http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=34117
siemka wszystkim !
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
K I L L E R
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
LOL! chcialbysK I L L E R pisze:pewnie okres próbny
tam tez mnie niektorzy nie lubia. najbardziej ci, ktorzy otrzymali ostrzezenia, albo ich tematy zostaly zamkniete/skasowane/przeniesione do smietnikaK I L L E R pisze:(jest jeszcze forum Tigra Team)
tak zupelnie na marginesie nie wyobrazacie sobie nawet co ludzie wypisuja jak im sie wlepi kreske, albo zamknie temat, czasem turlam sie po podlodze ze smiechu, gadki typu "wladcy kartek", "klika moderatorow", albo "no coz, widocznie jego bardziej lubisz, albo jestescie znajomymi", tudziez "nie mam czasu na takie pierdoly" (ale 2 pw napisal w tej sprawie) sa na porzadku dziennym