Co myslicie na temam mojej nowej fury??
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
jak sie spiknelismy z Mike'em w lodzi to latalismy po roznych miejscowkach w pogoni za mantzel'em i wpadlismy do salonu opla. to auto jest boskie w srodku i na zewnatrz. z tym ze ta co sie do nie wpasowalismy byla srebrna, na stalufelgach i miala 1.6 pod maska, ale i tak BOSKAAAA!!!!!markos pisze:a to moja nowa furka, sory, ale mam zdjecie tylko z katalogu![]()
ktos wyzej napisal - ach te tatowozy![]()
z corsy i lusterek to pewnie starczylo w sam raz na mazde![]()
ps.
jakby cos to moj tata jezdzi czym innym niz na zdjeciu wyzej
- czester 1
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja tez dzis siedziałem 2 godz. w ASO ( wymiana czujnika oleju poraz szusty) i tez ja ogladałemPorszak pisze:
jak sie spiknelismy z Mike'em w lodzi to latalismy po roznych miejscowkach w pogoni za mantzel'em i wpadlismy do salonu opla. to auto jest boskie w srodku i na zewnatrz. z tym ze ta co sie do nie wpasowalismy byla srebrna, na stalufelgach i miala 1.6 pod maska, ale i tak BOSKAAAA!!!!
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
dzisiaj wymienilem czujnik bo wczoraj sie wysral. sikal olejem jak z prysznicaczester 1 pisze:ja tez dzis siedziałem 2 godz. w ASO ( wymiana czujnika oleju poraz szusty) i tez ja ogladałemPorszak pisze:
jak sie spiknelismy z Mike'em w lodzi to latalismy po roznych miejscowkach w pogoni za mantzel'em i wpadlismy do salonu opla. to auto jest boskie w srodku i na zewnatrz. z tym ze ta co sie do nie wpasowalismy byla srebrna, na stalufelgach i miala 1.6 pod maska, ale i tak BOSKAAAA!!!!i zwrucilem uwage na cene ok. 72tys a z silnikiem 2,0 turbo ok .115 tys
-
Górniol
- Nowy
- Kontakt:
postanowiłem dodac swoje 5 groszy:
wybacz ze sie czepiam, ale najpierw piszesz kiedyś tam o tym jak paliłes gume maluchem i przyjechała policja, potem ze masz jakas trudną sytuację i sprzedajesz corse (twoja sprawa), a teraz wyskakujesz z mazdą, zamast zdjec swojego (o ile to na serio twoje a nie starszego brata lub ojca) auta pokazujesz jak mozna te auto zmienic lub opcja duga jak chcialbys zeby wygladało bo jak narazie pokazales tylko zdjecie silnika. :0
Na dodatek piszesz ze musisz miec CA na KJS-y a cos mi sie wydaje ze na KJS trzeba miec prawo jazdy kat.B by móc jezdzić no chyba że na prawym, no i bez totalnej obrazy wstydził bym się napisać gdybymbymł synem mechanika samochodowego ze nie rozróżniłem silnika V6 od 3 cylindrowego silnika :0 :0 :0
a cos mi sie przypomina ze swapa robiles?? moze jak włozyles 1.6 to na pierwszy rzut oka myslałeś ze masz V8 ??
jeszcze raz sory ale takie moje zdanie

wybacz ze sie czepiam, ale najpierw piszesz kiedyś tam o tym jak paliłes gume maluchem i przyjechała policja, potem ze masz jakas trudną sytuację i sprzedajesz corse (twoja sprawa), a teraz wyskakujesz z mazdą, zamast zdjec swojego (o ile to na serio twoje a nie starszego brata lub ojca) auta pokazujesz jak mozna te auto zmienic lub opcja duga jak chcialbys zeby wygladało bo jak narazie pokazales tylko zdjecie silnika. :0
Na dodatek piszesz ze musisz miec CA na KJS-y a cos mi sie wydaje ze na KJS trzeba miec prawo jazdy kat.B by móc jezdzić no chyba że na prawym, no i bez totalnej obrazy wstydził bym się napisać gdybymbymł synem mechanika samochodowego ze nie rozróżniłem silnika V6 od 3 cylindrowego silnika :0 :0 :0
a cos mi sie przypomina ze swapa robiles?? moze jak włozyles 1.6 to na pierwszy rzut oka myslałeś ze masz V8 ??
jeszcze raz sory ale takie moje zdanie

C20XE juz niedługo
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
W sumie nikt tez nie widzial fotek ze swapa ,a pozniej po swapie brat zajechal silnik itd... lipne bajki moze... 
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
No wlasnie ,zapomnialem o tym wspomniec...
Cosik nasz kolega bajeruje... no i jakos przestal sie odzywac...
Cosik nasz kolega bajeruje... no i jakos przestal sie odzywac...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
to jest male miki
najlepszy jest hiszpan z tigrateamu, ktory zbudowal tigre 2.0 turbo, polakierowal ja w kamaleona, a potem.. splonela w garazu
a zdjec nie ma, tzn ma je jego znajomy z ubezpieczen, ktory stara sie zalatwic przekret, zeby wiecej kasy zyskac
podaje link do historyjki, ale prosba - nie dopisujcie tam juz nic, watek sam umarl i zostal przeniesiony do smietnika, proponuje komentarze umiescic tutaj
http://tigra-team.pl/forum/viewtopic.php?t=4412
milej lektury
najlepszy jest hiszpan z tigrateamu, ktory zbudowal tigre 2.0 turbo, polakierowal ja w kamaleona, a potem.. splonela w garazu
a zdjec nie ma, tzn ma je jego znajomy z ubezpieczen, ktory stara sie zalatwic przekret, zeby wiecej kasy zyskac
podaje link do historyjki, ale prosba - nie dopisujcie tam juz nic, watek sam umarl i zostal przeniesiony do smietnika, proponuje komentarze umiescic tutaj
http://tigra-team.pl/forum/viewtopic.php?t=4412
milej lektury

-
sleesh
- Świeżak
- Kontakt:
Tak sie sklada ze nie wcielo, mr. zazdrosny / zalosny. Nie wiem jak prozbe o pomoc mozna potraktowac jako szpan, no ale... nie zamierzam sie powtarzac , gdzies jeszcze ten temat powinien byc, poczytaj sobie. Natomiast jesli Ci sie nie chce tego robic, to nie odzywaj sie wcale. PS. Zderzak naprawiony, szkod nie widac - jest jak nowy :>Kurbat pisze:a co do fur tatusia, to juz tu był taki jeden co szpanował Honda taty...przez chwilea potem cudownie go wcięło.
Sry za OT.
-
ThomasTsT
- Nowy
- Kontakt:
Swap był ...Braciszek zajezdził silnik to fakt... ale zapodałem nowe tłoki i silnik był OK... sprzedajac auto odtuningowałem je kompletnie ale silnik został 1,6 poprostu niebyło czasu na przezutke bo nowy własciciel strasznie sie napalił.. Mazda to juz moje 3 auto ale nie poruszam sie nim an codzien bo jak to jakis bystry forumowicz zauwazył PRAWKA jeszce niemam... autem nie wyjezdzam na ulice tylko okazjonalnie jezdze nim po polnych drogach i terenie wokoł warsztatu mojego ojca...
Ps;Górniol z tym silnikiem ze na pierwszy zut oka wydawało mi sie ze to 3 cylindrowy to jak napisałem NA PIERWSZY ZUT OKA!! niemasz sie czego zcepiac?? to co napisałes to niemiało kompletnie sensu.. co do fotek to jak bym miał aparat cyfrowy to pewnie bym zapodał foty swojego auta.. pozatym nieumiem wzucac fot na serwery SZERLOKU... i jak pare osub sie tu przekonało zawsze prosze kogos o pomoc... co do kupna nastepnej Corsy A to tak zapewne niebawem sie stanie... bo mam zamiar startowac w KJSach... co do mojego prawa jazdy to jestem w trakcie robienia.. i prawka niemam tylko ze wzgledu dla tego z eniamam ukonczonych lat.. co do sprzedania auta (Corsy) to była taka sytuacja ze rodzice kupowali mieszkanie dla brata i brakowało im kasy.. traf chciał ze miałem kupca na Corse(bardzo dobrego ) wiec poczułem sie w obowiazku pomuc rodzica... pare dni puzniej rodzice dostali kredyt i mogli mi oddac kase.. +dołozyłem swoje oszczednosci i kupiłem mazde... wiem ze to was ch.....j obchodzi ale nienawidze gdy ktos nazywa mnie sciemniaczem... wiec poczułem sie w obowiazku sprostowac ta sytuacje... zreszta to i tak niema najmniejszego znaczenia... POZDRO dla szystkich
Ps;Górniol z tym silnikiem ze na pierwszy zut oka wydawało mi sie ze to 3 cylindrowy to jak napisałem NA PIERWSZY ZUT OKA!! niemasz sie czego zcepiac?? to co napisałes to niemiało kompletnie sensu.. co do fotek to jak bym miał aparat cyfrowy to pewnie bym zapodał foty swojego auta.. pozatym nieumiem wzucac fot na serwery SZERLOKU... i jak pare osub sie tu przekonało zawsze prosze kogos o pomoc... co do kupna nastepnej Corsy A to tak zapewne niebawem sie stanie... bo mam zamiar startowac w KJSach... co do mojego prawa jazdy to jestem w trakcie robienia.. i prawka niemam tylko ze wzgledu dla tego z eniamam ukonczonych lat.. co do sprzedania auta (Corsy) to była taka sytuacja ze rodzice kupowali mieszkanie dla brata i brakowało im kasy.. traf chciał ze miałem kupca na Corse(bardzo dobrego ) wiec poczułem sie w obowiazku pomuc rodzica... pare dni puzniej rodzice dostali kredyt i mogli mi oddac kase.. +dołozyłem swoje oszczednosci i kupiłem mazde... wiem ze to was ch.....j obchodzi ale nienawidze gdy ktos nazywa mnie sciemniaczem... wiec poczułem sie w obowiazku sprostowac ta sytuacje... zreszta to i tak niema najmniejszego znaczenia... POZDRO dla szystkich
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
nie wiemy tylko za bardzo po co http://www.imageshack.usThomasTsT pisze:pozatym nieumiem wzucac fot na serwery SZERLOKU... i jak pare osub sie tu przekonało zawsze prosze kogos o pomoc...
co do reszty to sie nie czepiam, poprostu byla okazja, zeby sie posmiac, a przyznasz, ze pokazywanie wlasnej fury na zdjeciach... z katalogu - jest dosc zabawne

-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Mr. Urazony / obrazony, przestan mnie obrazac na forum bo ja tego nie robie i sprawdz PW.sleesh pisze:Tak sie sklada ze nie wcielo, mr. zazdrosny / zalosny. Nie wiem jak prozbe o pomoc mozna potraktowac jako szpan, no ale... nie zamierzam sie powtarzac , gdzies jeszcze ten temat powinien byc, poczytaj sobie. Natomiast jesli Ci sie nie chce tego robic, to nie odzywaj sie wcale. PS. Zderzak naprawiony, szkod nie widac - jest jak nowy :>Kurbat pisze:a co do fur tatusia, to juz tu był taki jeden co szpanował Honda taty...przez chwilea potem cudownie go wcięło.
Sry za OT.
Jeśli nie potrafisz się zdystansować do wypowiedzi na forum to musisz się tego nauczyć. Uznam, ze nerwy Cie poniosly
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
sory ale czegos tu nie czaje ta mazda napewno nie kosztuje 8 okla czyli tyle za ile poszla twoja corsa z tego co sie orietuje wiec czy nie lepiej bylo dac te oszczednosci i zostawic autoThomasTsT pisze: co do sprzedania auta (Corsy) to była taka sytuacja ze rodzice kupowali mieszkanie dla brata i brakowało im kasy.. traf chciał ze miałem kupca na Corse(bardzo dobrego ) wiec poczułem sie w obowiazku pomuc rodzica... pare dni puzniej rodzice dostali kredyt i mogli mi oddac kase.. +dołozyłem swoje oszczednosci i kupiłem mazde...
a co do aparatu to kupuujesz mazde planujesz kupic corse do kjsów to moze bys odlozyl troche kasy i odlozym na jakies niedrogi aparacik
pozdro
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
No wlasnie ,HIV ma fajny i niedrogi aparacik wystawiony na allegro za 350zl chyba.
Ostatnio rozmawialem ze znajoma i ona kupila sobie 2 Mazde MX3 (fanka tego autka i ogolnie mazdy ,pierwsza dachowala
) i za ta chyba z 96r dala 15tys. nie wiem jaki ma rok tego auta ,wiec jesli za corse dostal 8tys to oszczednosci mial 7 wiec ...
A do tego ,to super musi sie Wam powodzic tam w warsztacie ,bo ja tez zrobilem swapa ,pracuje ale za cholere nie moge nic odlozyc... wiec dla mnei kwota wogole jest juz kosmiczna... :0 wrecz podejrzana.
Ostatnio rozmawialem ze znajoma i ona kupila sobie 2 Mazde MX3 (fanka tego autka i ogolnie mazdy ,pierwsza dachowala
A do tego ,to super musi sie Wam powodzic tam w warsztacie ,bo ja tez zrobilem swapa ,pracuje ale za cholere nie moge nic odlozyc... wiec dla mnei kwota wogole jest juz kosmiczna... :0 wrecz podejrzana.
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
nie no bez sensu rozliczac go z jego pieniedzy... starczylo pieniedzy z corsy na mazde to super.....a nie zadne podejrzane... umie oszczedzac....
podobnie z kupnem apratu, moze nie ma takiej potrzeby i woli kupic cos do auta niz aparat....
zdjecia zawsze mozna wstawic z katalogu...
kazdy kupuje to co lubi....

podobnie z kupnem apratu, moze nie ma takiej potrzeby i woli kupic cos do auta niz aparat....
kazdy kupuje to co lubi....

- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Veni, Vidi, Vici a było z tym trochę zachodu bo jak pisał thomas wczesniej nie wszystko chciało pasowaćPorszak pisze: kiedy swapowal mike go odwiedzal wiec ja wierze![]()
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert