Co myslicie na temam mojej nowej fury??

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: kyniek »

ja jezdze "fura tatusia" i jest git od poczatku o tym mowielm i mowie.
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

!markos pisze:a to moja nowa furka, sory, ale mam zdjecie tylko z katalogu :lol:

Obrazek

ktos wyzej napisal - ach te tatowozy :lol:
z corsy i lusterek to pewnie starczylo w sam raz na mazde :lol:

ps.
jakby cos to moj tata jezdzi czym innym niz na zdjeciu wyzej :lol:
jak sie spiknelismy z Mike'em w lodzi to latalismy po roznych miejscowkach w pogoni za mantzel'em i wpadlismy do salonu opla. to auto jest boskie w srodku i na zewnatrz. z tym ze ta co sie do nie wpasowalismy byla srebrna, na stalufelgach i miala 1.6 pod maska, ale i tak BOSKAAAA!!!!
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

Porszak pisze:
jak sie spiknelismy z Mike'em w lodzi to latalismy po roznych miejscowkach w pogoni za mantzel'em i wpadlismy do salonu opla. to auto jest boskie w srodku i na zewnatrz. z tym ze ta co sie do nie wpasowalismy byla srebrna, na stalufelgach i miala 1.6 pod maska, ale i tak BOSKAAAA!!!!
ja tez dzis siedziałem 2 godz. w ASO ( wymiana czujnika oleju poraz szusty) i tez ja ogladałem :oko: i zwrucilem uwage na cene ok. 72tys a z silnikiem 2,0 turbo ok .115 tys :-P
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

czester 1 pisze:
Porszak pisze:
ja tez dzis siedziałem 2 godz. w ASO ( wymiana czujnika oleju poraz szusty) i tez ja ogladałem :oko: i zwrucilem uwage na cene ok. 72tys a z silnikiem 2,0 turbo ok .115 tys :-P
dzisiaj wymienilem czujnik bo wczoraj sie wysral. sikal olejem jak z prysznica :lol:
Obrazek
Górniol
Nowy
Kontakt:

Post autor: Górniol »

postanowiłem dodac swoje 5 groszy:

wybacz ze sie czepiam, ale najpierw piszesz kiedyś tam o tym jak paliłes gume maluchem i przyjechała policja, potem ze masz jakas trudną sytuację i sprzedajesz corse (twoja sprawa), a teraz wyskakujesz z mazdą, zamast zdjec swojego (o ile to na serio twoje a nie starszego brata lub ojca) auta pokazujesz jak mozna te auto zmienic lub opcja duga jak chcialbys zeby wygladało bo jak narazie pokazales tylko zdjecie silnika. :0
Na dodatek piszesz ze musisz miec CA na KJS-y a cos mi sie wydaje ze na KJS trzeba miec prawo jazdy kat.B by móc jezdzić no chyba że na prawym, no i bez totalnej obrazy wstydził bym się napisać gdybymbymł synem mechanika samochodowego ze nie rozróżniłem silnika V6 od 3 cylindrowego silnika :0 :0 :0
a cos mi sie przypomina ze swapa robiles?? moze jak włozyles 1.6 to na pierwszy rzut oka myslałeś ze masz V8 ?? :zakrecony:
jeszcze raz sory ale takie moje zdanie
:-P
Obrazek

C20XE juz niedługo :)
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

respekt za swapa ale reszta .......... tak jak kolega przedemna sie wypowiedzial ..... nic dodac nic ujac :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Kotlin »

A ze sie tak wtrace widzial ktos ten swap na 1,6??
boxer
Nowy
Kontakt:

Post autor: boxer »

Jak ty to robisz ze kmasz juz drugie auto a prawka jak nie było tak nie ma. To jak ty jeździsz????????? Ja sie nie czepiam tylko dziwie. Pozdrawiam
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

@all ale go pojechaliście :oko: , a tak serio to mi też sie nie podoba takie ściemnianie.. :-?
Było c14se
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

Kotlin pisze:A ze sie tak wtrace widzial ktos ten swap na 1,6??
heheh no bez jajec :lol: jak bys sledzil forum to bys wiedzial ze byl :oko: chyba ze ejszcze cie wtedy nie bylo z nami
Obrazek
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Kontakt:

A jesli byl to zwracam honor.Widocznie cos przeoczylem.
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Górniol pisze: gdybym był synem...
...instruktora nauki jazdy, to:
1) wstydzilbym sie jezdzic bez prawa jazdy
2) zrobilbym prawko jak tylko by mi na to wiek pozwolil. Finanse? (bo mozesz o to zapytac) - wolalbym pieniadze przeznaczyc na kurs + egzamin niz kupic samochod :zakrecony:
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

W sumie nikt tez nie widzial fotek ze swapa ,a pozniej po swapie brat zajechal silnik itd... lipne bajki moze... :/
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

-=kLaRi=- pisze:W sumie nikt tez nie widzial fotek ze swapa ,a pozniej po swapie brat zajechal silnik itd... lipne bajki moze... :/
i mial przekladac silnik na 1.2 a sprzedal z 1.6
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

No wlasnie ,zapomnialem o tym wspomniec...
Cosik nasz kolega bajeruje... no i jakos przestal sie odzywac...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau

Post autor: !markos »

to jest male miki :-P

najlepszy jest hiszpan z tigrateamu, ktory zbudowal tigre 2.0 turbo, polakierowal ja w kamaleona, a potem.. splonela w garazu :lol:
a zdjec nie ma, tzn ma je jego znajomy z ubezpieczen, ktory stara sie zalatwic przekret, zeby wiecej kasy zyskac :lol:

podaje link do historyjki, ale prosba - nie dopisujcie tam juz nic, watek sam umarl i zostal przeniesiony do smietnika, proponuje komentarze umiescic tutaj :-D

http://tigra-team.pl/forum/viewtopic.php?t=4412
milej lektury :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Kontakt:

No to ja tez jako pierwszy w klubie zrobilem swap na 2,5 v6 ale brat mi go zajezdzil potem auto wpadlo pod kombajn i dupa zdjec nie ma.
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

@ markos! : taaa czytalem ta bajke. Nie zle po nim TT jezdzi :-P
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

ale Wy jestescie...mialy byc oceny fury.... a Wy cala sytuacje oceniacie.... :lol:
tez nie lubie kretaczy a szczegolnie bajek roznorodnych...wiec niech kazdy bajkopisarz sie zastanowi co komu chce wcisnac.... :x
PS: doczytalem cala historie na TT... calkiem fajna bajka do snu.... :-P
Obrazek
sleesh
Świeżak
Kontakt:

Post autor: sleesh »

Kurbat pisze:a co do fur tatusia, to juz tu był taki jeden co szpanował Honda taty...przez chwile :-? a potem cudownie go wcięło.
Tak sie sklada ze nie wcielo, mr. zazdrosny / zalosny. Nie wiem jak prozbe o pomoc mozna potraktowac jako szpan, no ale... nie zamierzam sie powtarzac , gdzies jeszcze ten temat powinien byc, poczytaj sobie. Natomiast jesli Ci sie nie chce tego robic, to nie odzywaj sie wcale. PS. Zderzak naprawiony, szkod nie widac - jest jak nowy :>

Sry za OT.
Obrazek
Obrazek
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Post autor: ThomasTsT »

Swap był ...Braciszek zajezdził silnik to fakt... ale zapodałem nowe tłoki i silnik był OK... sprzedajac auto odtuningowałem je kompletnie ale silnik został 1,6 poprostu niebyło czasu na przezutke bo nowy własciciel strasznie sie napalił.. Mazda to juz moje 3 auto ale nie poruszam sie nim an codzien bo jak to jakis bystry forumowicz zauwazył PRAWKA jeszce niemam... autem nie wyjezdzam na ulice tylko okazjonalnie jezdze nim po polnych drogach i terenie wokoł warsztatu mojego ojca...
Ps;Górniol z tym silnikiem ze na pierwszy zut oka wydawało mi sie ze to 3 cylindrowy to jak napisałem NA PIERWSZY ZUT OKA!! niemasz sie czego zcepiac?? to co napisałes to niemiało kompletnie sensu.. co do fotek to jak bym miał aparat cyfrowy to pewnie bym zapodał foty swojego auta.. pozatym nieumiem wzucac fot na serwery SZERLOKU... i jak pare osub sie tu przekonało zawsze prosze kogos o pomoc... co do kupna nastepnej Corsy A to tak zapewne niebawem sie stanie... bo mam zamiar startowac w KJSach... co do mojego prawa jazdy to jestem w trakcie robienia.. i prawka niemam tylko ze wzgledu dla tego z eniamam ukonczonych lat.. co do sprzedania auta (Corsy) to była taka sytuacja ze rodzice kupowali mieszkanie dla brata i brakowało im kasy.. traf chciał ze miałem kupca na Corse(bardzo dobrego ) wiec poczułem sie w obowiazku pomuc rodzica... pare dni puzniej rodzice dostali kredyt i mogli mi oddac kase.. +dołozyłem swoje oszczednosci i kupiłem mazde... wiem ze to was ch.....j obchodzi ale nienawidze gdy ktos nazywa mnie sciemniaczem... wiec poczułem sie w obowiazku sprostowac ta sytuacje... zreszta to i tak niema najmniejszego znaczenia... POZDRO dla szystkich :oko:
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau

Post autor: !markos »

ThomasTsT pisze:pozatym nieumiem wzucac fot na serwery SZERLOKU... i jak pare osub sie tu przekonało zawsze prosze kogos o pomoc...
nie wiemy tylko za bardzo po co http://www.imageshack.us

co do reszty to sie nie czepiam, poprostu byla okazja, zeby sie posmiac, a przyznasz, ze pokazywanie wlasnej fury na zdjeciach... z katalogu - jest dosc zabawne :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

Markos pisze:przyznasz, ze pokazywanie wlasnej fury na zdjeciach... z katalogu - jest dosc zabawne
albo fury taty :lol: :-P :oko: ( niezbedny zestaw emotow :oko: )

kiedy swapowal mike go odwiedzal wiec ja wierze :) . pokaz foty Thomas to Im sie jadaczki zamkna :D 8)
Obrazek
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

sleesh pisze:
Kurbat pisze:a co do fur tatusia, to juz tu był taki jeden co szpanował Honda taty...przez chwile :-? a potem cudownie go wcięło.
Tak sie sklada ze nie wcielo, mr. zazdrosny / zalosny. Nie wiem jak prozbe o pomoc mozna potraktowac jako szpan, no ale... nie zamierzam sie powtarzac , gdzies jeszcze ten temat powinien byc, poczytaj sobie. Natomiast jesli Ci sie nie chce tego robic, to nie odzywaj sie wcale. PS. Zderzak naprawiony, szkod nie widac - jest jak nowy :>

Sry za OT.
Mr. Urazony / obrazony, przestan mnie obrazac na forum bo ja tego nie robie i sprawdz PW. :oko:
Jeśli nie potrafisz się zdystansować do wypowiedzi na forum to musisz się tego nauczyć. Uznam, ze nerwy Cie poniosly :-P no a reszta na PW, bo zaraz bedzie zjeba za OT :grin:
Awatar użytkownika
sopel358
Nowy
Kontakt:

Post autor: sopel358 »

ThomasTsT pisze: co do sprzedania auta (Corsy) to była taka sytuacja ze rodzice kupowali mieszkanie dla brata i brakowało im kasy.. traf chciał ze miałem kupca na Corse(bardzo dobrego ) wiec poczułem sie w obowiazku pomuc rodzica... pare dni puzniej rodzice dostali kredyt i mogli mi oddac kase.. +dołozyłem swoje oszczednosci i kupiłem mazde...
sory ale czegos tu nie czaje ta mazda napewno nie kosztuje 8 okla czyli tyle za ile poszla twoja corsa z tego co sie orietuje wiec czy nie lepiej bylo dac te oszczednosci i zostawic auto :zakrecony:

a co do aparatu to kupuujesz mazde planujesz kupic corse do kjsów to moze bys odlozyl troche kasy i odlozym na jakies niedrogi aparacik :oko: bo ja bym na twoim miejscu tak zrobil :D

pozdro
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

sopel358 pisze:
ThomasTsT pisze:
a co do aparatu to kupuujesz mazde planujesz kupic corse do kjsów to moze bys odlozyl troche kasy i odlozym na jakies niedrogi aparacik :oko: bo ja bym na twoim miejscu tak zrobil :D

pozdro
No fakt ale kazdy robi to co lubi ... :)

MB
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

No wlasnie ,HIV ma fajny i niedrogi aparacik wystawiony na allegro za 350zl chyba.
Ostatnio rozmawialem ze znajoma i ona kupila sobie 2 Mazde MX3 (fanka tego autka i ogolnie mazdy ,pierwsza dachowala :D ) i za ta chyba z 96r dala 15tys. nie wiem jaki ma rok tego auta ,wiec jesli za corse dostal 8tys to oszczednosci mial 7 wiec ... :zakrecony:
A do tego ,to super musi sie Wam powodzic tam w warsztacie ,bo ja tez zrobilem swapa ,pracuje ale za cholere nie moge nic odlozyc... wiec dla mnei kwota wogole jest juz kosmiczna... :0 wrecz podejrzana.
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

nie no bez sensu rozliczac go z jego pieniedzy... starczylo pieniedzy z corsy na mazde to super.....a nie zadne podejrzane... umie oszczedzac.... :lol:
podobnie z kupnem apratu, moze nie ma takiej potrzeby i woli kupic cos do auta niz aparat.... :lol: zdjecia zawsze mozna wstawic z katalogu... :-P
kazdy kupuje to co lubi.... :grin: :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

cos mi sie zdaje ze niedlugo Thomas bedzie musial przedstawic jakies rozliczenie ze skarbowym, takie jest zainteresowanie jego kasa :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

Porszak pisze: kiedy swapowal mike go odwiedzal wiec ja wierze :)
Veni, Vidi, Vici a było z tym trochę zachodu bo jak pisał thomas wczesniej nie wszystko chciało pasować :oko:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”