c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
pooh trzeba bylo powiedziec jak bylem u Ciebie to bym ci dal i nie musialbys sie meczyc
. No ale teraz przynajmniej jest na prawach http://www.c20rsa.com 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
to nie meczarnia tylko przyjemnosc... i rozgrzewka przed kolejnymi projektami
pozatym dobrze wiesz ze tez mam mnostwo gotowych rzeczy
pozatym dobrze wiesz ze tez mam mnostwo gotowych rzeczy
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Teraz musimy zrobic www.kant.pl_balt_ pisze:gratulacje wow ciecham sie z toba
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zapraszamy do dzialu media i ppl
stronka doczekala sie apdejtu, wlasnie uploadowalismy nowy filmik, a wow wczesniej dokonal ozywienia dzialu o ludziach
milego ogladania
[EDIT]:
dzieki flipperowi masta killa zyskalismy nowe logo na stronie! fajne, nie?
z oklaskami i podziekowaniami prosze do szefa mafii
ps. od dzisiaj klipy beda ladowaly TYLKO na c20rsa.com bez mozliwosci sciagniecia ich bezposrednio z forum, tak wiec - musicie tam zagladac
stronka doczekala sie apdejtu, wlasnie uploadowalismy nowy filmik, a wow wczesniej dokonal ozywienia dzialu o ludziach
milego ogladania
[EDIT]:
dzieki flipperowi masta killa zyskalismy nowe logo na stronie! fajne, nie?
z oklaskami i podziekowaniami prosze do szefa mafii
ps. od dzisiaj klipy beda ladowaly TYLKO na c20rsa.com bez mozliwosci sciagniecia ich bezposrednio z forum, tak wiec - musicie tam zagladac

- satan
- Weteran
- Kontakt:
http://www.c20rsa.com/media.html --> modlin 1/4 mile 28.08.2004
Chwali pięta, chwali pięta
Trzeba było zfilmować jak ja się od Ciebie oddalam, a raczej jak Ty odemnie

Chwali pięta, chwali pięta
Trzeba było zfilmować jak ja się od Ciebie oddalam, a raczej jak Ty odemnie
powered by PTT & VTG
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
trzeba bedzie wsadzic druga kamere do Ciebie i zmontowac klip z dwoch albo trzech kamer... ja mam niestety tylko analoga hi8satan pisze:Trzeba było zfilmować jak ja się od Ciebie oddalam, a raczej jak Ty odemnie![]()
![]()
moze nie... lepiej zeby swiat nie widzial jak niszczysz oponysatan pisze:Nie, nie...... Filmujcie to co zrobiłem po 2gim przejeździehehe
dzieki! ciesze sie, ze podoba sie wiekszosci to co udalo sie zrobic... klipow bedzie na pewno coraz wiecej, no i przede wszystkim zdjecia zdjecia... a kolejne modyfikacje juz mam w glowieArA pisze:troche póżno ale moje Gratulacje WOW za stronke jest "WYPAS"![]()
filmik też zassałem i very fajnie to lata
c20rsa, czlowieku meeen!
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
A jednak ???wow pisze:[niebawem wkrotce... natomiast w tle tego co sie dzieje, ze wszyscy nagle wkladaja 2.0 nie widze innej drogi niz turbo
" No i brawo Jasiu". No cóż - GRATULACJE.......Gratulacje. Zawsze powtarzałem że Black B Rulez i tak ma być.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie powiem, zebym nie byl z nich zadowolony... polecil mi je jedrus i naprawde super sie sprawuja, a cenowo nie byly jakies straszne... no i ten bieznik w jodelkePorszak pisze:dunlopki teh best![]()
bardzo dobrze slyszales.. i o dziwo: nawet przy zmianie na 4ke mialem lepszy czas. ten modlin potraktowalem czysto zajawkowo - samochod byl zaladowany itd. natomiast chcialem zmierzyc czas i sprawdzic jak to jest z ta zmiana biegow - plan zostal zrealizowany.Porszak pisze:@wow nie wiem czy dobrzy slyszzalem ale pierwszy przejazd skonczyles na 3 biegu? a drugi na 4? (czy moze mam krzywe uszy jakos)
jakos to do mnie doszlo, ze n/a power to jednak nie dla mnie... turbo i spontaniczne podniesienie mocy o 60-70koni, tak... to jest to! musze byc jednak jeszcze troche szybszy...Jedrus pisze:A jednak ???
" No i brawo Jasiu". No cóż - GRATULACJE.......Gratulacje. Zawsze powtarzałem że Black B Rulez i tak ma być.
c20rsa, czlowieku meeen!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
EDIT: trochę się rozpędziłem powinno być 220-240. trzeba przyznać, że WOW robi postępy i nie wpiera ludziom, że będzie seryjne 204KM
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2004, o 13:32 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
filmik z Modlina jest........COOL :0 :)17 -> gratulacje WOW

no coż trzeba się rozwijaćwow pisze:jakos to do mnie doszlo, ze n/a power to jednak nie dla mnie... turbo i spontaniczne podniesienie mocy o 60-70koni, tak... to jest to! musze byc jednak jeszcze troche szybszy...Jedrus pisze:A jednak ???
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
LOLwow pisze:natomiast w tle tego co sie dzieje, ze wszyscy nagle wkladaja 2.0 nie widze innej drogi niz turbo
tia, chyba zaraz przegrzebie archiwum i znajde post w ktorym to mowilem jak tylko powiedziales o 2.0
Ale to dobrze, bedzie seryjny samochod mozliwe ze z seryjna turbina. nic nadzwyczajnego... tak do sklepu po zakupy
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
hehewow pisze:nie powiem, zebym nie byl z nich zadowolony... polecil mi je jedrus i naprawde super sie sprawuja, a cenowo nie byly jakies straszne... no i ten bieznik w jodelkePorszak pisze:dunlopki teh best![]()
![]()
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o mammo... mam masakrycznie duzo pracy, ale po prostu strasznie dlatego nic nie pisze i update'ow tez malo... ale ale...
przygotwalem wstepnie to co ma byc na stronie z waszymi projektami...
jesli ktos ma ochote sie podzielic tym co zrobil - zapraszam. ta sekcja jest otwarta. wystarczy ze przygotujecie zdjecia i opis (po polsku) a reszta zajme sie ja, markos i puch. mail wow@c20rsa.com czeka na zdjecia i opisy.
zaproszenie maja wszyscy!!! byloby mi bardzo milo gdyby cos przygotowal osman, arts w perspektywie 2.0 rowniez, basisty samochod jest ladniutki... nie chcialbym kogos pominac, dlatego pamietajcie: sekcja jest otwarta. nie musicie wszystkiego od razu przygotowac - zacznijmy od czegos...
przygotwalem wstepnie to co ma byc na stronie z waszymi projektami...
jesli ktos ma ochote sie podzielic tym co zrobil - zapraszam. ta sekcja jest otwarta. wystarczy ze przygotujecie zdjecia i opis (po polsku) a reszta zajme sie ja, markos i puch. mail wow@c20rsa.com czeka na zdjecia i opisy.
zaproszenie maja wszyscy!!! byloby mi bardzo milo gdyby cos przygotowal osman, arts w perspektywie 2.0 rowniez, basisty samochod jest ladniutki... nie chcialbym kogos pominac, dlatego pamietajcie: sekcja jest otwarta. nie musicie wszystkiego od razu przygotowac - zacznijmy od czegos...
c20rsa, czlowieku meeen!