie OCFC ostatnio i musze przyznac ,ze nie mialem specjalnie o czym gadac z chlopakami
To calkiem inni ludzie -zauwazylem to od razu - nie obrazajac nikogo!!
Nasz klub wymiata !!
Nie najezdzac mi tu na Markosa -bo bylo wielu takich ,ktorzy z forum ctm uciekli po zjebce na ocfc
heheheh
Markos RoXx
Wielkie brawa i szacunek dla WAS!
Jak bedzie potrzeba jakiejs zbiorki na serwer czy cos to dajcie znac !
Tez bylem na spocie OCFC ostatnio i musze przyznac ,ze nie mialem specjalnie o czym gadac z chlopakami
Nasz klub wymiata !!
Nie najezdzac mi tu na Markosa -bo bylo wielu takich ,ktorzy z forum ctm uciekli po zjebce na ocfc
Markos RoXx
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
-
FilipTeodorek
- Świeżak
- Kontakt:
- cursor
- Nowy
- Kontakt:
Nie wiem czy to ma sens, ale ja i Szajboos możemy zrobić porządek w archiwum(i może technicznym, ale chodzi mi tu tylko o stare posty), tak, żeby przy przenoszeniu bazy nie było tego aż tyle, przy okazji możnaby podorzucać coś do faq.
Jeden lubi słuchać, drugi jak go słyszą , ot taka sobie różnica .....
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ren zrob moze liste kto wplacil... tyle osob tu krzyczy a taka mala ilosc osob ktore wplacily
... myslalem ,ze bedzie lepiej!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...