ot- SSS
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
kubelt
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Shreek - masz wyjatkowy sposob postrzegania swiata - wyjatkowo stronniczy i egoistyczny. Na jakiej podstawie zagladasz ludziom do kieszeni, czy oni robia to samo w stosunku do ciebie? Odnosze nieoparte wrazenie, ze klasyfikujesz ludzi wedlug obludnego klucza - bogaci i pozostali, przy czym bogacz z pewnoscia jest be. Jesli sie dorobil to na pewno ukradl, jesli mu sie dobrze powodzi to na pewno robi to po to by sie pochwalic a wina za wszelkie kleski krajow trzeciego swiata ponosza z pewnoscia ludzie zamozni. Zlituj sie, ten punkt widzenia jest naprawde godny pozalowania. Musisz chyba byc nieszczesliwym czlowiekiem, skoro tyle zlosci w tobie sieci i wyplywa co jakis czas.
No offense, ale to juz ktorys post, w ktorym usilnie probujesz przepchnac swoj punkt widzenia - dla mnie conajmniej nieracjonalny.
No offense, ale to juz ktorys post, w ktorym usilnie probujesz przepchnac swoj punkt widzenia - dla mnie conajmniej nieracjonalny.
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
coz nie musisz sie zgadzac moze u was w warszawie sa sami pozadni bogaci ludzie, ale w krakowie zyje od 21 lat i nie spotkalem jeszcze kogos kto majac troche wiecej kasy nie robilby walkow....
z tym kretynem od felg to chodzilo mi o to ze jakby se kupil tansze felgi z reszte wyslal biednym malym dzieciom ktorym brzuchy puchnal od glodu to nie byloby lepiej, czy ty uwazacz ze w afryce sa be bo sa czarni?
w pierwszym poscie troche zeczywiscie gupio napisalem to sie zgodze, ale tak:
nigdy nie jechaliscie wiecej niz dopuszcza ograniczenie? nie parkowaliscie w niedozwolonym miejscu? nie wjezdzaliscie na w strefe? bo to sa przestepstwa... a robin hood do paki co... no to wy tez bo tez lamiecie prawo a jak mi ktos powie ze nigdy z premedytacja nie zlamal ograniczenia predkosci to jest smieszny...
pozatym nie chce sie z wami klocic wiec prosze konczmy ten temat i zapomnijmy.....
z tym kretynem od felg to chodzilo mi o to ze jakby se kupil tansze felgi z reszte wyslal biednym malym dzieciom ktorym brzuchy puchnal od glodu to nie byloby lepiej, czy ty uwazacz ze w afryce sa be bo sa czarni?
w pierwszym poscie troche zeczywiscie gupio napisalem to sie zgodze, ale tak:
nigdy nie jechaliscie wiecej niz dopuszcza ograniczenie? nie parkowaliscie w niedozwolonym miejscu? nie wjezdzaliscie na w strefe? bo to sa przestepstwa... a robin hood do paki co... no to wy tez bo tez lamiecie prawo a jak mi ktos powie ze nigdy z premedytacja nie zlamal ograniczenia predkosci to jest smieszny...
pozatym nie chce sie z wami klocic wiec prosze konczmy ten temat i zapomnijmy.....
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
nikt nie jest bez winy, ale chodzi o chęć poprawy, bo bez tego czarno wszystko widzęAdamXXL pisze:... było by lepiej .. tacy jesteśmy .. i do...
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
W Warszawie nie zyja same aniolki, ale nie wolno generalizowac. I nie przekrecaj moich slow zahaczajac o rasizm. To wszystko co wymieniles to sa wykroczenia nie przestepstwa - a to jest roznica. Generalnie mialbym jeszcze cos do powiedzenia ale masz racje - nie warto sie klocic i zdecydowanie nie jest to miejsce do tego typu wypowiedzi.
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
generalnie nie moze miejsce ale nie ma sensu klocic sie o szczegoly, ja sie wsciekam na zarobionych bo widzisz w rodzinie mam samych takich gosci i wiem jakimi walkami smierdza i to mnie dobija..... . ja odstaje np zeby miec za co jezdzic (GAZ) to musze isc do znajomej firmy budowlanej i zpie... cale 7 dni raz w miesiacu na to zeby miec te 200 zeby moc jezdzic na uczelnie.... wiec teraz rozumiesz moja frustracje. takze przepraszam was wszystkich za bulwersa ale czasem nie idzie wytrzymac.... pozatym autko mi nie chodzi dobrze i sie wpieprzam... jeszcze raz sorki
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
Shreek kup sobie sprzet audio hiend za zarobione pieniadze w sklepie i niech ci jakis cwel to zajebie a potem tlumacz to sobie ze byl biedny i musial to ukrasc....
sorry , ale takie myslenie mnie oslabia.
Nie toleruje zlodziejstwa nawet najmniejszego np kradziez snickersa w samie.
Jak tak dalej wszyscy beda sobie usprawiedliwiac takie akcje to mozemy sie juz pakowac panowie i uciekac z polski
sorry , ale takie myslenie mnie oslabia.
Nie toleruje zlodziejstwa nawet najmniejszego np kradziez snickersa w samie.
Jak tak dalej wszyscy beda sobie usprawiedliwiac takie akcje to mozemy sie juz pakowac panowie i uciekac z polski

-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Wszyscy maja problemy, ale trzeba tak sobie radzic w zyciu by jakos z tego wyjsc z dobra karta w reku. Sam znam ludzi, ktorzy zajmuja przeciwne strony barykady i takich na swiecie nie unikniesz. Kwestia w tym, jak sie do tego ustosunkujesz. Mialem tego nie mowic ale ja ostatnio (tydzien temu) stracilem prace. Do tego silnik pluje mi olejem, prawdopodobnie spod glowicy, skonczyly mi sie hamulce a to sa koszta, nie jedyne. Ja jednak widze ta sytuacje inaczej - nie wyklinam osob, ktore maja kase i nie doswiadczyli uczucia jej braku ani osob, ktorzy nie wiedza ile to pracy potrzeba, by dojsc do godziwych zarobkow. Ja wiem, ze niedlugo stane na nogi i jeszcze swojego dopneshreek pisze:ja sie wsciekam na zarobionych bo widzisz w rodzinie mam samych takich gosci i wiem jakimi walkami smierdza i to mnie dobija..... . ja odstaje np zeby miec za co jezdzic (GAZ) to musze isc do znajomej firmy budowlanej i zpie... cale 7 dni raz w miesiacu na to zeby miec te 200 zeby moc jezdzic na uczelnie.... wiec teraz rozumiesz moja frustracje. takze przepraszam was wszystkich za bulwersa ale czasem nie idzie wytrzymac.... pozatym autko mi nie chodzi dobrze i sie wpieprzam... jeszcze raz sorki
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Nie no Shreek, calkowicie nie rozumiem sposobu postrzegania swiata przez Ciebie.
Czytajac Twoje posty, gdy piszesz m.in. o tym, ze otaczaja Cie sami bogaci ludzie, to odnosze wrazenie, ze poprostu im zazdroscisz. Nie oceniaj ludzi, po tym ile i co kto ma, a jaki jest. Nie potrzebnie generalizujesz, jak to powiedzial Kubelt.
Piszesz o biednych dzieciach, a co Ty zrobiles tym celu, zeby im pomoc?? Najlatwiej jest wytykac innym. Jak by chcial, to by im pomog, a skad wiesz,z e jesli kupuje drogie felgi, to w innym dniu nie wplaca np na dom dziecka? A z reszta co to za rozliczanie innych ludzi?????
jak Cie nosi, to zapisz sie na karate, to odreagujesz, a nie wypisujesz takie bzdury...
przepraszam, ale mnie tez to dobija...
pozdrawiam
Czytajac Twoje posty, gdy piszesz m.in. o tym, ze otaczaja Cie sami bogaci ludzie, to odnosze wrazenie, ze poprostu im zazdroscisz. Nie oceniaj ludzi, po tym ile i co kto ma, a jaki jest. Nie potrzebnie generalizujesz, jak to powiedzial Kubelt.
Piszesz o biednych dzieciach, a co Ty zrobiles tym celu, zeby im pomoc?? Najlatwiej jest wytykac innym. Jak by chcial, to by im pomog, a skad wiesz,z e jesli kupuje drogie felgi, to w innym dniu nie wplaca np na dom dziecka? A z reszta co to za rozliczanie innych ludzi?????
jak Cie nosi, to zapisz sie na karate, to odreagujesz, a nie wypisujesz takie bzdury...
przepraszam, ale mnie tez to dobija...
pozdrawiam
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
ha, a kto dziś z uczciwej pracy wydoła chyba jakiś farciaż lub ktoś kto ma łeb na karku.Ja mam: dziecko,żona,dom,uczelnia,samochód i 1500zł .scotty pisze:A lepper to moj sasiad prawie![]()
spoko facet bo kreci jak moze hehe zeby na chleb zarobic
ale to jego krecenie jest na rowni z tymi od gieldy
J każdy mi się dziwi jak ja daje rade .Czyli w dzisiejszych czasach jak chcesz żyć na "dobrym" poziomie to to bez wałków nie da rady
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
jak wy do korwy nedzy slyszycie co chcecie slyszec i widzicie w ludziach to co chcecie widziec! nie rozumeim was normalnie:
ja nikomu kasy nie zazdroszcze... mam malo i to mi wystarcza i tak jest lepiej moze przez to jestem lepszym czlowiekiem.... jedyne co mam do bogaczy to tak jak pisalem znam ich to jets moja rodzina i nie powiem zeby ciezka praca doszli do tego, malo tego najbardzie i chyba glownie to drazni mnie podjescie ich do ludzi : "... to taki wiesniak...", itp podobne teksty z tkroych wynika ze jak z kogos nie da wydrzec kasy to zabic go mozna nawet.
malo tego wszystkiego mniemam ze mamy te same przeslanki, te same idee glosimy tylko wy musiscie to robic w sposob powiedzialbym szlachecki ale nie szlachetny mianowicie bardzo dobrze ze kogos chde cie pouczyc dzialalnosc moralizatorska jest bardzo wazna dzis ale dlaczego gnoic i napadac na kogos jak zgraja psow
a wogoole to czy ja wam tu nie przeszkadzam? bo jak tak to powiedzcie nie bede dam se spokoj....
a wogoole im bardziej sory mowie to tym bardzie jedziecie po mnie
ja nikomu kasy nie zazdroszcze... mam malo i to mi wystarcza i tak jest lepiej moze przez to jestem lepszym czlowiekiem.... jedyne co mam do bogaczy to tak jak pisalem znam ich to jets moja rodzina i nie powiem zeby ciezka praca doszli do tego, malo tego najbardzie i chyba glownie to drazni mnie podjescie ich do ludzi : "... to taki wiesniak...", itp podobne teksty z tkroych wynika ze jak z kogos nie da wydrzec kasy to zabic go mozna nawet.
malo tego wszystkiego mniemam ze mamy te same przeslanki, te same idee glosimy tylko wy musiscie to robic w sposob powiedzialbym szlachecki ale nie szlachetny mianowicie bardzo dobrze ze kogos chde cie pouczyc dzialalnosc moralizatorska jest bardzo wazna dzis ale dlaczego gnoic i napadac na kogos jak zgraja psow
a wogoole to czy ja wam tu nie przeszkadzam? bo jak tak to powiedzcie nie bede dam se spokoj....
a wogoole im bardziej sory mowie to tym bardzie jedziecie po mnie
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Sluchaj Shreek. Nie chodzi o to, czy ktos sie na Ciebie uwzial czy nie.
Czy Ty myslisz, ze my sie umowilismy miedzy soba poza forum, ze bedziemy jechac na kogos, czy moze zalozylismy Kolko Wzajemnej Adoracji? Poprostu czesc z nas napisala (bo czesc sie powstrzymala) to, co mysli na temat tresci Twoich postow.
Jesli my mamy odmienne zdanie, a Ty od razu rzucasz ku...mi, tzn ze nie potrafisz przyjmowac krytyki. Nigdy nie zgodze sie z tym, ze jesli kradziez czy przestepswo dotyka kogos, kto zarobil nieuczciwie, to mozna ja usprawiedliwic. Staram sie byc prawym czlowiekiem i widocznie takie mam zasady, poglady... to uwazam za sluszne i dlatego nei podziele Twojego zdania.
Jesli chodzi o nowobogackie zachowania czlonkow Twojej rodziny, to oczywiscie ze nie uwazam ich za sluszne i smieszy mnie taki sposob bycia, bo zazwyczaj ludzie tacy nic soba nie reprezentuja. Ale dlugo by o tym pisac.
Kolejne posty schodza na OT, wiec to bedzie moj ostatni glos w tej dyskusji.
Pozdrawiam
Czy Ty myslisz, ze my sie umowilismy miedzy soba poza forum, ze bedziemy jechac na kogos, czy moze zalozylismy Kolko Wzajemnej Adoracji? Poprostu czesc z nas napisala (bo czesc sie powstrzymala) to, co mysli na temat tresci Twoich postow.
Jesli my mamy odmienne zdanie, a Ty od razu rzucasz ku...mi, tzn ze nie potrafisz przyjmowac krytyki. Nigdy nie zgodze sie z tym, ze jesli kradziez czy przestepswo dotyka kogos, kto zarobil nieuczciwie, to mozna ja usprawiedliwic. Staram sie byc prawym czlowiekiem i widocznie takie mam zasady, poglady... to uwazam za sluszne i dlatego nei podziele Twojego zdania.
Jesli chodzi o nowobogackie zachowania czlonkow Twojej rodziny, to oczywiscie ze nie uwazam ich za sluszne i smieszy mnie taki sposob bycia, bo zazwyczaj ludzie tacy nic soba nie reprezentuja. Ale dlugo by o tym pisac.
Kolejne posty schodza na OT, wiec to bedzie moj ostatni glos w tej dyskusji.
Pozdrawiam