zadna felga nie jest tak fajna ja Z20LET pod maska tyle co powiem !!!!!endo pisze: jak macie jakies inne propozycje to wrzucac smialo, tylko za w miare rozsadne pieniadze bo juz na wache zbieram![]()
Wybor felg
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
GUMIS2000 pisze:zadna felga nie jest tak fajna ja Z20LET pod maska tyle co powiem !!!!!
Markos: wydaje mi sie, ze felgi jakie podalem nie sa jakies bardzo shitowe, nie widze sensu wydawania kupy kasy bo 1. nie czuje potrzeby posiadania mega racingowej felgi, ktora sprawdzi sie tylko na torze, 2. zdaje sobie sprawe jakie sa drogi, a tak jak pisalem samochod ma jezdzic na codzien, a nie byc autem do lansu w niedziele. Zastanawia mnie tylko kiedy ostatni raz pochwaliles czyjs (poza swoimi) pomysl, kiedys Ci sie zdarzalo, ostatnio nie bardzo
w jackym maja tylko takie:

-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
spadofkapirat pisze:Endus, sliczna ta Twoja Corsa teraz, ale mi tez sie zaden z powyzszych wzorow nie widzi. 5 jest zerznieta z moich wiec odpada tym bardziejSpadowa, Steinmetze sobie kup jak chcesz miec takie jak ktos
![]()
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
takiej opcji nie biore pod uwageD12 pisze:przejdziesz na strone markosa 16" stalumy i jazda![]()
no wlasnie.. Wow'aD12 pisze:hehe wow'e fele też niczego sobie....
Chester - ciesze sie, daj znac jak ruszysz sprzet

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
przed zakupem proponuje najpierw sobie zalozyc 17 na probe, jak zakladalem Ats w 17 calach moge stwierdzic ze Corsa i 17 cali to wielki Lol
te kolo jest hmmm olbrzymie jak na corse hehe no chyba zeby zmienic opony na 195/40/17 to mialo by to jeszcze jakis sens, uwazam ze 17 to tylko Corsa C w B jest to taki sobie pomysl