co sadzicie o alfie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
co sadzicie o alfie
co sadzicie o alfie 156 (1998-2000), tzn technicznie bo troche czytalem i mimo powszechnej opini ze sa padaczne, uzytkownicy pisza ze nie sa jakos awaryjne ,
bo tak jak w przypadku daewoo wszyscy na nie gadaja a tylke km nexia porobilem i technicznie nie mam zastrzezen
bo tak jak w przypadku daewoo wszyscy na nie gadaja a tylke km nexia porobilem i technicznie nie mam zastrzezen
tja nastał czas spokojnego kombi...
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
odradzam alfa to taki fiat droszy i czesciej sie psuje niz zwykly fiat.. wsrod znajomych kilku jezdzilo 156 i tam wiecznie cos puka, nie mowiaz juz ze silniki pracuja po jakims czasie dziwnie..
ja jezdzilem chwile 145, 1,6 TwinSpark..osiagi super ale psucie sie samochodu+ drogie czesci= Nie warto
ja jezdzilem chwile 145, 1,6 TwinSpark..osiagi super ale psucie sie samochodu+ drogie czesci= Nie warto
Było c14se
- LETIS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja ostatnio mialem przyjemnosc robic alfe 145 1,6 twinspark. silniczek niezle sie wkrecal. znajoma poprosila o "normalny przeglad"' czyli paski filtry przewody plyny itp. chodzilo tez o naprawe rozrusznika. szczeze powiedziawszy zrobilem jej rozrusznik(koszt czesci ok 200zl (elektromagnes szczotki)) wymienilem plyny i zrobilem dluuuuuga liste co trzeba zrobic w tym aucie. zawiecha jest twarda niby oryginalnie ale tuleje itp to jakis kosmiczny koszt. w sumie wyliczylem ze za same czesci trzeba wydac prawie 2kpln a autko nie wyglada na zajechane(sprowadzone z niemiec). ale co powiem to powiem fotele ma naprawde zawodowe.
C14SE