Helo,
może mi ktoś pomóc w zlokalizowaniu przekaźnika pompy paliwa w skrzynce bezpieczników ? Auto nie dostaje paliwa na wtryskiwacz, probuje znalezc przyczyne na wlasna reke zanim oddam do warsztatu... na pocztek chce sprawdzic pompe paliwa... macie jakies sugestie ??
Czy pompa jest zabezpieczona jakims bezpiecznikiem ?
Ma ktos moze foto ktory to przekaznik ?
Pompa paliwa - przekaźnik
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wróżka by powiedziała, że jeśli masz monowtrysk to przekaźnik znajdziesz koło kompa taki ładny fiolet (przy nogach pasażera)
bezpiecznik jest i powinien być oznaczony na rysunku na klapce zasłaniającej bezpieczniki
bezpiecznik jest i powinien być oznaczony na rysunku na klapce zasłaniającej bezpieczniki
-
CyberHome
- Świeżak
wlasnie sprawdzilem kody usterek i wybija kod 19, pytanie teraz czy jesli czujnik polozednia walu korbowego jest uszkodzony to czy paliwo jest tez odcicnane ? bo juz zupelnie zglupialem... i nie wiem co z tym robic....
@AdamXXL - tak wiem ze bezpiecznik jest w skrzynce... przekaznik juz znajde po kolorze ktory podales ale z bezpiecznikiem bedzie problem, nie ma na schemacie, w ksiazce tez nie ma...
@AdamXXL - tak wiem ze bezpiecznik jest w skrzynce... przekaznik juz znajde po kolorze ktory podales ale z bezpiecznikiem bedzie problem, nie ma na schemacie, w ksiazce tez nie ma...
-
robertnet
- Nowy
- Imię: Robert
- Kontakt:
Re: Pompa paliwa - przekaźnik
odkopie temat:
czy ktos wie gdzie znajduje sie przekaznik pompy paliwa w x14xe? czy tez przy bezpieczniach jak to w 8v?
czy ktos wie gdzie znajduje sie przekaznik pompy paliwa w x14xe? czy tez przy bezpieczniach jak to w 8v?
opel astra coupe bertone 2.0 Turbo - Full
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt: