A moze wlasnie to Ty ja masz. Bo chyba z Lublina Ty ja zabierales bo ja zapomnialem.wow pisze:flage mam rowniez i ja.. na pewno wezme
zlot - propozycje dokladnej daty zlotu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
to po dodaniu pieniędzy z domeny będa kolejne browarkipirat pisze:[(12 zl przeznaczymy na jakis browarek).
Mam nadzieję, że dotyczy to tylko mnie ale ja jak do tej pory nie otrzymałem żadnego zapytania o numer konta, na które należy wpłacać pieniądzePieniadze wplacamy na konto do Porszaka do czwartku do polnocy. Namiary na konto oprocz samego Porszaka ma Mike i ja, wiec jak cos, to prosze o PW.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
To ja mam takie pytanie:
- od kiedy zaczyna sie zlot (lub inaczej czy mozna przyjechac i sie gdzies przespac juz w piatek)?
- czy osoby nie jezdzace po torze rowniez maja wplacac pieniadze?
- nie zaleznie od wplaty na tor czy trzeba wnies jeszcze jakies oplaty za to czy tamto
- jak wyglada kwestia imprezki wieczornej typu grill (czyli na powietrzu) - co do miejsca itp itd
- od kiedy zaczyna sie zlot (lub inaczej czy mozna przyjechac i sie gdzies przespac juz w piatek)?
- czy osoby nie jezdzace po torze rowniez maja wplacac pieniadze?
- nie zaleznie od wplaty na tor czy trzeba wnies jeszcze jakies oplaty za to czy tamto
- jak wyglada kwestia imprezki wieczornej typu grill (czyli na powietrzu) - co do miejsca itp itd
CTM #204
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
TrackDay planujemy na sobote, bo tak zaklepany jest tor. W piatek mozna przyjechac i zaplacc za jeden noclego dodatkowo. Nie ma z tym problemu, bo placimy przy wejsciu do akademikaYAQB pisze:To ja mam takie pytanie:
Nie rozwazalismy podzialu na jezdzacych i niejezdzacych. Z zalozenia przyjelismy, ze placi kierowca kazdego samochodu. W zeszlym roku byla taka sama rozkminka i nie bylo zadnego podzialu. Wtedy Hiv sie bardzo bulwersowal. Ja w zeszlym roku tak samo zaplacilem za wszystko, a przejechalem 2 kolka na torze na spokojnie, bo auto bylo po remoncie. Reasumujac, wtedy wyszlismy z zalozenia, ze nie ma podzialow.YAQB pisze: - czy osoby nie jezdzace po torze rowniez maja wplacac pieniadze?
Uwazam, ze to jest rozsadne rozwiazanie, poniewaz jest tak, jak z dyskoteka. Nikt Ci nie kaze tanczyc idac do klubu, ale musisz kupic bilet wstepu.
Dzieki takiemu rozwiazaniu kazdy traktowany jest na rowni i nie bedzie rozkminek ile zaplacic za przejazd na pokojnie, ile za 2 kolka etc. Zwlaszcza,z e mamy naprawde niewiele czasu i stosunkowo malo chetnych na zlot, zasady musza byc jasne.
To jest tylko moje zdanie i niech wypowiedza sie inni. Ja tu nie rzadze.
W odpowiedzi na pytanie: nie bylo jeszcze takich pomyslow.
Poki co oplata obejmuje tylko tor. Wplacamy troszke wiecej, zeby oplacic tor, a wraz ze zwiekszaniem chetnych koszty organizacji spadna i Porszak bedzie oddawal kase. Pozostale oplaty to spanie, platne na wejsciu indywidualnie, zarcie, picie etc. w swoim zakresie.YAQB pisze: - nie zaleznie od wplaty na tor czy trzeba wnies jeszcze jakies oplaty za to czy tamto
Juhol (Torunianin) mowi, ze przy akademikach mozna zrobic grila, jesli nie, to bedzie klubowa popijawa w aku.YAQB pisze: - jak wyglada kwestia imprezki wieczornej typu grill (czyli na powietrzu) - co do miejsca itp itd
Jako ze jest malo czasu pozostaja proste rozwiazania, zeby tylko zorganizowac zot jakos sensownie.
btw: prosze czytac ze zrozumieniem
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
UWAGA!!
MAM NOWA OPCJA SPANIA
bydgoszcz
30zl od osoby i to jest cena bez znizki
wiekszosc pokoi jest 2osobowa dobierac bedziemy sie na miejscu i nie ma rezerwacji na konkretne pokoje jest tylko na ilosc osób.
mozemy zrobic grila bo jest miejsce, z tym ze grila musimy miec swojego, mozna wyniesc z akademika krzesla.
Parking strzezony jest ok 300-400m od akademika.
Sam akademik :
Dom Studencki Akademii Muzycznej w Bydgoszczy
85-008 Bydgoszcz
ul. Staszica 3
+48 (052) 328-79-06
odleglosc na tor ( Fordońska 116) nie wydaje sie byc duza, a i droga nieskomplikowana
polecam http://www.map24.com
ta rezerwacja jest "na gebe" z tym ze jak dzwonilem tam kilka razy to za kazdym razem rozmawiallem z kim innym, ale ta osoba znala dobrze moja sprawe, nie bylo problemu z dogadaniem sie i poprostu maja nas w grafiku
i stara opcja:
torun
tutaj mam rezerwacje na:
pokoi 2osobowych --> 11szt.
pokoi 3osobowych --> 4szt w tym 1pok. 3os jako rezerwowy i jedno wolne miejsce rezerwowe w pozostalych 3 pokojach.
Tutaj gril jest mozliwy (po glosie kierownika mozna bylo wywnioskowac ze jemu pomysl grila sie nie podoba-marudzil, poprostu), ale nie wolno nic wynosic poza akademik, wiec krzesla chyba swoja turystyczne
Parking strzezony jesy ok 800m od akademika, podobno dosc duzy
Namiary:
Dom Studencki nr 6 Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu
87-100 Toruń
ul. Słowackiego 1/3
tel.(56) 611 43 80
znowu http://www.map24.com
Stad dostalem @ z potwierdzeniem rezerwacji o jaka prosilem
Tor jest na wlocie od strony torunia o czym pisal juz Juhol
OBIE REZERWACJE SA AKTUALNE
I CHCIALBYM ZEBYSMY ZDECYDOWALI SIE GDZIE SPIMY POPRZEZ WYPOWIEDZI NA FORUM BO JEDNA Z NICH MUSZE ODWOLAC
jesli ktos bedzie dzwonil by rezerwowac nocleg z piatku na sobote to powolywac sie na mnie (Marcin Poroszewski)
tor jest zaklepany na ok 6 godzin mysle ze to wystarczy. OD ktorej godziny planujemy zaczac jezdzic???
Oraz mysle ze wyjazd w piatek to nie jest zly pomysl, jelsi ktos sobie na to moze pozwolic. 30 zl w ta czy w ta przy ogolnych kosztach to pikus
co do pytan o inne sprawy ZgadzaM sie z Piratem
SPRAWA TORU
JESLI W PIATEK RANO KIEDY BEDE CHCIAL ZROBIC PRZELEW ZA TOR NIE BEDZIE WYMAGANAEJ KWOTY TO TORU POPROSTU NIE MA
jak do tej pory wplynela kasa od 2 osob oraz od kolejnych 3 jest w drodze. jutro liste oso ktore wplacily podam w temacie o deklarujacych wyjazd na zlot - Nowa lista na zlot bydgoszcz
MAM NOWA OPCJA SPANIA
bydgoszcz
30zl od osoby i to jest cena bez znizki
wiekszosc pokoi jest 2osobowa dobierac bedziemy sie na miejscu i nie ma rezerwacji na konkretne pokoje jest tylko na ilosc osób.
mozemy zrobic grila bo jest miejsce, z tym ze grila musimy miec swojego, mozna wyniesc z akademika krzesla.
Parking strzezony jest ok 300-400m od akademika.
Sam akademik :
Dom Studencki Akademii Muzycznej w Bydgoszczy
85-008 Bydgoszcz
ul. Staszica 3
+48 (052) 328-79-06
odleglosc na tor ( Fordońska 116) nie wydaje sie byc duza, a i droga nieskomplikowana
ta rezerwacja jest "na gebe" z tym ze jak dzwonilem tam kilka razy to za kazdym razem rozmawiallem z kim innym, ale ta osoba znala dobrze moja sprawe, nie bylo problemu z dogadaniem sie i poprostu maja nas w grafiku
i stara opcja:
torun
tutaj mam rezerwacje na:
pokoi 2osobowych --> 11szt.
pokoi 3osobowych --> 4szt w tym 1pok. 3os jako rezerwowy i jedno wolne miejsce rezerwowe w pozostalych 3 pokojach.
Tutaj gril jest mozliwy (po glosie kierownika mozna bylo wywnioskowac ze jemu pomysl grila sie nie podoba-marudzil, poprostu), ale nie wolno nic wynosic poza akademik, wiec krzesla chyba swoja turystyczne
Parking strzezony jesy ok 800m od akademika, podobno dosc duzy
Namiary:
Dom Studencki nr 6 Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu
87-100 Toruń
ul. Słowackiego 1/3
tel.(56) 611 43 80
znowu http://www.map24.com
Stad dostalem @ z potwierdzeniem rezerwacji o jaka prosilem
Tor jest na wlocie od strony torunia o czym pisal juz Juhol
OBIE REZERWACJE SA AKTUALNE
I CHCIALBYM ZEBYSMY ZDECYDOWALI SIE GDZIE SPIMY POPRZEZ WYPOWIEDZI NA FORUM BO JEDNA Z NICH MUSZE ODWOLAC
jesli ktos bedzie dzwonil by rezerwowac nocleg z piatku na sobote to powolywac sie na mnie (Marcin Poroszewski)
tor jest zaklepany na ok 6 godzin mysle ze to wystarczy. OD ktorej godziny planujemy zaczac jezdzic???
Oraz mysle ze wyjazd w piatek to nie jest zly pomysl, jelsi ktos sobie na to moze pozwolic. 30 zl w ta czy w ta przy ogolnych kosztach to pikus
co do pytan o inne sprawy ZgadzaM sie z Piratem
SPRAWA TORU
JESLI W PIATEK RANO KIEDY BEDE CHCIAL ZROBIC PRZELEW ZA TOR NIE BEDZIE WYMAGANAEJ KWOTY TO TORU POPROSTU NIE MA
jak do tej pory wplynela kasa od 2 osob oraz od kolejnych 3 jest w drodze. jutro liste oso ktore wplacily podam w temacie o deklarujacych wyjazd na zlot - Nowa lista na zlot bydgoszcz
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Bydgoszcz!!!
Apropo to wplacac ta kase za tor !! Jak nie bylo gadane ,ze bedzie zlot bez toru to byly wielkie problemy ,teraz tor jest to wplacilo kilka osob (w tym ja w 1 dniu)... Masakra , takze WPLACAC!
Jesli chodzi o to ,ze ktos nie bedzie jezdzil to nie wplaca...
To bez sensu ,ja tamtym roku tak jak i Piracik zrobilem 2-3 kolka spokojnie dla rozgrzewki i pozniej 3 okrazenia na czas , inni jezdzili ile sie dalo i jakos nie mialem z tego powodu zadnego problemu , tez moglem powiedziec ,to ja chce zwrotu tej kasy ktora wplacilem bo jezdzilem np. 10min to z powiedzmy 80zl chce 60 spowrtoem... Nie o to chodzi ,zlot planowany jest co rok i kazdy o tym wie i powinien sie przygotowac ,ze raz na rok weznie ze soba te 400 zl i sie odbrze pobawi w gronie klubowiczow z ktorymi sie juz troche zna ! Ja wogole nie zaluje tej kasy ,bo wiem ,ze bedzie zajebiscie , jesli chodzi o mnie to nie musze wogole jezdzic ,a wplacilem
chociaz nie , 2 kolka sobei zrobie
Juz sienie moge doczekac

Apropo to wplacac ta kase za tor !! Jak nie bylo gadane ,ze bedzie zlot bez toru to byly wielkie problemy ,teraz tor jest to wplacilo kilka osob (w tym ja w 1 dniu)... Masakra , takze WPLACAC!
Jesli chodzi o to ,ze ktos nie bedzie jezdzil to nie wplaca...
To bez sensu ,ja tamtym roku tak jak i Piracik zrobilem 2-3 kolka spokojnie dla rozgrzewki i pozniej 3 okrazenia na czas , inni jezdzili ile sie dalo i jakos nie mialem z tego powodu zadnego problemu , tez moglem powiedziec ,to ja chce zwrotu tej kasy ktora wplacilem bo jezdzilem np. 10min to z powiedzmy 80zl chce 60 spowrtoem... Nie o to chodzi ,zlot planowany jest co rok i kazdy o tym wie i powinien sie przygotowac ,ze raz na rok weznie ze soba te 400 zl i sie odbrze pobawi w gronie klubowiczow z ktorymi sie juz troche zna ! Ja wogole nie zaluje tej kasy ,bo wiem ,ze bedzie zajebiscie , jesli chodzi o mnie to nie musze wogole jezdzic ,a wplacilem
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
No i wszystko
,
Staneq my jedziemy w piatek ??
??
Staneq my jedziemy w piatek ??
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Za domene uzbierałem w sumie 180PLN a Renowi przelalem 110PLN czyli z rownego rachunku wynika ze zostalo 70PLN, ktore przeleje w wolnej chwili.m&m pisze: to po dodaniu pieniędzy z domeny będa kolejne browarki
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
jako ze do tej pory wplacilo 9 osob (uwzgledniam siebie), poprosilem o przesuniecie terminu przelewu.
OSTATECZNY TERMIN: WTOREK RANO, WTEDY ROBIE PRZELEW
mam nadzieje ze jeszte te kilka dni wystarczy, jesli nie to odmawiam tor i chyba zlot stanie pod znakiem zapytania bo na pewno czesc sie wycofa skoro nie bedzie toru
OSTATECZNY TERMIN: WTOREK RANO, WTEDY ROBIE PRZELEW
mam nadzieje ze jeszte te kilka dni wystarczy, jesli nie to odmawiam tor i chyba zlot stanie pod znakiem zapytania bo na pewno czesc sie wycofa skoro nie bedzie toru
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
ehh szkoda gadac... dla mnie to jest i tak mega chore !!!
Jechac na zlot tylko po to zeby byl tor... !?? A jak nie bedzie toru to nie jade... jestesmy klubem ,znamy sie a takie podejscie wedlug mnie jest troche nie teges.!?
Jechac na zlot tylko po to zeby byl tor... !?? A jak nie bedzie toru to nie jade... jestesmy klubem ,znamy sie a takie podejscie wedlug mnie jest troche nie teges.!?
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
dlatego my jedziemy w piatek nie Staneq ??

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
kasy jeszcz enie wplacilem i sie przyzaje ale wplace czekam za wyplata do wtroku bedzie
a z torem to pewnie i tak u mnei nei e wypalie bo przawdopodobnie dojade do was autobusem
i jestem za opcja bydgoszcz
jestem za tym zeby zaczac zlot w piatek (co to sa dwa dni
) i tu mam mala prozbe do tych co jada juz w piatek odebral by mnie ktos z PKS w bydzie??
prosze 
a z torem to pewnie i tak u mnei nei e wypalie bo przawdopodobnie dojade do was autobusem
jestem za tym zeby zaczac zlot w piatek (co to sa dwa dni
- All
- Nowy
- Kontakt:
jak zlot będzie 19tego - odpadam, 12tego też (konflikt terminów)
niech ktoś napisze w tytule kiedy jest ten zlot bo ja się gubię w tym temacie z góry dzięki za info

niech ktoś napisze w tytule kiedy jest ten zlot bo ja się gubię w tym temacie z góry dzięki za info
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
zlot jest 19-20, ale mozna przyjechac juz 18 jak sie samemu zalatwi nocleg w akadamiku gdzie spimy. namiary juz podawalem pare postow wyzej, ale
85-008 Bydgoszcz
ul. Staszica 3
+48 (052) 328-79-06
powolywac sie na mnie. marcin poroszewski, mowic ze rezerwowalem nocleg z 19 na 20 i ze chcecie sie podlaczyc juz noc wczesniej
ja wybywam na kilka dnia wiec liste plac uzupelniac bedzie rowniez piracik
wplat prosze dokonywc i sie nie krepowac
85-008 Bydgoszcz
ul. Staszica 3
+48 (052) 328-79-06
powolywac sie na mnie. marcin poroszewski, mowic ze rezerwowalem nocleg z 19 na 20 i ze chcecie sie podlaczyc juz noc wczesniej
ja wybywam na kilka dnia wiec liste plac uzupelniac bedzie rowniez piracik
wplat prosze dokonywc i sie nie krepowac