ps. karte pojazdu maja wszystkie pojazdy rejestrowane od 01.01.2000r.
nowe przepisy - nr silnika
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Panowie w tej kwesti przepisy są tak nie jasne że...............szkoda gadać jak wszystko w tym kraju
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
to dziwne, ze jak 2 miechy temu nie pytai mnie o pojemnosc tylko o wiek samochodu, wyposazenie itp ...Staneq pisze:a od czego Twoim zdaniem zalezy ?Kurbat pisze:...poza tym, dlaczego niby OC zależy od pojemności silnika?...![]()
![]()
Bo mi sie wydaje ze od wiekow w polsce wysokosc OC zalezy od pojemnosci + ostnio zwyzka za wiek dla <26lat
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
przy AC to cie moga pytac o wyposazenie ale nie przy OCKurbat pisze:to dziwne, ze jak 2 miechy temu nie pytai mnie o pojemnosc tylko o wiek samochodu, wyposazenie itp ...Staneq pisze:a od czego Twoim zdaniem zalezy ?Kurbat pisze:...poza tym, dlaczego niby OC zależy od pojemności silnika?...![]()
![]()
Bo mi sie wydaje ze od wiekow w polsce wysokosc OC zalezy od pojemnosci + ostnio zwyzka za wiek dla <26lat
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
Ceny dla OC z PZU:PETERS pisze:A właśnie, może ktoś wie jak idą te stawki - tzn. od jakich pojemności do jakich??
Bo mi się zdaje, że wtedy jeśli bym zmieniał silnik, ale byłby on w tej samej "klasie" pojemności, to nie musiał bym nic zgłaszać - albo było by to mniejsze zło
0 - 900 cm3 = 534zl
901 - 1250 cm3 = 718zl
1251 - 1500 cm3 = 1038zl
1501 - 1600 cm3 = 1241zl
1601 - 1900 cm3 = 1379zł
powyżej 1900 cm3 = 1429zl
Ceny = 100% skladki (bez znizek i zwyżek za wiek)
-
koch_mar
- Nowy
- Kontakt:
to strasznie milo z ich strony, tylko jak sie zachowaja w przypadku ew. kontroli np. po wypadku; poza tym ciekawe jak bedzie na bad.technicznym jak koles zobaczy ze nie masz pod maska malytkiego silniczka 8V o poj. 1.2 tylko duzo wiekszy chociazby wizualnie 2.0
Opel Corsa 1.4 Si [url=http://corsa_b.fm.interia.pl][img]http://corsa_b.fm.interia.pl/jendrek.png[/img][/url]
CORSA SPRZEDANA
CORSA SPRZEDANA