u mnie pada i pada i pada.....
czas zacząć BEMOWO 17 wrzesnia 2005
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
staneliśmy na wysokości zadania i będziemy na Bemowieendo pisze:ale czesto sie zatrzymuje (z reguly obok aut w kolorze niebieskim)D12 pisze:Zapytam, ale on jeździ za szybko, ja się bujam powoli
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie rob glupich min tylko pisz czemu znowu nie jedziesz??kozzi pisze:![]()
:0 :0
![]()
:)17
![]()
Kamiloo - bezposrednio po drodze nie ma recznej myjki, u nas wszyscy w gospodarstwach myja w chlewiku
Kom poszedl na priv - jade mniej wiecej po Twojej trasie, wiec jak bedziesz mial problem to mozemy sie ustawic gdzies wczesniej.

-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
nie było mnie na rozpoczęciu to i na zakończenie nie jadeendo pisze:nie rob glupich min tylko pisz czemu znowu nie jedziesz??kozzi pisze:![]()
:0 :0
![]()
:)17
![]()
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
numera przyjalem..dzieki...endo pisze: Kamiloo - bezposrednio po drodze nie ma recznej myjki, u nas wszyscy w gospodarstwach myja w chlewiku![]()
. jest automat na stacji neste zaraz po zjezdzie z mostu grota-roweckiego. niedaleko lotniska jest reczna myjka, ale trzeba przejechac ze 3 km dalej. Jedna myjka jest tez chyba przy zawrotce jaka bedziesz robil zeby dojechac na miejsce spotkania.
Kom poszedl na priv - jade mniej wiecej po Twojej trasie, wiec jak bedziesz mial problem to mozemy sie ustawic gdzies wczesniej.
automatyczna odpada, a ulice mozesz podac gdzie jest ta reczna niedaleko mej zawrotki...

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
narazie to bedziecie mogli kaczki puszczac w tym grillukyniek pisze:wiem, ale trzeba pamietac tez o weglu i,\.... rozpalce, badz recznikach papierowych-=martee=- pisze:
e tam ...emsiki zawsze grilika miały
![]()
a czy Balt urywa sie z gps'a i wpadnie pochwalic sie swoim biemdablju?

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie chce nam sie, wbijaj sie tu http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=25959
ze spraw klubowych arts powozil pare osob, ale ja juz sie nie zalapalem i mike mnie pieknie skilowal o cala dlugosc do konca trojki jakos
mam prawie wszystkie przejazdy polfinalowe i finalowe na tasmie, jak komp mi sie nie zesra podczas zrzucania (co ostatnio dzieje sie dosc czesto) to wrzuce na jakiegos darmowego hosta, jest co ogladac, nie bylo jeszcze tylu dziewiatek co dzisiaj :0
[EDIT]
pirazt zdaje sie ogarnia jakas galerie na shacku
ze spraw klubowych arts powozil pare osob, ale ja juz sie nie zalapalem i mike mnie pieknie skilowal o cala dlugosc do konca trojki jakos
mam prawie wszystkie przejazdy polfinalowe i finalowe na tasmie, jak komp mi sie nie zesra podczas zrzucania (co ostatnio dzieje sie dosc czesto) to wrzuce na jakiegos darmowego hosta, jest co ogladac, nie bylo jeszcze tylu dziewiatek co dzisiaj :0
[EDIT]
pirazt zdaje sie ogarnia jakas galerie na shacku

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
No juz myslalem, ze esperaka nie pokazesz
dwuglowy, czterooki potworze
Bylo milutko, Arts mnie znowu zepsul (dzieki
), sami fajni ludzie jak zawsze dopisali
, milo, ze nawet z polnocy Kamiloo chcialo sie wpasc - mam nadzieje, ze nie zawiedziony za bardzo
. Mike, dzieki za poczestunek
i przywolanie do porzadku Markosa!
Co do samych zawodow to najlepszy czas evo inktec 9,77, i pare innych ladnych dziewiatek, jak dla mnie to inktec i subaru czernika wymiataja niesamowicie :0. Dragstery ogolnie slabo sie sprezentowaly - jeden zamiatal ogonem jak szalony i wykrecil 13-tke, a drugi jakos.. nie jechal
. Oz tez jakies 11-tki krecil. W klasie mini rzadzil rover z czasami 13,4-14,0 :0, diesel krecil 13-tki, raz chyba bylo ze 12,5, lupo mastersa sie wysralo na samym poczatku.. Rewelacja bylo audi z blotnikami jak parapety krecace 19-tki

Bylo milutko, Arts mnie znowu zepsul (dzieki
Co do samych zawodow to najlepszy czas evo inktec 9,77, i pare innych ladnych dziewiatek, jak dla mnie to inktec i subaru czernika wymiataja niesamowicie :0. Dragstery ogolnie slabo sie sprezentowaly - jeden zamiatal ogonem jak szalony i wykrecil 13-tke, a drugi jakos.. nie jechal

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
na espero to prawie sie zrzygalem

warto wspomniec, ze ta cliowka ma 265 koni i 350Nm, zaturbione 2.0... wg. danych za szybka 5.4s do paki i 230+ max.. fajna byla, oj fajna..
polo doslownie lezy na ziemi... mistrz!
evo inktec MASAKRATOR!!!!!!!!!! :0 zaraz zapodam jakiegos filma z tym evo, bo normalnie nie wytrzymam.. w szoku fura, zapierdala jak dzika!

warto wspomniec, ze ta cliowka ma 265 koni i 350Nm, zaturbione 2.0... wg. danych za szybka 5.4s do paki i 230+ max.. fajna byla, oj fajna..
polo doslownie lezy na ziemi... mistrz!
evo inktec MASAKRATOR!!!!!!!!!! :0 zaraz zapodam jakiegos filma z tym evo, bo normalnie nie wytrzymam.. w szoku fura, zapierdala jak dzika!
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2005, o 11:59 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
m&m'sy wczoraj na autostardzie pewnie się wprawiały
to dzisiaj ostro pocinały.
ps. szkoda, że Was nie zauważyłem, tak sobie teraz w brodę pluję
ps. szkoda, że Was nie zauważyłem, tak sobie teraz w brodę pluję
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
@ Endo: hahaha... taaa... dwuglowy potworze haha
Esporo wymiatal, jak to stwierdzil Zgubek "ktos wlozyl naprawde mnostwo pracy w ten samochod, a efekt jest (chwila zadumy) - chujowy"
@ Mike: wlasnie, dzieki za akcelerator nastroju
@YAQB: my tez nie mielismy okazji poznac Skunia
Szkoda, ze nastepny zlot na wiosne
Esporo wymiatal, jak to stwierdzil Zgubek "ktos wlozyl naprawde mnostwo pracy w ten samochod, a efekt jest (chwila zadumy) - chujowy"
@ Mike: wlasnie, dzieki za akcelerator nastroju
@YAQB: my tez nie mielismy okazji poznac Skunia
Szkoda, ze nastepny zlot na wiosne