to salowi maja teraz tak dobrze?kristo pisze: Jako że pracuje w szpitalu mam tego całą szafę![]()
![]()
![]()
sooorrryyy.... taki mi sie zarcik wyrwal

a ja(*) myślałem, że Hiv jest mega spamerem ale po przejrzeniu statystyk okazało sie, że to markosowi najbardziej nudzi sie w domu!markos pisze: naklepie kolejne 4 tysiace postow z takim samym powodzeniem jak ostatnie
Jak zrobisz z tej Corsy jakąś kupe to cie własnoręcznie zamorduje.-=kLaRi=- pisze:Mysle ,ze po zakonczeniu pracy przy mojej)bedziemy z Adim i kilkoma osobami w czolowce...

dlatego bede mial biala corse ze znaczkami na klapie...zapytacie czemu?-=martee=- pisze:grunt to nie poddawać sie schematomAdamXXL pisze:a wiecie, że to nie jest głupiejak każda będzie miała być podobna, to właściciele bardziej się postarają,
aby jednak mieć tą ładniejszą

lolStaneq pisze:@Mike czemu nabijasz posty za Martee? chcesz aby jej status zmienil sie na nowy
Jasssne... lepiej powiedz, ze Mike'a spamera masz już dość-=m&m=- pisze:lolStaneq pisze:@Mike czemu nabijasz posty za Martee? chcesz aby jej status zmienil sie na nowymasz mnie
a tak na serio to ona ma jakos tak dziwnie, że przy każdej wizycie samo sie loguje
a ja jestem za leniwy żeby to zmienic