prawko
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
azyl
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
prawko
Wiem ze temat z dupy, ze nic nie wnosi i ze nikogo to nie obchodzi ale kit z tym - musze sie pochwalic - dzisiaj zdalem test na prawo jazdy - za 3-4 tygodnie odbiore plastik

-
UhU
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja planuje niedługo C+E zrobićFagot pisze:Gratulacje i powodzenia na drodzeJa bym se na tira prawko zrobił dobrze płaca w tym segmecie i tirówki bym odwiedzał
A autorowi tematu gratuluje, sam to przechodziłem nie tak dawno temu i pamiętam jak się cieszyłem z tego powodu
https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
klikaj w link i wpisuj swoje dane. Sprawdzaj codziennie
Najpierw będzie "Trwa postępowanie administracyjne"
a jakiś tydzień od momentu wyświetlenia się tej informacji wyświetli się
"Dokument do odbioru" A to znaczy że prawko już czeka na Ciebie i trzeba po nie lecieć